Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τις πολύτιμες στιγμές σας

Οι φωτογραφίες και οι ταινίες σας είναι ανεκτίμητες. Είναι οι αναμνήσεις μοναδικών στιγμών που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ποτέ ξανά. Επομένως, είναι απαραίτητο να δημιουργείτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας για αυτές. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε τον χρόνο για να επιλέξετε και να αποθηκεύσετε τις καλύτερες. Όσο μεγαλύτερο διάστημα παραμένουν σε μια κάρτα μνήμης ή στο smartphone σας, τόσο πιο πιθανό είναι να χαθούν ή να ξεχαστούν.

Για τον λόγο αυτό, οι επιλογές online αποθήκευσης προσφέρουν εξαιρετική σιγουριά. Η δυνατότητα αποστολής τους σε χώρο αποθήκευσης στο cloud ή στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο σημαίνει ότι οι αναμνήσεις σας δεν θα χαθούν εύκολα. Οι νεότερες μηχανές μας με λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων ελέγχουν πλέον αν υπάρχουν νέες εικόνες και τις ανεβάζουν στην υπηρεσία cloud που προτιμάτε ή σε κοινωνικά δίκτυα, όπως τα Flickr ή Google Drive, ή το irista της Canon. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την αυτόματη αποθήκευση των εικόνων στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας.

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών σας online, εξετάστε το irista. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud και σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας και να απολαμβάνετε τις βιβλιοθήκες των φωτογραφιών σας όπως ποτέ άλλοτε.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων σας