Αποτύπωση της ατμόσφαιρας με ασθενή φωτισμό

Δεν χρειάζεστε πάντα μια DSLR και ένα τρίποδο για να αιχμαλωτίσετε την ατμόσφαιρα μιας σκηνής σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Παρόλο που αυτή η διαμόρφωση θα σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, μπορεί να περιορίσει την κινητικότητά σας. Επιπλέον, δεν είναι ιδανική όταν φωτογραφίζετε θέματα όπως τα άγρια ζώα.

Η χρήση μιας compact μηχανής μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης ανάμεσα στις λήψεις και στα σημεία θέασης.

Αν διαθέτετε κάποια από τις πολλές compact μηχανές της Canon με Σύστημα HS, μπορείτε επίσης να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Ο αισθητήρας υψηλής ευαισθησίας και ο ισχυρός επεξεργαστής DIGIC του Συστήματος HS συνεργάζονται για την ακριβή καταγραφή της πραγματικής ατμόσφαιρας και των χρωμάτων της σκηνής, ακριβώς όπως τα βλέπετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φωτογραφίσετε σκηνές το σούρουπο ή τη νύχτα και να πετύχετε ισορροπημένες λήψεις.

Χρησιμοποιώντας μια compact μηχανή όπως η PowerShot G7 X, με μεγαλύτερο αισθητήρα και φακό μεγάλου διαφράγματος, μπορείτε να πετύχετε λήψεις που θα έκαναν περήφανους ακόμη και χρήστες μηχανών DSLR.

Λήψη φωτογραφιών με ασθενή φωτισμό