Απολαύστε και μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας

Με την πάροδο του χρόνου, θα συγκεντρώσετε πιθανότατα εκατοντάδες πολύτιμες φωτογραφικές αναμνήσεις, από διαφορετικές μηχανές, κάρτες μνήμης και συσκευές. Για να μπορέσετε να τις διαχειρίζεστε και να τις απολαμβάνετε όποτε θέλετε, μια καλή ιδέα είναι να τις συγκεντρώσετε όλες σε ένα σημείο.

Μια χρήσιμη συμβουλή για να παρακολουθείτε έναν τόσο μεγάλο όγκο εικόνων είναι να εξετάζετε τις φωτογραφίες αμέσως μετά τη λήψη τους. Έτσι, μειώνετε την πιθανότητα να "φορτώσετε" τη συλλογή σας με εικόνες που δεν πρόκειται να ξαναδείτε στο μέλλον. Σκεφτείτε προσεκτικά ποιες εικόνες θέλετε να κρατήσετε. Η προβολή τους σε μια μεγάλη οθόνη μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επηρεάσει την απόφασή σας για το ποιες είναι οι καλύτερες.

Το Connect Station της Canon προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να συγκεντρώσετε τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας σε ένα σημείο, ώστε να τις απολαμβάνετε με τους φίλους και την οικογένειά σας στην HD τηλεόραση του σπιτιού σας. Αγγίξτε τη μηχανή Canon με λειτουργία Dynamic NFC για να μεταφέρετε τις εικόνες ασύρματα ή εισάγετε αρχεία χρησιμοποιώντας μια κάρτα μνήμης ή ένα καλώδιο USB. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Connect Station για να μοιράζεστε εύκολα τις φωτογραφίες σας σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και online άλμπουμ όπως το irista, για να εκτυπώνετε ασύρματα και να οργανώνετε τις αναμνήσεις σας από διαφορετικές συσκευές.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας