Για επιχειρήσεις

Οικιακά γραφεία

Η Canon διαθέτει την ιδανική λύση εκτύπωσης και σάρωσης για το οικιακό γραφείο σας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς για μικρές επιχειρήσεις είναι εύχρηστα και διαθέτουν έξυπνες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αποδοτικότητα της επιχείρησης, προσφέρουν πολλαπλές επιλογές σύνδεσης και ευελιξία, ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σας, ενώ εξασφαλίζουν αποτελέσματα εξαιρετικής ποιότητας και αξιόπιστη απόδοση κάθε φορά.

Home Office

Πρακτικές και οικονομικές λύσεις για ποιοτικό χρώμα στο σπίτι.

Οικονομικές λύσεις για την επιχείρησή σας.

Εκτυπώσεις με εντυπωσιακά χρώματα.

Ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και μικρό μέγεθος.

Μικροί και πρακτικοί σαρωτές, για κάθε χώρο.

Γιατί να επιλέξετε λύσεις Canon για οικιακά γραφεία;

Perform

Απόδοση

Τα προϊόντα της Canon για οικιακά γραφεία προσφέρουν την ταχύτητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις διαδικασίες εργασίας, ενώ ταιριάζουν απόλυτα στο οικιακό περιβάλλον.

Connect

Σύνδεση

Χάρη στην ευελιξία που προσφέρει η συνδεσιμότητα Wi-Fi, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στον εκτυπωτή ή τον σαρωτή από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού, καθώς και να εκτυπώνετε ή να σαρώνετε έγγραφα από το smartphone ή το tablet σας.

Save

Εξοικονόμηση

Διάφορες ενσωματωμένες τεχνολογίες, όπως η αυτόματη ενεργοποίηση, η εκτύπωση διπλής όψης και το έξυπνο λογισμικό, μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, ώστε η επιχείρησή σας να είναι πιο αποτελεσματική και επικερδής.

Sustain

Βιώσιμη ανάπτυξη

Μπορείτε να μειώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα με τις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις μας που εξοικονομούν χαρτί και μελάνι, καθώς και να ανακυκλώσετε εύκολα τις κασέτες μελανιού και γραφίτη.

Small Office

Μικρά γραφεία

Θέλετε να μοιράζεστε λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης μεγάλου όγκου σε ένα μικρό γραφείο; Διαθέτουμε ταχύτατες, αποτελεσματικές λύσεις με διάφορες επιλογές σύνδεσης.

On the move

Εν κινήσει

Αναζητάτε λύσεις εργασίας για τις μετακινήσεις σας; Σαρώστε, μοιραστείτε, προσπελάστε και εκτυπώστε έγγραφα εν κινήσει με τις μικρού μεγέθους συσκευές μας που προσφέρουν δυνατότητα τροφοδοσίας ρεύματος μέσω USB και από μπαταρία.