Για επιχειρήσεις

Εν κινήσει

Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας εν κινήσει με τις λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης μικρού μεγέθους και βάρους της Canon, που χρησιμοποιούν τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB και μπαταρίας και υποστηρίζουν δικτύωση Wi-Fi.

Απολαύστε την ελευθερία της εκτύπωσης και της σάρωσης από υπηρεσίες cloud, όπου κι αν βρίσκεστε, καθώς και εύκολη εκτύπωση και σάρωση με ασύρματη επικοινωνία που σας επιτρέπουν να εργαστείτε παντού.

On the Move

Έγχρωμοι εκτυπωτές

Έγχρωμη εκτύπωση εν κινήσει.

Σαρωτές

Μικροί και πρακτικοί σαρωτές, για κάθε χώρο.

Γιατί να επιλέξετε την Canon όταν εργάζεστε εν κινήσει;

Perform

Απόδοση

Η υποστήριξη USB σάς δίνει την ευελιξία να εκτυπώνετε και να σαρώνετε επαγγελματικά έγγραφα υψηλής ποιότητας όπου κι αν βρίσκεστε.

Connect

Σύνδεση

Σαρώστε, μοιραστείτε, προσπελάστε και εκτυπώστε πληροφορίες εν κινήσει χάρη στη δυνατότητα εύκολης εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων απευθείας από τη φορητή σας συσκευή.

Save

Εξοικονόμηση

Οι λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης για φορητές συσκευές προσφέρουν την τεχνολογία και τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να εργάζεστε απρόσκοπτα εν κινήσει και να αξιοποιείτε σωστά τον πολύτιμο χρόνο σας.

Sustain

Βιώσιμη ανάπτυξη

Με τις συσκευές USB χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και τις ψηφιακές λύσεις μας μπορείτε άνετα να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ τοποθεσιών, διατηρώντας το ενεργειακό και ανθρακικό σας αποτύπωμα σε χαμηλά επίπεδα.

Home Office

Οικιακά γραφεία

Χρειάζεστε μια απλή, οικονομικά αποδοτική λύση για το οικιακό γραφείο σας; Διαθέτουμε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων εκτύπωσης και σάρωσης που είναι ιδανικά για αυτόν το σκοπό.

Small Office

Μικρά γραφεία

Θέλετε να μοιράζεστε λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης μεγάλου όγκου σε ένα μικρό γραφείο; Διαθέτουμε ταχύτατες, αποτελεσματικές λύσεις με διάφορες επιλογές σύνδεσης.