PRISMAprepare

Με το ολοκληρωμένο λογισμικό PRISMAprepare, οι επαγγελματίες του κλάδου εκτυπώσεων μπορούν να προετοιμάζουν τέλεια έγγραφα με πιο παραγωγικό και κερδοφόρο τρόπο.

Πλεονεκτήματα

  • Ολοκληρωμένη προετοιμασία εγγράφων
  • Έξυπνες δυνατότητες και ευκολία στη χρήση
  • Συμβατότητα με οποιονδήποτε εκτυπωτή τροφοδοσίας φύλλων
  • Ανοικτή διασύνδεση για μεγιστοποίηση της ευελιξίας
  • Λειτουργίες που ενισχύουν την παραγωγικότητα
  • Σχεδίαση για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια την Canon PRISMAprepare

Ολοκληρωμένη λύση προετοιμασίας


Το PRISMAprepare καλύπτει τις ανάγκες προεκτύπωσης των τυπογραφείων με μια ενιαία λύση, που βασίζεται σε ένα εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού. Από την εκκαθάριση των σελίδων και τη βελτίωση των εγγράφων έως τον έλεγχο και τη διόρθωση των χρωμάτων, αλλά και για την προετοιμασία των εγγράφων για συρραφή, τις γραμμές διπλώματος ή τις οπές διάτρησης – αυτή η ολοκληρωμένη λύση δίνει τη δυνατότητα στον χειριστή να προετοιμάζει έγγραφα για δημιουργία φυλλαδίων ή τέλεια βιβλιοδεσία. Καλύπτοντας όλες αυτές τις ανάγκες, το λογισμικό διευκολύνει την αυτοματοποίηση όλων των επαναλαμβανόμενων εργασιών, από την προετοιμασία έως την παραγωγή των εγγράφων, εξοικονομώντας χρόνο από τους χειριστές για άλλες εργασίες.

Εξαιρετική ευχρηστία


Το βραβευμένο περιβάλλον χειρισμού "Ocean Style" διευκολύνει την προετοιμασία εντυπωσιακών εγγράφων με συνέπεια. Η εύχρηστη οθόνη προεπισκόπησης εργασιών (WYSIWYG) επιτρέπει τον έλεγχο ακόμα και των πιο περίπλοκων έργων, καταργώντας ουσιαστικά την ανάγκη για τη δημιουργία πολλαπλών δοκιμίων και μειώνοντας τον κίνδυνο σφαλμάτων.

Ευέλικτα ανοικτά πρότυπα


Το PRISMAprepare χρησιμοποιεί το ανοικτό πρότυπο PDF. Μπορείτε επομένως να απλοποιήσετε τις ροές εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε μια αρχιτεκτονική ανοικτών συστημάτων. Το PRISMAprepare 6.1 βασίζεται στο Adobe PDF Library, με αποτέλεσμα τη σημαντική επιτάχυνση της εγκατάστασης και τη δυνατότητα ανάληψης μεγαλύτερων και πιο περίπλοκων εργασιών.

Εύχρηστη, ανοικτή διασύνδεση


Το PRISMAprepare έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με έως 10 ανεξάρτητα προγράμματα για Windows που υποστηρίζουν τη μορφή PDF. Η σύνδεση με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Adobe Photoshop® είναι άριστη, επιτρέποντάς την εκτέλεση σύνθετων διαδικασιών επεξεργασίας και προετοιμασίας σε άλλες εφαρμογές και την εισαγωγή των ενημερωμένων εγγράφων ξανά στο PRISMAprepare για συνέχιση της εργασίας από το σημείο όπου την αφήσατε.

Ενισχυμένη παραγωγικότητα


Το PRISMAprepare συνεισφέρει στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, βελτιώνοντας την αυτοματοποίηση, τη διάταξη των σελίδων και την προσθήκη σημείων κοπής και παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης για προγραμματισμένα έγγραφα. Τα προκαθορισμένα πρότυπα επιτρέπουν στους χειριστές να δημιουργούν έγγραφα έτοιμα για εκτύπωση με την απλή διαδικασία της μεταφοράς και απόθεσης υλικού σε έναν φάκελο με ρυθμίσεις εκτύπωσης (Hot Folder). Οι νέες λειτουργίες, όπως η προηγμένη δημιουργία ράχης, η εύκολη δημιουργία εξώφυλλου εγγράφων και οι βελτιωμένες λειτουργίες VDP για εξατομίκευση των εκτυπώσεων, βελτιώνουν την ευελιξία και την παραγωγικότητα αυτού του λογισμικού, το οποίο προσφέρει πλέον και προαιρετική ενοποίηση λειτουργιών τελικής επεξεργασίας near line και offline (από την Ultimate Bindery) στη ροή εργασιών.

Μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης


Το PRISMAprepare βελτιώνει το περιθώριο κέρδους, επιταχύνοντας την ολοκλήρωση των εργασιών. Η ουσιαστική εξάλειψη της ανάγκης δημιουργίας έντυπων δοκιμίων επιτρέπει την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου σε σύγκριση με πολλές άλλες υπάρχουσες λύσεις ροής εργασιών, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε περισσότερες εργασίες και να βελτιώσετε την κερδοφορία σας. Η αυτοματοποιημένη και ευέλικτη λειτουργία ανίχνευσης χρώματος προσφέρει ιδιαίτερα παραγωγικό διαχωρισμό και συγχώνευση έγχρωμων και ασπρόμαυρων σελίδων, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με χαμηλότερο κόστος.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις