A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την εφαρμογή Creative Park

Η εφαρμογή Creative Park θα σας χαρίσει ατελείωτες ώρες διασκέδασης και έμπνευσης, ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή από τις ικανότητές σας στις χειροτεχνίες. Καθώς η εφαρμογή προσφέρει μια ευρεία ποικιλία έργων χειροτεχνίας, μεταξύ των οποίων διασκεδαστικούς τρόπους για να εξατομικεύσετε τα πράγματά σας, μοντέλα που μπορείτε να κατασκευάσετε, μέχρι και παιχνίδια για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, σίγουρα θα βρείτε κάτι να δημιουργήσετε από την άνεση του σπιτιού σας, είτε μόνοι σας είτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η εφαρμογή Creative Park είναι ο απλός τρόπος για να βρείτε και να εκτυπώσετε κατευθείαν από το κινητό σας τηλέφωνο ιδέες που σας εμπνέουν. Διατίθεται τόσο για iOS όσο και για Android, σε πολλές γλώσσες. Για να ξεκινήσετε, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store ή το Google Play. Παρακάτω θα βρείτε πέντε από τα αγαπημένα μας χαρακτηριστικά της εφαρμογής Creative Park τα οποία μπορεί να μην γνωρίζετε, καθώς και μερικές συμβουλές για το πώς να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

1. Είναι δωρεάν και απλή στη χρήση της

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Η χρήση της εφαρμογής Creative Park είναι εντελώς δωρεάν, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα Canon ID και έναν υποστηριζόμενο εκτυπωτή Canon.

Η εφαρμογή Creative Park είναι εντελώς δωρεάν! Απλώς κατεβάστε την στην έξυπνη συσκευή σας. Μόλις την ανοίξετε για πρώτη φορά, η εφαρμογή θα σας οδηγήσει αυτόματα στην ιστοσελίδα όπου μπορείτε ολοκληρώσετε την απλή διαδικασία εγγραφής για το Canon ID. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε (ή να πραγματοποιήσετε είσοδο, αν διαθέτετε ήδη Canon ID) χρησιμοποιώντας την καρτέλα μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέγοντας «Confirm/Create Canon ID» (Επιβεβαίωση/Δημιουργία Canon ID).
Για να εκτυπώσετε από την εφαρμογή Creative Park, πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας με έναν συμβατό εκτυπωτή Canon PIXMA Inkjet – ανατρέξτε στον κατάλογο υποστηριζόμενων μοντέλων εκτυπωτών*. Για να συνδέσετε τον εκτυπωτή σας, χρησιμοποιήστε την καρτέλα μενού στη δεξιά πλευρά και στην επιλογή «Settings» (Ρυθμίσεις) επιλέξτε «Add Printer» (Προσθήκη εκτυπωτή).

2. Είναι εύκολο να βρείτε στοιχεία έμπνευσης

Σχετικά άρθρα
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Ανακαλύψτε εκατοντάδες δωρεάν, διασκεδαστικά έργα χαρτοκοπτικής

Από παραστάσεις με μαριονέτες έως επιτραπέζια παιχνίδια και βοηθήματα εκμάθησης έως λαβυρίνθους που απαιτούν συγκέντρωση, χρησιμοποιήστε τη σειρά έργων χαρτοκοπτικής του Creative Park για να διατηρήσετε τα παιδιά απασχολημένα με τρόπο ψυχαγωγικό.

A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, t-shirt and party glasses.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με εκτυπώσεις

Ανακαλύψτε πώς να χρησιμοποιείτε το χαρτί, τις εφαρμογές και έναν εκτυπωτή της Canon για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας και να εξατομικεύσετε τα πάντα, από το τηλέφωνο έως το ψυγείο σας.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Εκτυπώστε ό,τι χρειάζεστε για το πάρτι σας με την εφαρμογή Creative Park

Κάντε το πάρτι που σχεδιάζατε πραγματικότητα με τα διακοσμητικά στοιχεία και αξεσουάρ που μπορείτε να εκτυπώσετε στο σπίτι σας με την εφαρμογή Creative Park.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Είτε θέλετε να φτιάξετε τη διακόσμηση για το πάρτι σας είτε προσωπικές ευχετήριες κάρτες ή παιχνίδια για όλη την οικογένεια, στο Creative Park θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η εφαρμογή Creative Park διαθέτει τα πάντα, από χειροτεχνίες με χαρτί και σχέδια για ευχετήριες κάρτες που μπορείτε να εξατομικεύσετε, μέχρι διακοσμητικά στοιχεία για πάρτι και τρισδιάστατα μοντέλα. Οποιαδήποτε χειροτεχνία ή πρότυπο με κάποιο θέμα κι αν θέλετε να βρείτε, η περιήγηση στην εφαρμογή Creative Park είναι απλή. Το βασικό μενού της αρχικής σελίδας χωρίζεται σε τέσσερις κύριες ενότητες: «Top» (Κορυφαία), «Featured» (Επιλεγμένα), «Category» (Κατηγορία) και «New» (Νέα). Τα εποχιακά θέματα που είναι πρώτα σε προτιμήσεις την εκάστοτε περίοδο εμφανίζονται στην ενότητα «Featured» (Επιλεγμένα), ενώ οι νέες προσθήκες θα εμφανίζονται πάντα στην ενότητα «New» (Νέα). Αν αναζητάτε κάτι συγκεκριμένο, στην ενότητα «Category» (Κατηγορία) θα βρείτε όλα τα πρότυπα ομαδοποιημένα σε υποκατηγορίες, τις οποίες μπορείτε να προσπελάσετε μόνο με μερικά κλικ. Αποθηκεύστε οποιοδήποτε πρότυπο σας αρέσει αγγίζοντας το αστέρι για να το προσθέσετε στην ενότητα «Favourites» (Αγαπημένα).

3. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χειροτεχνιών

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με την τεράστια ποικιλία έργων χειροτεχνίας που προσφέρει το Creative Park, συμπεριλαμβανομένων τρισδιάστατων μοντέλων και πολλών άλλων.

Εκτυπώστε και φτιάξτε μια οικογένεια πιγκουίνων με την τεχνική του οριγκάμι, σχεδιάστε το προσωπικό σας καλαίσθητο σετ αλληλογραφίας διακοσμημένο με φλαμίνγκο ή εκτυπώστε έναν κάκτο σε σιδερότυπο για να δημιουργήσετε ένα εντελώς δικό σας μπλουζάκι. Περιηγηθείτε στην εφαρμογή Creative Park και θα ανακαλύψετε τόσα πράγματα που θα σας προσφέρουν πολλές ώρες ψυχαγωγίας. Όποια χειροτεχνία κι αν θέλετε να κατασκευάσετε, όπως μια κούκλα οριγκάμι, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το χαρτί MP-101 της Canon, ένα κοφτερό ψαλίδι και δυνατή κόλλα για χαρτί. Για τα παιδιά και τους γονείς υπάρχει και το παιδικό τμήμα, που βρίσκεται στο μενού «Category» (Κατηγορία), και περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως πίνακες με αυτοκόλλητα, αφίσες με αριθμούς και γράμματα, μέχρι και τη δυνατότητα εκτύπωσης και κατασκευής τρισδιάστατων οχημάτων, ζώων και φαγητών. Οι δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή Creative Park είναι άπειρες, και θα σας εμπνεύσει όποια κι αν είναι η ηλικία και τα ενδιαφέροντά σας.

4. Μπορείτε να εξατομικεύσετε σχεδόν τα πάντα

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Φτιάξτε εξατομικευμένες κάρτες και δώρα προσθέτοντας απλώς το δικό σας κείμενο και τις δικές σας εικόνες από την έξυπνη συσκευή σας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής Creative Park είναι ότι σας παρέχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε σχεδόν όλα τα πρότυπά της και να τα φέρετε στα μέτρα σας. Μόλις ανοίξετε το πρότυπο που έχετε επιλέξει, πατήστε στην καρτέλα «Edit» (Επεξεργασία) και η συσκευή σας θα αρχίσει να κατεβάζει το πρότυπο. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να προσθέστε δικό σας κείμενο ή εικόνες από την έξυπνη συσκευή σας πατώντας στις καρτέλες +. Στη συνέχεια, απλώς συνεχίζετε να επεξεργάζεστε το πρότυπο μέχρι το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί. Μπορείτε επίσης να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση της εικόνας του προτύπου και να εστιάσετε εύκολα σε όποια περιοχή της θέλετε χρησιμοποιώντας το «χεράκι».

5. Δεν χρειάζεται να βγείτε από την εφαρμογή

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Εξατομικεύστε τα σχέδια, προσθέστε δικό σας κείμενο και φωτογραφίες, και εκτυπώστε απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας σ’ έναν συμβατό εκτυπωτή Canon – όλα είναι πανεύκολα χάρη στην εφαρμογή Creative Park.

Η εφαρμογή Creative Park είναι εύχρηστη, απλή και με εύκολη περιήγηση στα στοιχεία της, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτετε εικόνες και σχέδια απευθείας από την έξυπνη συσκευή σας. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιό σας, απλώς πατήστε «Print» (Εκτύπωση) στην εφαρμογή και αφήστε τον εκτυπωτή Canon PIXMA να κάνει τα υπόλοιπα. Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποια άλλη στιγμή σε ένα πρότυπο και να το επεξεργαστείτε περισσότερο, απλώς πατήστε «Save» (Αποθήκευση) και το πρότυπό σας θα αποθηκευτεί στο μενού «Your Items» (Τα στοιχεία σας).

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί η εφαρμογή Creative Park, τίποτα δεν σας σταματά! Απασχοληθείτε, απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και ξεκινήστε αμέσως τις χειροτεχνίες με ένα πακέτο χαρτί και έναν εκτυπωτή Canon Inkjet. Κατεβάστε την εφαρμογή και ξεκινήστε από σήμερα κιόλας!

Κείμενο της Claire Gillo

*Αν ο εκτυπωτής σας δεν υποστηρίζεται, ανατρέξτε στον ιστότοπο Creative Park.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Η ενότητα «Πηγές έμπνευσης» περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Επιστροφή σε όλες τις συμβουλές και τεχνικές