ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Οι καλύτεροι οικιακοί εκτυπωτές για υβριδική εργασία

Ανακαλύψτε τον καλύτερο εκτυπωτή Canon για το οικιακό σας γραφείο, ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
Γυναίκα που κάθεται σε ένα γραφείο και χρησιμοποιεί ένα υπογραμμιστικό πάνω σε μια εκτύπωση. Δίπλα της βρίσκεται ένας εκτυπωτής Canon MAXIFY, ενώ από το μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται μπροστά της διακρίνεται ένας κήπος.

Οι καιροί αλλάζουν. Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, πολλοί άνθρωποι εργάζονται κατά κύριο λόγο ή εν μέρει από το σπίτι και πηγαίνουν στο γραφείο μόνο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Ο Jamie Watson αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Είναι υπεύθυνος στρατηγικής σε μια διαφημιστική εταιρεία στο Μπρίστολ. Συνεργάζεται με πελάτες, με μια ερευνητική ομάδα και με μια ομάδα δημιουργικού, και έχει μετατρέψει την τραπεζαρία του σε οικιακό γραφείο.

«Όταν έχω πολλή δουλειά, η τηλεργασία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρυνθώ από τους περισπασμούς του γραφείου», λέει. «Μπορείς να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου λίγο καλύτερα και το ωράριο είναι λίγο πιο ευέλικτο σε σχέση με τις παραδοσιακές ώρες εργασίας. Προφανώς, γλιτώνεις χρόνο από την καθημερινή μετακίνηση από και προς τη δουλειά, με αποτέλεσμα να μπορείς να ολοκληρώνεις περισσότερα πράγματα μέσα στη ημέρα. Μου αρέσει να κάνω ποδήλατο και μπορώ να το κάνω χωρίς να χρειάζεται να υπολογίζω τον χρόνο που χρειάζομαι για να μετακινηθώ από και προς το γραφείο.»

Ο Jamie ανακάλυψε από πολύ νωρίς ότι ήταν απαραίτητος ένας αξιόπιστος εκτυπωτής και αποφάσισε ότι ο Canon PIXMA TR4650 ήταν το ιδανικό μοντέλο για οικιακά γραφεία με τις δικές του απαιτήσεις. Ωστόσο, σίγουρα υπάρχουν και άλλες επιλογές. Η ευρεία γκάμα των εκτυπωτών PIXMA και MAXIFY της Canon περιλαμβάνει μοντέλα όπως οι PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1040 και MAXIFY GX2040, οι οποίοι αποτελούν ιδανικές επιλογές για οικιακά γραφεία και χρήστες που έχουν συνηθίσει να εκτυπώνουν σε περιβάλλον γραφείου, όπως ο Jamie. Ως τέτοιοι, οι συγκεκριμένοι εκτυπωτές είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και τη χρήση. Επίσης, έχουν σχεδιαστεί για να είναι γρήγοροι, αποδοτικοί και οικονομικοί, ενώ παράλληλα προσφέρουν ποιότητα εκτύπωσης επαγγελματικού επιπέδου, στην οποία μπορεί να βασιστεί η επιχείρησή σας.

Εδώ ο Jamie μοιράζεται μαζί μας τον τρόπο με τον οποίο ο οικιακός εκτυπωτής τού δίνει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί από την οθόνη του, ώστε να εστιάσει πλήρως στα πρότζεκτ για τα οποία εργάζεται από το σπίτι. Εξερευνούμε επίσης ορισμένα επιπλέον πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι εκτυπωτές Canon σε ένα οικιακό γραφείο.

Άνδρας που πλησιάζει την μπροστινή πλευρά ενός εκτυπωτή Canon PIXMA.

Στο σπίτι δεν έχετε βοήθεια από το προσωπικό υποστήριξης που ενδεχομένως υπάρχει στο γραφείο, οπότε η αξιοπιστία και η ευκολία συντήρησης είναι πιο σημαντικές από ποτέ. Ο εκτυπωτής 4 σε 1 Canon PIXMA Σειράς TR4650 διαθέτει Υβριδικό μελάνι 4 χρωμάτων και βελτιωμένη διαδικασία εγκατάστασης φυσιγγίων, για ακόμη πιο απλή και εύκολη αλλαγή τους.

