Για επιχειρήσεις

Online συνεργασία και κοινή χρήση εγγράφων

Έχετε ποτέ δυσκολευτεί να βρείτε κάποιο έγγραφο; Χρειάστηκε να περιμένετε ημέρες ή εβδομάδες για μη αυτόματες εγκρίσεις; Με το εργαλείο online συνεργασίας και κοινής χρήσης εγγράφων της Canon, εσείς και οι συνάδελφοί σας μπορείτε να συνεργάζεστε πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας απλές ροές εργασίας για online κοινή χρήση αρχείων και ψηφιακών εγγράφων.

Οι προκλήσεις σας

  • Μειωμένη παραγωγικότητα λόγω χρονοβόρων μη αυτόματων εγκρίσεων και ροών εργασίας
  • Απώλεια δεδομένων λόγω έλλειψης επίσημων διαδικασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή/και αποκατάστασης από καταστροφή
  • Διασφάλιση ότι χρησιμοποιείται η πιο πρόσφατη έκδοση των εγγράφων
  • Υψηλό κόστος φυσικής αποθήκευσης σε πολλαπλές τοποθεσίες

Η λύση μας

Αποθηκεύστε όλα τα έγγραφά σας στο cloud και ανακτήστε τα από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Προστατεύστε τα έγγραφά σας με την εγκατάσταση διπλού κέντρου δεδομένων (data center) της Canon, για αποθήκευση των εγγράφων και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Τα οφέλη

Εξοικονομήστε χρόνο βρίσκοντας πληροφορίες με μια απλή αναζήτηση κειμένου σε όλα τα έγγραφά σας.

Προστατεύστε τα έγγραφά σας εκχωρώντας στους χρήστες σαφώς καθορισμένα δικαιώματα πρόσβασης για προβολή, επεξεργασία, εκτύπωση ή διανομή των πληροφοριών.

Εξασφαλίστε τη νομική συμμόρφωση παρακολουθώντας τα έγγραφα ώστε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείται η πιο πρόσφατη έκδοσή τους.

Μειώστε το κόστος αποθηκεύοντας όλα τα αρχεία ηλεκτρονικά και προβάλλοντας έγγραφα κάθε μορφής με ένα μόνο κλικ.

Επόμενα βήματα