Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Εξερευνήστε το επόμενο κεφάλαιο στην εκτύπωση

Είτε μελετάτε μια νέα επιχειρηματική περιπέτεια είτε φεύγετε για σπουδές ή βοηθάτε τα παιδιά στην επόμενη εργασία τους, κάθε σας βήμα δείχνει καλύτερο όταν είναι εκτυπωμένο σε χαρτί.

Οι σημερινοί εκτυπωτές μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από τους προκατόχους τους. Από την εκτύπωση μέσω cloud μέχρι τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και τη λήψη προτύπων εκτύπωσης για το γραφείο, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να εξερευνήσετε.

Μάθετε περισσότερα για τις δημιουργικές δυνατότητες της εκτύπωσης και για το πώς ένας εκτυπωτής μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα.

Οργανωθείτε

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Τα εκτυπώσιμα αντικείμενα είναι ο ιδανικός τρόπος για να είστε πάντα οργανωμένοι χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία. Είτε χρειάζεστε μια ατζέντα για να οργανώσετε τις πανεπιστημιακές σας εργασίες είτε ένα ημερολόγιο A3 για τις συναντήσεις στο γραφείο ή τις εβδομαδιαίες οικογενειακές υποχρεώσεις, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτά τα εργαλεία δωρεάν στο διαδίκτυο.

Δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο για να βρείτε εκτυπώσιμα είδη διαδικτυακά που θα σας βοηθήσουν να οργανωθείτε. Η εφαρμογή Easy-Photo Print Editor περιλαμβάνει μια σειρά από πρότυπα για ημερολόγια, τα οποία μπορείτε μάλιστα να εξατομικεύσετε με δικές σας φωτογραφίες.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Το αντίδοτο για τις βροχερές ημέρες

Η ψυχαγωγία των παιδιών μπορεί να αναδειχθεί σε δουλειά πλήρους απασχόλησης, ιδίως τις ημέρες με κακοκαιρία. Αλλά κάτι τέτοιες μουντές ημέρες, ο εκτυπωτής σας μπορεί να λάμψει.

Στην εφαρμογή Creative Park της Canon, θα βρείτε για δωρεάν λήψη σχέδια για χρωματισμό, λαβύρινθους και άλλες εκτυπώσιμες δραστηριότητες στην ενότητα Fun with Kids! που θα απασχολήσουν τα παιδιά σας μια βροχερή μέρα. Μπορείτε να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στις εκτυπώσεις χρησιμοποιώντας τη λειτουργία επεξεργασίας για να προσαρμόσετε τα πρότυπα.

"Η ψυχαγωγία των παιδιών μπορεί να αναδειχθεί σε δουλειά πλήρους απασχόλησης, ιδίως τις ημέρες με κακοκαιρία. Αλλά κάτι τέτοιες μουντές ημέρες, ο εκτυπωτής σας μπορεί να λάμψει"

Αν αναζητάτε τρόπους για να κρατήσετε απασχολημένα τα παιδιά για περισσότερες ώρες, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εκτυπώσιμων παιχνιδιών στο Creative Park, όπως μπίνγκο, κρίκους ή ακόμη και το δικό σας σετ σκάκι. Μπορείτε να τα εκτυπώσετε εύκολα στο σπίτι και η κατασκευή τους θα σας ενθουσιάσει όσο και το παιχνίδι.

Εξερευνήστε περαιτέρω τον ιστότοπό μας Creative Park και θα βρείτε πολλές διασκεδαστικές χειροτεχνίες με χαρτί και τρισδιάστατα μοντέλα, όπως παιχνίδια, ζώα και κάρτες, τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας στον οικιακό εκτυπωτή σας.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Διακόσμηση νέου σπιτιού

Με το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής ξεκινά και η διακόσμηση ενός ζεστού και οικείου φοιτητικού σπιτιού. Τι θα λέγατε να μειώσετε τα έξοδα της διακόσμησης του σπιτιού σας εκτυπώνοντας δικές σας φωτογραφίες;

Ο Canon Zoemini είναι ένας εκτυπωτής τσέπης της Canon που συνδέεται απευθείας με έξυπνες συσκευές. Έτσι, μπορείτε να εκτυπώνετε εικόνες απευθείας από μια φορητή συσκευή και να διακοσμήσετε ταχύτερα και ευκολότερα το σπίτι σας.

Υπάρχουν αμέτρητοι οικονομικοί τρόποι να αφηγηθείτε τη δική σας ιστορία με τη βοήθεια ενός εκτυπωτή. Αν δεν θέλετε να κρεμάσετε τις εικόνες σας με σπάγκο ή να τις καρφιτσώσετε σε φελοπίνακα, μπορείτε να συνθέσετε ένα κολάζ σε πλαίσιο ή καμβά.

Η σειρά Canon PIXMA TS5350 είναι ιδανική για χειροτεχνίες και δημιουργίες. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χαρτιών εκτύπωσης που μπορείτε να εξερευνήσετε, από Αφαιρούμενα φωτογραφικά αυτοκόλλητα και Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί μέχρι Σιδερότυπα για υφάσματα και Ματ χαρτί διπλής όψης. Σε συνδυασμό με τις εφαρμογές Easy-PhotoPrint Editor και Creative Park είναι πιο εύκολο από ποτέ να διακοσμήσετε τα πράγματά σας με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Πού μπορείτε να μάθετε περισσότερα

Μάθετε περισσότερα για το λογισμικό PIXMA και το πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις δημιουργικές δυνατότητες του δικού σας εκτυπωτή Canon. Εναλλακτικά, δείτε τη σειρά για να βρείτε τον ιδανικό εξοπλισμό για το οικιακό σας γραφείο και να ξεκινήσετε με τις δικές σας χάρτινες χειροτεχνίες.

Σύνταξη: Sasha Newbury

Σχετικά άρθρα
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακά γραφεία

Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τον εκτυπωτή Canon PIXMA TR4650.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Συχνές ερωτήσεις για τον εκτυπωτή, το μελάνι και το χαρτί

Ο ειδικός της Canon Suhaib Hussain απαντά σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία των εκτυπωτών, το μελάνι και το χαρτί.

Printer fun for everyone

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Διασκεδάστε όλοι με τον εκτυπωτή σας

Έξι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στο σπίτι, τις οικογενειακές δραστηριότητες και τις συσκευές σας με τον εκτυπωτή PIXMA.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Η ενότητα «Πηγές έμπνευσης» περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Επιστροφή σε όλες τις συμβουλές και τεχνικές