Καθαρή σκέψη με τη βοήθεια της εκτύπωσης

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA TR4650 βοηθάει τον Jamie να απομακρύνεται από τον φορητό υπολογιστή του και να επικεντρώνεται στα έντυπα έγγραφα που χρειάζεται για τη δουλειά του. «Προτιμώ να διαβάζω τις περιλήψεις με τις απαιτήσεις των πελατών στο χαρτί», λέει ο Jamie, «για να αντλώ περισσότερες πληροφορίες χωρίς να αποσπάται η προσοχή μου από οτιδήποτε βρίσκεται στην οθόνη μου, όπως email ή ειδοποιήσεις από ομαδικές συνομιλίες. Είναι ευκολότερο να συγκεντρωθείς σε αυτό που διαβάζεις, να υπογραμμίζεις και να προσθέτεις ερωτήσεις. Νιώθω λίγο πιο απορροφημένος σε αυτό που κάνω και σε αυτό που διαβάζω.

«Όταν παραλαμβάνω τα αποτελέσματα της έρευνας από πρακτορεία ερευνών, με πολλά διαφορετικά διαγράμματα και γραφήματα, μου είναι πιο εύκολο να τα έχω μπροστά μου σε μερικά φύλλα χαρτιού και να τα συγκρίνω, αντί να περιηγούμαι στις διαφάνειες στην οθόνη», προσθέτει.

Όταν εργάζεστε στο γραφείο, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε πραγματικά για τη διαμόρφωση του εκτυπωτή, για το χαρτί και για τη στάθμη του μελανιού. Το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και στο σπίτι. Η ειδοποίηση υπενθύμισης αφαίρεσης εγγράφων, ο βελτιωμένος εμπρός δίσκος χαρτιού που κάνει την τοποθέτηση του χαρτιού πιο γρήγορη και εύκολη, καθώς και η απλή εγκατάσταση των φυσιγγίων, κάνουν αυτόν τον οικιακό εκτυπωτή φιλικό προς τον χρήστη και αποδοτικό για επαγγελματίες όπως ο Jamie.

Διατίθενται συνδρομητικές υπηρεσίες μελανιών επί πληρωμή για συγκεκριμένους εκτυπωτές Canon σε επιλεγμένες περιοχές. Η υπηρεσία Αυτόματης παράδοσης μελανιού της Canon σάς απαλλάσσει από τις έγνοιες διαχείρισης, καθώς τα επίπεδα μελανιού του εκτυπωτή σας παρακολουθούνται αυτόματα και τα ανταλλακτικά φυσίγγια ή οι φιάλες μελανιού παραδίδονται στην πόρτα σας πριν τα χρειαστείτε. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στην υπηρεσία και να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Με το Πρόγραμμα εκτυπώσεων PIXMA, μπορείτε να επιλέξετε ένα πλάνο εκτύπωσης ειδικά για τις ανάγκες σας, στα πλαίσια του οποίου θα πληρώνετε μια σταθερή μηνιαία τιμή ανάλογα με τη χρήση που κάνετε και θα εφοδιάζεστε με μελάνι όταν μειώνεται η στάθμη του στον εκτυπωτή.

Το χέρι ενός χρήστη που πατάει ένα κουμπί στον πίνακα ελέγχου ενός εκτυπωτή Canon PIXMA, που βρίσκεται πάνω σε ένα οικιακό γραφείο.

Αν και οικονομικά προσιτοί εκτυπωτές, οι Canon PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i είναι ιδιαίτερα ευέλικτοι. Το μαύρο μελάνι pigment εξασφαλίζει ευκρινή μονόχρωμα έγγραφα με μεγάλη ανθεκτικότητα στις μουτζούρες, ακόμη κι όταν χρησιμοποιείτε υπογραμμιστικά, ενώ τα έγχρωμα μελάνια dye προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις φωτογραφιών σε ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί.

Εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών για υβριδική εργασία

Όπως και ο Canon PIXMA TR4650 του Jamie, έτσι και ο PIXMA TS7650i είναι ένα οικονομικό πολυμηχάνημα, κατάλληλο για εκτύπωση φωτογραφιών και χειροτεχνιών, αλλά και για την παραγωγή επαγγελματικών εγγράφων. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, είναι ιδανικός για περιορισμένους χώρους, ενώ οι κεφαλές εκτύπωσης επόμενης γενιάς επιτρέπουν υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, περίπου 15 εκτ./λεπτό (εκτυπώσεις ανά λεπτό) για μονόχρωμα έγγραφα και 10 εκτ./λεπτό για έγχρωμα έγγραφα. Είναι επίσης ο πρώτος οικιακός εκτυπωτής της Canon με μαύρο μελάνι ανθεκτικό στους μαρκαδόρους, αντίστοιχο με αυτό των επαγγελματικών μοντέλων GX, για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε υπογραμμιστικά χωρίς να φοβάστε τις μουτζούρες. Διαθέτει ακόμη και έγχρωμη οθόνη αφής με δυνατότητα ανάκλισης και εναλλακτικές διασυνδέσεις για διάφορες ανάγκες: εργασία, μελέτη και lifestyle. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι εξαιρετική και οι προηγμένες λειτουργίες εκτύπωσης μέσω Wi-Fi σάς επιτρέπουν να σαρώνετε απευθείας σε smartphone ή tablet. Ο PIXMA TS7750i διαθέτει επίσης έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, για ευκολότερη σάρωση ή αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για ένα οικιακό γραφείο.

Ο Canon MAXIFY GX1040 είναι ένα πιο επαγγελματικό πολυμηχάνημα, που στοχεύει στην απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ σπιτιού και γραφείου. Το προσαρμόσιμο περιβάλλον χειρισμού της έγχρωμης οθόνης αφής σάς δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνετε σύνθετες αλλά συχνά επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η εκτύπωση και η σάρωση μέσω cloud, αντιστοιχίζοντάς τες σε ένα-δύο κουμπιά. Χάρη στις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού MegaTank, θα μπορείτε με σιγουριά να παράγετε χιλιάδες ασπρόμαυρα και έγχρωμα έγγραφα από ένα μόνο σετ φιαλών μελανιού, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα σε σύγκριση με τους συνηθισμένους εκτυπωτές για οικιακά γραφεία με κασέτες. Όλα τα μελάνια είναι τύπου pigment και ανθεκτικά στις μουτζούρες, είτε πρόκειται για έγχρωμα είτε για ασπρόμαυρα έγγραφα. Είναι γρήγορος, όπως και ο PIXMA TS7650i, με ταχύτητα περίπου 15 εκτ./λεπτό για ασπρόμαυρη εκτύπωση και 10 εκτ./λεπτό για έγχρωμη εκτύπωση, ενώ ο MAXIFY GX2040 προσφέρει επιπλέον την άνεση ενός σαρωτή με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, καθώς και λειτουργία φαξ.

Άτομο που χρησιμοποιεί ένα smartphone για να εκτυπώσει σε έναν οικιακό εκτυπωτή Canon.

Με την εφαρμογή Canon PRINT μπορείτε να χειρίζεστε εκτυπωτές Canon με υποστήριξη Wi-Fi αποκλειστικά από το smartphone ή το tablet σας – από τη διαμόρφωση, την εκτύπωση, την αντιγραφή και τη σάρωση μέχρι τη συντήρηση, τον έλεγχο των επιπέδων μελανιού ή ακόμη και την αγορά ανταλλακτικών μελανιών. Για τον Jamie, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απομακρύνεται εντελώς από τον φορητό υπολογιστή του όταν θέλει. «Ακόμη κι όταν εργάζεσαι από απόσταση», λέει, «υπάρχουν άτομα που μπορεί να σε καλούν και να σου στέλνουν διαρκώς μηνύματα. Όταν απομακρύνεσαι από τον υπολογιστή σου, απομακρύνεσαι και από τους περισπασμούς. Εκτυπώνω κάτι, το διαβάζω κάτω στην κουζίνα κι έτσι συγκεντρώνομαι περισσότερο.»

