Ζωντανέψτε τις εικόνες σας

Οι φωτογραφίες δράσης μπορεί να δείχνουν θαυμάσιες όταν τις βλέπετε σε μεγάλη οθόνη, αλλά μερικές φορές πρέπει να τις εκτυπώσετε για να παρατηρήσετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που έχετε αποτυπώσει με τη μηχανή σας Canon. Εκτιμήστε τις περισσότερο στέλνοντας μια εικόνα του θέματος που φωτογραφίζετε στον εκτυπωτή του σπιτιού σας.

Αν η μηχανή Canon που χρησιμοποιείτε διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη Wi‐Fi, μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας στον εκτυπωτή σας Canon PIXMA ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αγαπημένων σας λήψεων στο cloud.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Easy Photo Print+ για να εκτυπώσετε φωτογραφίες με το smartphone ή το tablet σας απευθείας από λογαριασμούς στο Facebook ή στο Flickr, ή από εφαρμογές online χώρου αποθήκευσης, όπως τα Dropbox και Google Drive.

Μπορείτε επίσης να στέλνετε φωτογραφίες σας στον υπολογιστή του σπιτιού σας, σαν μια στιγμιαία ταχυδρομική κάρτα με το θέμα που φωτογραφίζετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείξετε με υπερηφάνεια τις αγαπημένες σας λήψεις δράσης μόλις επιστρέψετε στο σπίτι.

Φωτογράφιση δράσης – Εκτύπωση