Εκτύπωση και κοινή χρήση από οπουδήποτε

Ορισμένες φορές πρέπει να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού για να δείτε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που έχετε αποτυπώσει με τη μηχανή σας Canon. Η εκτύπωση μιας φωτογραφίας για την οποία εργαστήκατε σκληρά θα κάνει εσάς, αλλά και τους άλλους, να την εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο. Σήμερα, η διαδικασία της εκτύπωσης δεν χρειάζεται να συνεπάγεται όλη τη δουλειά που απαιτεί η μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή σας, η σύνδεση ενός εκτυπωτή και, στη συνέχεια, η αποστολή των φωτογραφιών για εκτύπωση.

Αν η μηχανή Canon που χρησιμοποιείτε διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη Wi‐Fi, μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας στον εκτυπωτή σας Canon PIXMA ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αγαπημένων σας λήψεων στο cloud.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Easy Photo Print+ για να εκτυπώσετε φωτογραφίες με το smartphone ή το tablet σας απευθείας από λογαριασμούς στο Facebook ή στο Flickr, ή από εφαρμογές online χώρου αποθήκευσης, όπως τα Dropbox και Google Drive.

Μπορείτε επίσης να στέλνετε φωτογραφίες σας στον υπολογιστή του σπιτιού σας, σαν μια στιγμιαία ταχυδρομική κάρτα με το θέμα που φωτογραφίζετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείξετε με υπερηφάνεια τις αγαπημένες σας λήψεις υπό ασθενή φωτισμό μόλις επιστρέψετε στο σπίτι.

Εκτύπωση φωτογραφιών με ασθενή φωτισμό