ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ενισχύστε την επιχείρησή σας μέσω της εκτύπωσης

Ανακαλύψτε πώς οι εκτυπωτές MAXIFY και PIXMA MegaTank της Canon μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ευημερήσει, χάρη στην ταχύτητα, την αξιοπιστία, την ευελιξία και το εξαιρετικά χαμηλό λειτουργικό κόστος τους.
Γυναίκα που εργάζεται σε έναν φορητό υπολογιστή, με έναν εκτυπωτή Canon MegaTank στο γραφείο δίπλα της.

Τα έντυπα κάθε επιχείρησης πρέπει να δείχνουν εξαιρετικά. Είτε εργάζεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι, είτε και στα δύο, η σειρά εκτυπωτών MAXIFY και PIXMA MegaTank της Canon προσφέρει τις επιδόσεις, την ευκολία χρήσης και την ποιότητα που χρειάζεστε για να δημιουργείτε έγγραφα και εκτυπώσεις με εξαιρετική εμφάνιση, γρήγορα και εύκολα. Ακόμη καλύτερα, οι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού μεγάλου όγκου εξοικονομούν χρόνο, χρήματα και κόπο. Για την ακρίβεια, ορισμένοι από αυτούς τους εκτυπωτές μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε έως και 90% επί του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας, σε σύγκριση με τους συμβατικούς εκτυπωτές inkjet και λέιζερ, επομένως μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα κέρδη της επιχείρησής σας.

Δείτε τι έχουν να προσφέρουν και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές τους, με βάση την εμπειρία ατόμων που βασίζονται σε αυτούς για τις καθημερινές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

1. Ταχύτητα και αποδοτικότητα

Χέρι ενός χρήστη που κρατάει μια φιάλη κίτρινου μελανιού και ετοιμάζεται να την εισάγει σε έναν εκτυπωτή Canon MegaTank.

Ο MAXIFY GX1040 είναι ιδανικός για «υβριδικούς» εργαζόμενους – είναι αρκετά μικρός ώστε να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο οικιακό περιβάλλον, αλλά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα ίδια πολλαπλά πλεονεκτήματα παραγωγικότητας με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς εκτυπωτών MAXIFY, χάρη στις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και στις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης.

Ο Ian Scullion της Fasciato Architects χρησιμοποιεί τον MAXIFY GX7040 στο πολυάσχολο γραφείο του. Λόγω των αυστηρών προθεσμιών, εκτιμά τις γρήγορες ταχύτητες ασπρόμαυρης εκτύπωσης 24 εικ./λεπτό και έγχρωμης εκτύπωσης 15,5 εικ./λεπτό, καθώς και το γεγονός ότι ο εκτυπωτής μπορεί να σαρώνει και τις δύο όψεις των εγγράφων διπλής όψης με ένα πέρασμα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο. Επίσης, η εγκατάσταση ήταν γρήγορη και εύκολη.

«Ολόκληρη η διαδικασία εγκατάστασης διήρκεσε μόλις 10–15 λεπτά», αναφέρει ο Ian. «Κάθε μία από τις τέσσερις φιάλες μελανιού έχει ξεχωριστό σχήμα και χρωματική κωδικοποίηση, ώστε να μην είναι φυσικά δυνατή η εισαγωγή μελανιού σε λάθος δεξαμενή. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τις φιάλες, ενώ η ροή του μελανιού σταματά αυτόματα όταν γεμίσει η δεξαμενή, οπότε δεν δημιουργείται ακαταστασία.»

Ένα άλλο μοντέλο που είναι ιδανικό για τους «υβριδικούς εργαζόμενους», ο Canon MAXIFY GX1040, έχει εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, εγκαθίσταται γρήγορα και εξασφαλίζει εύκολη χρήση με την έξυπνη, προσαρμόσιμη έγχρωμη οθόνη αφής και τη λυχνία κατάστασης LED πολλών χρωμάτων. Κάθε σετ φιαλών περιέχει αρκετό μελάνι για περίπου 3.000 έγχρωμες σελίδες,1 ενώ η παραγωγικότητα ενισχύεται από τη γρήγορη παραγωγή, με ταχύτητες έως και 15 εικ./λεπτό για τις ασπρόμαυρες σελίδες και 10 εικ./λεπτό για τις έγχρωμες.2 Το συρτάρι εισόδου χαρτιού 250 φύλλων εξοικονομεί χώρο καθώς εξαφανίζεται μέσα στη βάση του εκτυπωτή, ενώ ο MAXIFY GX2040 περιλαμβάνει επίσης έναν αυτόματο τροφοδότη 35 φύλλων, για πιο εύκολη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων.

2. Χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας

Χρήστης που προσθέτει χαρτί στο εμπρός συρτάρι ενός εκτυπωτή Canon MAXIFY.

Ο MAXIFY GX7040 διαθέτει δύο συρτάρια εισόδου χαρτιού των 250 φύλλων στη βάση του και επιπλέον τροφοδοσία από την πίσω πλευρά, καθώς και Αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (D-ADF) 50 φύλλων, ο οποίος μπορεί να σαρώνει και τις δύο όψεις ενός εγγράφου διπλής όψης με ένα πέρασμα. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να αλλάξετε το χαρτί στον δίσκο ή για να τοποθετήσετε ξανά ένα έγγραφο ώστε να σαρώσετε την άλλη πλευρά.

Σε ό,τι αφορά τη συνολική παραγωγικότητα, ένας αποτελεσματικός επαγγελματικός εκτυπωτής δεν πρέπει να προσφέρει μόνο ταχύτητα και αποδοτικότητα. Πρέπει επίσης να προσφέρει ανταγωνιστική τιμή αγοράς και λειτουργικό κόστος. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την τεράστια οικονομία που μας προσφέρει ο MAXIFY GX7040», αναφέρει ο Ian.

Ο Zubair Rahim, ειδικός προϊόντων στην Canon Europe, εξηγεί πώς επιτυγχάνεται το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για εκτυπωτές όπως ο MAXIFY GX7040 και ο MAXIFY GX6040. «Διαχωρίσαμε αυτά τα στοιχεία στο μέσο κόστος ανά σελίδα και στο συνολικό κόστος για την επιχείρηση σε βάθος περίπου πέντε ετών, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του ίδιου του εκτυπωτή, καθώς και των αναλώσιμων. Και τα δύο βρίσκονται πολύ χαμηλά με αυτούς τους εκτυπωτές. Μπορείτε να αναμένετε μέση εξοικονόμηση έως και 90% επί του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας σε σχέση με τους 10 κορυφαίους εκτυπωτές λέιζερ και inkjet.»

3. Ποιότητα εκτύπωσης

Γυναίκα που χρησιμοποιεί έναν μαρκαδόρο υπογράμμισης σε ένα εκτυπωμένο έγγραφο, με έναν εκτυπωτή Canon MegaTank δίπλα της.

Οι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης των εκτυπωτών Canon MegaTank, όπως ο MAXIFY GX2040, σημαίνουν λιγότερο χαμένο χρόνο για παραγγελίες φυσιγγίων. Η χρήση μελανιών pigment εξασφαλίζει ότι τα έγγραφα «αντέχουν στην επαγγελματική χρήση» και είναι ανθεκτικά στις μουτζούρες, στο νερό και στους μαρκαδόρους.

Η ποιότητα των εγγράφων που αποστέλλει μια επιχείρηση μπορεί να είναι κρίσιμη όσον αφορά την εικόνα που σχηματίζουν οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί πελάτες της. «Μερικές φορές υποβάλλουμε συμμετοχές για βραβεία ή διαγωνισμούς, ενώ επίσης θέλουμε να εκτυπώνουμε εικόνες για το γραφείο χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους χαρτιού», αναφέρει ο Ian. «Η ποιότητα εκτύπωσης του MAXIFY GX7040 είναι πολύ καλύτερη από άλλους εκτυπωτές που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.»

Οι MAXIFY GX1040, MAXIFY GX2040, MAXIFY GX7040 και MAXIFY GX6040 χρησιμοποιούν μελάνια pigment και για τα τρία χρώματα, καθώς και για το μαύρο. Αυτό τους επιτρέπει να παράγουν πολύ ευκρινές κείμενο, καθώς και γραφικά με πλούσια και έντονα χρώματα. Το απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας εξασφαλίζει την απόδοση ακόμη και των μικρότερων γραμματοσειρών, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση των όρων με «ψιλά γράμματα» στα νομικά έγγραφα. Τα ασπρόμαυρα και τα έγχρωμα έγγραφα είναι επίσης πολύ ανθεκτικά στις μουτζούρες, γεγονός που τους επιτρέπει να διατηρούν την ποιοτική τους εμφάνιση και αποτελεί επιπλέον πλεονέκτημα όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μαρκαδόρους υπογράμμισης.

4. Ευκολία και συνδεσιμότητα

Άνδρας καθισμένος σε γραφείο αρχιτέκτονα, με έναν εκτυπωτή Canon MAXIFY σε ένα ντουλάπι στο φόντο.

Τα εμπρός διαφανή πάνελ στους εκτυπωτές MegaTank της Canon διευκολύνουν την παρακολούθηση των επιπέδων μελανιού, ώστε να παραγγέλνετε έγκαιρα τις οικονομικά αποδοτικές ανταλλακτικές φιάλες.

Χρήστης που κρατάει ένα tablet με ένα γράφημα ράβδων στην οθόνη, ενώ το ίδιο γράφημα εκτυπώνεται από έναν εκτυπωτή Canon.

Η Premier Insurance χρησιμοποιεί την εφαρμογή Canon PRINT για να εκτυπώνει έγγραφα από κινητά τηλέφωνα ή tablet στον εκτυπωτή MAXIFY G6040, είτε στο γραφείο είτε από απόσταση.

Ο Anik Islam διαπίστωσε ότι ο Canon MAXIFY G6040 είναι ιδανικός για το πολυάσχολο περιβάλλον του γραφείου της Premier Insurance. Η χωρητικότητα 350 φύλλων, οι δύο διαδρομές τροφοδοσίας χαρτιού και οι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης σημαίνουν λιγότερο χαμένο χρόνο για την προσθήκη χαρτιού και την παραγγελία φυσιγγίων μελανιού.

Ακόμη ένα πλεονέκτημα αυτών των εκτυπωτών είναι η ικανότητά τους να χειρίζονται μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης, από απλό χαρτί και κάρτες μέχρι φακέλους και φωτογραφικό χαρτί. Καθώς η επιχείρησή του βασίζεται, εν μέρει, σε εκλεπτυσμένα υλικά μάρκετινγκ για να προσφέρει στους πελάτες μια εμπειρία αντίστοιχη του κύρους της επωνυμίας της, ο Anik διαπίστωσε ότι η δυνατότητα να εκτυπώνει οικονομικά αυτά τα υλικά εντός της επιχείρησης άλλαξε τους όρους του παιχνιδιού.

Οι δυνατότητες cloud των εκτυπωτών Canon MAXIFY και PIXMA συνέβαλαν εξίσου αποφασιστικά στον μετασχηματισμό της Premier Insurance. «Οι πελάτες μας συχνά φέρνουν διάφορα έγγραφα στις συσκέψεις. Με την εφαρμογή Canon PRINT, μπορώ πλέον να τα σαρώνω γρήγορα και να τα στέλνω αυτόματα για εκτύπωση στο γραφείο, ώστε το προσωπικό να ξεκινήσει άμεσα την ανάλυσή τους», εξηγεί ο Anik.

Πολλοί από τους εκτυπωτές MAXIFY και PIXMA MegaTank της Canon διαθέτουν έγχρωμες οθόνες αφής, τις οποίες μπορείτε να προσαρμόζετε για να αντιστοιχίζετε συχνές εργασίες σε ένα κουμπί στην οθόνη. Για εκτύπωση σε απλό χαρτί, ειδικά υλικά και φωτογραφικό χαρτί, ορισμένοι εκτυπωτές διαθέτουν επίσης πολλούς δίσκους και συρτάρια εισόδου, ώστε να μην σπαταλάτε χρόνο και κόπο αλλάζοντας το χαρτί σε έναν μόνο δίσκο.

5. Σχεδίαση που εστιάζει στην επιχείρηση

Άνδρας που κοιτάζει μια κάρτα στο χέρι του, με μια βιτρίνα με πολύχρωμα λουλούδια πίσω του και έναν εκτυπωτή Canon στο πλάι.

Για πολλές επιχειρήσεις, η περιβαλλοντική υπευθυνότητα αποτελεί σημαντικό ζήτημα. Ενώ η Canon προσφέρει οικονομικά συνδρομητικά προγράμματα εκτύπωσης για ορισμένους από τους εκτυπωτές της με φυσίγγια μελανιού (η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τη χώρα), καθώς και ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης για τα χρησιμοποιημένα φυσίγγια, το σύστημα επαναγεμιζόμενων μελανιών στους εκτυπωτές MegaTank αναβαθμίζει τη φιλικότητά τους προς το περιβάλλον.

Χρήστης που κρατά μια εκτυπωμένη φωτογραφία, ενώ άλλες είναι απλωμένες πάνω στο τραπέζι μπροστά του, μαζί με συνθέσεις λουλουδιών.

Η Forever Rose περιλαμβάνει μια προσωπική φωτογραφία με κάθε δώρο που στέλνει, και αυτή η εικόνα πρέπει να έχει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Η εταιρεία διαπίστωσε ότι ο Canon MAXIFY G6040 πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα, σε μεγάλους όγκους παραγωγής και με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τις εκτυπώσεις λέιζερ.