Άτομο που γράφει πάνω στην εκτυπωμένη διαφάνεια μιας παρουσίασης, με έναν εκτυπωτή Canon στο διπλανό γραφείο.

Οι εκτυπώσεις έχουν πολλά πλεονεκτήματα – μπορείτε να τις απλώσετε και να τις βλέπετε ταυτόχρονα για να τις συγκρίνετε, να σημειώσετε πάνω τους και να τις έχετε παντού μαζί σας. Μερικές φορές, ο Jamie ξεκινά μια δουλειά σε χαρτί και αξιοποιεί τις δυνατότητες σάρωσης του εκτυπωτή του. «Αν ασχολούμαι με έργα στρατηγικής επωνυμιών, ή αν πρέπει να σχεδιάσω ένα πλαίσιο για μια επωνυμία, προτιμώ να κάνω τη σχεδίαση με το χέρι», λέει. «Μετά θα το σαρώσω και θα το στείλω μέσω email στην υπόλοιπη ομάδα ως προσχέδιο, αντί να ξοδέψω πολύ χρόνο σχεδιάζοντάς το σε κάποιο λογισμικό παρουσιάσεων.»

Συγχώνευση μολυβιού και χαρτιού με τα ψηφιακά μέσα

Οι εκτυπωτές Canon με Wi-Fi σάς διευκολύνουν να εκτυπώνετε, να αντιγράφετε και να σαρώνετε από το smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon PRINT, ενώ μπορείτε επίσης να ελέγχετε την κατάσταση του εκτυπωτή και τα επίπεδα μελανιού όπου κι αν βρίσκεστε στο δίκτυο Wi-Fi.

Ο Jamie πιστεύει ότι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon PRINT αποκομίζει πολλά οφέλη. «Ήταν πολύ εύκολο να διαμορφώσω τον εκτυπωτή, κάτι που ήταν βασικό για μένα, επειδή είχα την αίσθηση ότι κάθε εκτυπωτής που είχα μέχρι τώρα μου έπαιρνε περίπου πέντε ημέρες για να τον ρυθμίσω και να αρχίσω να τον χρησιμοποιώ πραγματικά. Αυτός το έκανε από μόνος του», λέει με ενθουσιασμό.

Διαθέτει επίσης μια χρήσιμη σύνδεση με το Easy-Layout Editor, το οποίο επιτρέπει τη διάταξη εγγράφων, όπως PDF και αρχεία εικόνας, σε μία σελίδα πριν από την εκτύπωση – ιδανικό για το είδος της δουλειάς που κάνει ο Jamie.

Γυναίκα που τοποθετεί μια στοίβα εγγράφων στη θέση τροφοδοσίας εγγράφων στο επάνω μέρος ενός εκτυπωτή Canon PIXMA, ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο δίπλα της.

Συνήθως ο χώρος είναι περιορισμένος στα οικιακά γραφεία, αλλά ο PIXMA TS7650i διαθέτει ένα εσωτερικό συρτάρι τροφοδοσίας χαρτιού για εξοικονόμηση χώρου, καθώς και τροφοδότη στο πίσω μέρος, με εύχρηστο, διάφανο κάλυμμα για ειδικά υλικά εκτύπωσης και φωτογραφικό χαρτί. Ο PIXMA TS7750i (που απεικονίζεται εδώ) διαθέτει επιπλέον έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων για εύκολη σάρωση και αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων.

Το πλεονέκτημα των εφαρμογών της Canon στην υβριδική εργασία

Με την εφαρμογή Canon PRINT μπορείτε να σαρώνετε και να εκτυπώνετε από και προς το cloud.1 Είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για περιβάλλοντα υβριδικής εργασίας, όπου οι εργαζόμενοι που πρέπει να μοιράζονται έγγραφα με συναδέλφους στο γραφείο ή να εργάζονται από άλλες απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Το PIXMA Cloud Link είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που μοιράζονται και αποθηκεύουν περιεχόμενο σε μια κοινόχρηστη υπηρεσία cloud, όπως το Google Drive™, το Dropbox™ ή το Evernote®,2 καθώς προσφέρει πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία για εκτύπωση απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Όταν οι ομάδες μοιράζονται τα σχέδιά τους, ο Jamie λέει ότι η εκτύπωση εγγράφων και σχεδίων πριν τα καρφιτσώσει στον τοίχο, ή όταν τα έχει στην οθόνη, τον βοηθάει να αξιολογήσει δημιουργικές ιδέες καθώς εργάζεται.

«Όταν λαμβάνουμε δημιουργικές ιδέες από τις ομάδες μας, που μπορεί να είναι σκίτσα από σχέδια, συνήθως αρκεί λίγη δουλειά και είναι σχεδόν έτοιμο στο πίσω μέρος του μυαλού μας», λέει. «Γι’ αυτό μου αρέσει να το εκτυπώνω, καθώς μου επιτρέπει να το φαντάζομαι στο βάθος όπως θα είναι όταν τελικά εκτυπωθεί και κρεμαστεί στον τοίχο ή στο γραφείο μου. Είναι λίγο πιο εύκολο να ανατρέχω σε αυτό και να συνεχίσω να το σκέφτομαι υποσυνείδητα.»

Ένα άλλο πλεονέκτημα για περιβάλλοντα υβριδικής εργασίας είναι το δωρεάν λογισμικό Canon PosterArtist. Περιλαμβάνει χιλιάδες πλήρως προσαρμόσιμες διατάξεις, οι οποίες συνοδεύονται από υψηλής ποιότητας καλλιτεχνικές δημιουργίες για τη δημιουργία διαφημιστικών φυλλαδίων, πανό και πόστερ. Αν δημιουργείτε υλικό μάρκετινγκ σε μεγάλους όγκους, είναι μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή που συναγωνίζεται τη μεγάλη χωρητικότητα μελανιού και το χαμηλό κόστος λειτουργίας του MAXIFY GX1040 και των άλλων εκτυπωτών Canon MegaTank.

Εκτυπωτής Canon δίπλα σε ένα φυτό εσωτερικού χώρου, ένα τηλέφωνο και μερικές εκτυπώσεις.

Ο Jamie είναι ενθουσιώδης φίλος της φωτογραφίας και λατρεύει τις εξορμήσεις με τη μηχανή του. Με τον εκτυπωτή του Canon PIXMA Σειράς TR4650, μπορεί να δημιουργεί εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και να τις εκθέτει στο σπίτι του.

Άνδρας που κοιτάζει διάφορες εκτυπώσεις φωτογραφιών, με έναν εκτυπωτή Canon PIXMA πάνω στο οικιακό του γραφείο στο φόντο.

Αν χρειάζεστε έναν ευέλικτο εκτυπωτή για τις καθημερινές σας εργασίες αλλά και για τη δουλειά, οι PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i είναι η κατάλληλη επιλογή. Είναι εξοπλισμένοι με λειτουργίες που είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω των έγχρωμων οθονών αφής και ιδανικοί για πληθώρα εργασιών με έγγραφα, φωτογραφίες και χειροτεχνίες.

Ευελιξία για τις οικιακές εκτυπώσεις

Τα μοντέλα των σειρών εκτυπωτών PIXMA και MAXIFY της Canon, εκτός από ιδανικά για υβριδική εργασία, είναι και αρκετά ευέλικτα για μελέτη στο σπίτι, για τις σχολικές εργασίες των παιδιών και για τις οικογενειακές φωτογραφίες. Με την εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor της Canon έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε με απλό τρόπο μια ποικιλία φωτογραφικών αντικειμένων, όπως εκτυπώσεις προσαρμοσμένου μεγέθους, ημερολόγια και συνθέσεις με τετράγωνες φωτογραφίες, τα οποία είναι ιδανικά για προσωπικά έργα στο σπίτι, αλλά και για τη δουλειά σας.

Ο Jamie, που είναι ένας ενθουσιώδης ερασιτέχνης φωτογράφος, χρησιμοποίησε τον PIXMA TR4650 του για να δημιουργήσει εκτυπώσεις κατάλληλες για κορνιζάρισμα, καθώς μπορεί να εκτυπώνει φωτογραφίες 4x6" χωρίς περιθώρια μέσα σε δευτερόλεπτα. Το ίδιο ισχύει και για τους PIXMA TS7650i και PIXMA TS7750i, που χρησιμοποιούν επίσης έγχρωμα μελάνια dye για κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε ιλουστρασιόν φωτογραφικό χαρτί.

Τελικά, ένας εκτυπωτής είναι απαραίτητος όταν εργάζεστε από το σπίτι. Είτε αναζητάτε έναν εκτυπωτή μικρών διαστάσεων που να χωράει στο οικιακό σας γραφείο είτε έναν εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας που θα μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά σας ή έναν εκτυπωτή με υποστήριξη cloud για την απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ εργασίας από το σπίτι και από το γραφείο, υπάρχει σίγουρα ένα μοντέλο Canon που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Μάθετε περισσότερα για τη σειρά εκτυπωτών Canon για οικιακά γραφεία και μικρές επιχειρήσεις και δοκιμάστε το διαδικτυακό εργαλείο επιλογής εκτυπωτή της Canon για να βρείτε τον κατάλληλο εκτυπωτή για τις ανάγκες σας.


Σύνταξη: Lorna Dockerill και Matthew Richards

  1. Η σάρωση στο cloud και η σάρωση σε email είναι διαθέσιμες μόνο για τους χρήστες γνήσιων μελανιών Canon.
  2. Τα Google και Google Drive είναι εμπορικά σήματα της Google LLC και ο συγκεκριμένος ιστότοπος δεν προωθείται από ούτε συνδέεται με την Google με οποιονδήποτε τρόπο. Το Dropbox είναι εμπορικό σήμα της Dropbox, Inc. Το Evernote είναι σήμα κατατεθέν της Evernote Corporation και χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας.

Σχετικά προϊόντα

  • PIXMA TR4650 Series

    Εκτυπωτές inkjet

    Σειρά PIXMA TR4650

    Εκτυπώστε, αντιγράψτε, σαρώστε και διεκπεραιώστε φαξ – όλα είναι τόσο απλά με αυτό το μικρό και εύχρηστο πολυμηχάνημα για όσους εργάζονται από το σπίτι.
  • PIXMA TS7650i

    Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA TS7650i

    Ένας γρήγορος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας που χωράει εύκολα στη ζωή σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απλή του χρήση.
  • PIXMA TS7750i

    Οικιακοί εκτυπωτές

    PIXMA TS7750i

    Ένας γρήγορος εκτυπωτής υψηλής ποιότητας που χωράει εύκολα στη ζωή σας, χάρη στο μικρό του μέγεθος και την απλή του χρήση.
  • Εκτυπωτές για μικρά γραφεία

    MAXIFY GX1040

    Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας στο σπίτι με αυτόν τον γρήγορο, εύχρηστο και οικονομικό εκτυπωτή 3 σε 1, μικρών διαστάσεων, με επαναγεμιζόμενες φιάλες μελανιού.
  • Εκτυπωτές για μικρά γραφεία

    MAXIFY GX2040

    Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας στο σπίτι με αυτόν τον γρήγορο, εύχρηστο και οικονομικό εκτυπωτή 4 σε 1 μικρών διαστάσεων, με ADF 35 φύλλων.
  • Σχετικά άρθρα

  • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

    Πώς να εκτυπώσετε με ασφάλεια

    8 τρόποι να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των εκτυπωτών Canon ώστε οι εκτυπώσεις σας να είναι πάντα ασφαλείς.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο εκτυπωτή

    Έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ασύρματο εκτυπωτή σας.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Η κατάλληλη εφαρμογή εκτύπωσης Canon για εσάς

    Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας και οργανωθείτε με τις εφαρμογές εκτύπωσης της Canon, βρίσκοντας την κατάλληλη για κάθε έργο.

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ

    Inkjet ή λέιζερ: ποιος τύπος είναι κατάλληλος για εσάς;

    Μάθετε τις διαφορές μεταξύ των εκτυπωτών inkjet και λέιζερ της Canon και ανακαλύψτε ποιος ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.