Océ TrueProof

Océ TrueProof

Το Océ TrueProof είναι ένα εύχρηστο, WYSIWYG σύστημα προεκτύπωσης για την παραγωγή δοκιμίων στην οθόνη, που λειτουργεί ως εικονικός εκτυπωτής και βελτιστοποιεί τη διαδικασία της προετοιμασίας δοκιμίων. Μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση τις εικόνες των σελίδων και να ελέγξετε την ακρίβεια των συμπτώσεων -με λεπτομέρεια σε επίπεδο pixel, αν είναι απαραίτητο- πριν την έναρξη της παραγωγής εργασιών ψηφιακής εκτύπωσης.

Πλεονεκτήματα

  • Ένα μοναδικό πλεονέκτημα του Océ TrueProof είναι η δυνατότητα εμφάνισης των χρωμάτων φωτεινών τόνων Océ CustomTone στην οθόνη, για εκτυπώσεις έως 3/3. Το Océ TrueProof μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για προβολή έγχρωμων εφαρμογών και εφαρμογών Océ GraphicArts στην οθόνη, επιταχύνοντας την εργασία και μειώνοντας το κόστος.
  • Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα προβολής των σελίδων αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά του Océ TrueProof για τη δημιουργία ημι-διαφανών δοκιμίων προεκτύπωσης, επιτρέποντας τον έλεγχο της τοποθέτησης των εικόνων σε μονές/ζυγές σελίδες. Χάρη σε αυτήν την έξυπνη εναλλακτική λύση έναντι της εκτύπωσης δοκιμίων σε έναν εκτυπωτή παραγωγής, μπορείτε να εξαλείψετε το κόστος των δοκιμαστικών εκτυπώσεων.

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Océ TrueProof

Ευέλικτη λύση δημιουργίας δοκιμίων οθόνης για εμπορικές εκτυπώσεις


Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης εξόδου Océ PRISMAproduction, το Océ TrueProof διαχειρίζεται μια μεγάλη γκάμα δεδομένων που συμμορφώνονται με τα πρότυπα του κλάδου. Επίσης, το Océ TrueProof συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο σύστημα διαχείρισης εξόδου που παράγει έξοδο IPDS ή PCL, ενώ διαθέτει δυνατότητες οδήγησης συσκευών ψηφιακής εκτύπωσης μέσω TCP/IP. Αυτό το λογισμικό προσομοιώνει εκτυπωτές παραγωγής Océ IPDS ή PCL. Η δημιουργία δοκιμίων οθόνης με το Océ TrueProof επιτρέπει σε σχεδιαστές εφαρμογών και σε προγραμματιστές να εργάζονται με αυτοπεποίθηση, ακόμα και χωρίς συστήματα εκτυπώσεων.