Για επιχειρήσεις

Μικρά γραφεία

Όποιο κι αν είναι το αντικείμενο των δραστηριοτήτων σας, οι εκτυπωτές και σαρωτές Canon για μικρά γραφεία αποτελούν μια έξυπνη και απλή λύση, που προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και περισσότερη παραγωγικότητα με λιγότερο κόστος.

Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας και εύχρηστων εργαλείων λογισμικού, μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης και να τις μοιραστείτε εύκολα με όλο το γραφείο.

Small Office

Έγχρωμα πολυμηχανήματα που ζωντανεύουν τα έγγραφά σας.

Οικονομικά πολυμηχανήματα για πολυάσχολα γραφεία.

Μοιραστείτε τη δύναμη της εκθαμβωτικής έγχρωμης εκτύπωσης.

Όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι οικονομικές εκτυπώσεις.

Αποτελεσματική καταγραφή εγγράφων για μικρά γραφεία.

Γιατί να επιλέξετε τις λύσεις Canon για μικρά γραφεία;

Perform

Απόδοση

Οι λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης της Canon για εργασίες μεγάλου όγκου προσφέρουν αξιόπιστα και ταχύτατα αποτελέσματα επαγγελματικής ποιότητας, ενώ σας επιτρέπουν να μοιράζεστε και να αρχειοθετείτε τα έγγραφά σας εύκολα και με ασφάλεια.

Connect

Σύνδεση

Διασυνδέστε απρόσκοπτα το περιβάλλον του γραφείου σας. Μοιραστείτε τις λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης μέσω δικτύωσης Ethernet ή Wi-Fi και αξιοποιήστε τη δυνατότητα εργασίας από το cloud ή από φορητές συσκευές, για μεγαλύτερη ευελιξία.

Save

Εξοικονόμηση

Επενδύοντας στις λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης της Canon για μικρές επιχειρήσεις, μπορείτε να απολαύσετε μέγιστη απόδοση και παραγωγικότητα με ελάχιστο κόστος.

Sustain

Βιώσιμη ανάπτυξη

Βελτιώστε το αποτύπωμα άνθρακα του γραφείου σας και μειώστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις της Canon, που προσφέρουν επιπλέον οικονομία χαρτιού και μελανιού.

Home Office

Οικιακά γραφεία

Χρειάζεστε μια απλή, οικονομικά αποδοτική λύση για το οικιακό γραφείο σας; Διαθέτουμε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων εκτύπωσης και σάρωσης που είναι ιδανικά για αυτόν το σκοπό.

On the move

Εν κινήσει

Αναζητάτε λύσεις εργασίας για τις μετακινήσεις σας; Σαρώστε, μοιραστείτε, προσπελάστε και εκτυπώστε έγγραφα εν κινήσει με τις μικρού μεγέθους συσκευές μας που προσφέρουν δυνατότητα τροφοδοσίας ρεύματος μέσω USB και από μπαταρία.