Οι αστικοί αναρριχητές Vadim και Vitaliy είναι δύο φίλοι από τη Ρωσία που περνούν τον χρόνο τους εξερευνώντας τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου. Ξεφεύγοντας από τα γνωστά αξιοθέατα, αναζητούν μοναδικά, θεαματικά πανοραμικά τοπία που μπορούν να καταγραφούν μόνο από τα πιο ψηλά κτίρια.

Με τις δραστηριότητες που αψηφούν το φόβο, το κυνήγι της αδρεναλίνης και τις εκπληκτικές τους φωτογραφίες, οι δύο φίλοι έχουν γίνει γνωστοί παγκοσμίως, καθώς έχουν αναρριχηθεί σε μερικές από τις πιο διάσημες κατασκευές στον κόσμο. Αυτοί οι σύγχρονοι εξερευνητές είναι αφοσιωμένοι στην αναζήτηση και στη λήψη εντυπωσιακών εικόνων από οπτικές γωνίες που κόβουν την ανάσα.

Όπως και άλλοι χρήστες προϊόντων Canon που λατρεύουν την περιπέτεια, ακολουθούν το πάθος τους, αποκαλύπτοντας τις μοναδικές προοπτικές τους στα μέρη που ανακαλύπτουν.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τραβήξετε κι εσείς συναρπαστικές φωτογραφίες και ταινίες. Διαβάστε περισσότερα, αντλήστε έμπνευση και αξιοποιήστε στο έπακρο τις συμβουλές και τις τεχνικές μας, και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δείτε τον κόσμο από διαφορετική γωνία. Στη συνέχεια, βγείτε έξω και ανακαλύψτε την κρυμμένη μαγεία μιας κοντινής πόλης. Θα σας βοηθήσουμε να την αποτυπώσετε με τη δική σας, μοναδική οπτική και να μοιραστείτε ιστορίες που θα ενώσουν ανθρώπους από όλες τις γωνιές του κόσμου. Come and see.

Τεχνικές

Σταθερές λήψεις και κοινή χρήση