Η Forever Rose είναι μια εταιρεία εξατομικευμένων δώρων με έδρα το Ντουμπάι. Ο ιδιοκτήτης της Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, βρήκε στον εκτυπωτή Canon MAXIFY G6040 μια λύση που θα ικανοποιεί την ανάγκη του για σταθερή, αξιόπιστη και γρήγορη παραγωγή, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους εκτύπωσης. «Διαπιστώσαμε σημαντική εξοικονόμηση σε σύγκριση με τον εκτυπωτή λέιζερ που χρησιμοποιούσαμε παλιότερα», αναφέρει.

«Εκτυπώνουμε σε καθημερινή βάση», σημειώνει ο Asim Hussain, Διευθυντής του Διεθνούς Εμπορικού τμήματος της εταιρείας. «Και ο μεγάλος όγκος εκτυπώσεων σε προσιτή τιμή ήταν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του εκτυπωτή MegaTank της Canon.»

Η προσιτή τιμή δεν ήταν ο μοναδικός λόγος. Τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας του PIXMA G6040 κάλυψαν τις ανάγκες μιας εταιρείας με απαιτητικούς πελάτες, οι οποίοι αναμένουν πάντα μια άψογη παρουσίαση. Επειδή τα υψηλής ποιότητας μελάνια dye του PIXMA G6040 δίνουν τη δυνατότητα για ρεαλιστικές φωτογραφίες με ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων, οι πελάτες της Forever Rose μπορούν πλέον να συμπεριλάβουν μια τέλεια εκτυπωμένη προσωπική φωτογραφία όταν στέλνουν ένα δώρο.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, το Canon Small Business Print Hub παρέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες και μελέτες περιπτώσεων, καθώς και ιδέες σχετικά με το πώς μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας μέσα από τις εκτυπώσεις σας. Επιπλέον, το Canon PosterArtist σάς προσφέρει άμεση πρόσβαση σε χιλιάδες σχέδια με δυνατότητα προσαρμογής, για να δημιουργείτε επαγγελματικά πόστερ, πανό και φυλλάδια γρήγορα και απευθείας από τα γραφεία της εταιρείας σας.

Ένας εκτυπωτής Canon MegaTank και μερικές ανταλλακτικές φιάλες μελανιού πάνω σε ένα γραφείο, με μια οθόνη υπολογιστή και ένα φωτιστικό γραφείου από πίσω.

Εκτός από οθόνη αφής 2,7" με δυνατότητα προσαρμογής, οι εκτυπωτές MAXIFY GX1040 και MAXIFY GX2040 διαθέτουν νέα λυχνία κατάστασης LED που αλλάζει χρώματα, διευκολύνοντας τον έλεγχο της προόδου της εκτύπωσης. Είναι επίσης συμβατοί με υπηρεσίες cloud, ενώ επιτρέπουν εκτύπωση και σάρωση απευθείας από smartphone και tablet Android και iOS μέσω της εφαρμογής Canon PRINT.

Τέλος, οι εκτυπωτές MAXIFY και PIXMA MegaTank της Canon εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης με υψηλή ταχύτητα παραγωγής, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό το λειτουργικό κόστος. Το αποτέλεσμα; Μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας και να αυξήσουν την κερδοφορία και την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Matthew Richards & Paul Fitzpatrick
  1. Η απόδοση σελίδων υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένης μεθόδου ελέγχου της Canon, με χρήση του διαγράμματος ISO/IEC 24712 και προσομοίωση συνεχούς εκτύπωσης, με αντικατάσταση μετά την αρχική εγκατάσταση.
  2. Η ταχύτητα εκτύπωσης εγγράφου Α4 σε απλό χαρτί υπολογίζεται βάσει του μέσου εκτιμώμενου χρόνου παραγωγής (ESAT) στη Δοκιμή κατηγορίας γραφείου του προτύπου ISO/IEC 24734.

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

    Πώς να εκτυπώσετε με ασφάλεια

    8 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των εκτυπωτών Canon ώστε οι εκτυπώσεις σας να είναι πάντα ασφαλείς.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Οι καλύτεροι εκτυπωτές για οικιακά γραφεία

    Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τους εκτυπωτές Canon PIXMA και MAXIFY.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Canon PosterArtist

    Δημιουργήστε γρήγορα, εύκολα και δωρεάν πόστερ με επαγγελματική σχεδίαση.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Inkjet ή λέιζερ: ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς;

    Μάθετε τις διαφορές μεταξύ των εκτυπωτών inkjet και λέιζερ της Canon και ανακαλύψτε ποιος ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.