Για επιχειρήσεις

Océ TrueProof

Pre Press

Océ TrueProof

Océ TrueProof

Ιδανική λύση δοκιμίων προεκτύπωσης για εκτυπώσεις μεγάλου τιράζ

Το Océ TrueProof είναι ένα εύχρηστο, WYSIWYG σύστημα προεκτύπωσης για την παραγωγή δοκιμίων στην οθόνη, που λειτουργεί ως εικονικός εκτυπωτής και βελτιστοποιεί τη διαδικασία της προετοιμασίας δοκιμίων. Μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση τις εικόνες των σελίδων και να ελέγξετε την ακρίβεια των συμπτώσεων –με λεπτομέρεια σε επίπεδο pixel, αν είναι απαραίτητο– πριν την έναρξη της παραγωγής εργασιών ψηφιακής εκτύπωσης.

Πλεονεκτήματα

  • Ένα μοναδικό πλεονέκτημα του Océ TrueProof είναι η δυνατότητα εμφάνισης των χρωμάτων φωτεινών τόνων Océ CustomTone στην οθόνη, για εκτυπώσεις έως 3/3. Το Océ TrueProof μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για προβολή έγχρωμων εφαρμογών και εφαρμογών Océ GraphicArts στην οθόνη, επιταχύνοντας την εργασία και μειώνοντας το κόστος.
  • Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα προβολής των σελίδων αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά του Océ TrueProof για τη δημιουργία ημι-διαφανών δοκιμίων προεκτύπωσης, επιτρέποντας τον έλεγχο της τοποθέτησης των εικόνων σε μονές/ζυγές σελίδες. Χάρη σε αυτήν την έξυπνη εναλλακτική λύση έναντι της εκτύπωσης δοκιμίων σε έναν εκτυπωτή παραγωγής, μπορείτε να εξαλείψετε το κόστος των δοκιμαστικών εκτυπώσεων.

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Ευέλικτη λύση δημιουργίας δοκιμίων οθόνης για εμπορικές εκτυπώσεις

Σε συνδυασμό με το σύστημα διαχείρισης εξόδου Océ PRISMAproduction, το Océ TrueProof διαχειρίζεται μια μεγάλη γκάμα δεδομένων που συμμορφώνονται με τα πρότυπα του κλάδου. Επίσης, το Océ TrueProof συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο σύστημα διαχείρισης εξόδου που παράγει έξοδο IPDS ή PCL, ενώ διαθέτει δυνατότητες οδήγησης συσκευών ψηφιακής εκτύπωσης μέσω TCP/IP. Αυτό το λογισμικό προσομοιώνει εκτυπωτές παραγωγής Océ IPDS ή PCL. Η δημιουργία δοκιμίων οθόνης με το Océ TrueProof επιτρέπει σε σχεδιαστές εφαρμογών και σε προγραμματιστές να εργάζονται με αυτοπεποίθηση, ακόμα και χωρίς συστήματα εκτυπώσεων.

Προδιαγραφές προϊόντος

Βασικά χαρακτηριστικά Έλεγχος της ακρίβειας των συμπτώσεων σε μονές/ζυγές σελίδες
Διασφάλιση της ακεραιότητας των δεδομένων και των πόρων των εφαρμογών
Ακριβής έλεγχος της θέσης των δεδομένων
Προσομοίωση προεκτυπωμένου χαρτιού
Υποστήριξη εφαρμογών Océ CustomTone, πλήρους χρώματος και Océ GraphicArts
Προσομοίωση του συνόλου της ροής εργασιών ψηφιακής εκτύπωσης

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΛΙΚΟΥ

Επεξεργαστής Ελάχ. Intel Pentium IV, 3GHz
Μνήμη Ελάχ. 2GB RAM
Λειτουργικό σύστημα Windows XP
Windows 2003 Server
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getAggregateRating, 578ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
  • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
  • CLOUD, getReviews, 15ms
  • REVIEWS, PRODUCT
  • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;