Απομακρυσμένη λήψη από νέες γωνίες

Οι πιο δημιουργικές εικόνες επιτυγχάνονται συχνά όταν βλέπετε μια σκηνή από διαφορετική προοπτική. Στην κυριολεξία, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να σταθείτε επάνω από ένα πλήθος ατόμων για να τραβήξετε μια ομαδική λήψη, να αποκτήσετε ασφαλή πρόσβαση στον τελευταίο όροφο των γραφείων σας για να φωτογραφίσετε ένα τοπίο της πόλης ή απλώς να κρατήσετε τη μηχανή πάνω από το κεφάλι σας σε μια συναυλία. Η φωτογράφιση με αυτόν τον τρόπο ίσως δεν είναι πάντα πρακτική, αλλά μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ευτυχώς, η τεχνολογία απομακρυσμένης λήψης της Canon σάς επιτρέπει να καταγράφετε εικόνες από ενδιαφέρουσες γωνίες και να διευρύνετε τα δημιουργικά σας όρια. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας στο κάδρο για ομαδικά πορτραίτα ή όμορφες selfie, αλλά και να φωτογραφίζετε απρόβλεπτα θέματα, όπως άγρια ζώα από απόσταση, χωρίς να τα ενοχλήσετε.

Πολλές από τις νεότερες μηχανές μας διευκολύνουν τη χρήση του smartphone σας αντί για ένα κανονικό σκόπευτρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε τη μηχανή σας από απόσταση. Συνδέστε απλώς τη φορητή συσκευή σας στη μηχανή και εκκινήστε την εφαρμογή Canon Camera Connect. Αν έχετε NFC, ακουμπήστε απλώς τις δύο συσκευές μεταξύ τους για τη δημιουργία σύνδεσης. Αφού τοποθετήσετε τη μηχανή πάνω σε κάποια σταθερή επιφάνεια ή τρίποδο, μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε το κάδρο, την εστίαση και άλλες ρυθμίσεις από απόσταση χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Έτσι, έχετε την ελευθερία να εξερευνήσετε ευρηματικές οπτικές γωνίες και να δημιουργήσετε ακόμη πιο συναρπαστικές ιστορίες.

Απομακρυσμένη λήψη φωτογραφιών