Για επιχειρήσεις

Μικρά και οικιακά γραφεία

Όταν έχετε τη δική σας επιχείρηση, επιλέγετε εσείς τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τον εξοπλισμό που σας ταιριάζει. Η Canon κατέχει ηγετική θέση στην αγορά όσον αφορά στην απόδοση, την ποιότητα και την απλότητα των προϊόντων απεικόνισης, συνεπώς μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να επιλέξετε την ιδανική λύση εκτύπωσης και σάρωσης από τη μεγαλύτερη σειρά προϊόντων για μικρές επιχειρήσεις. Είναι η έξυπνη επιλογή για μικρές εταιρείες με μεγάλους στόχους.

Επόμενα βήματα

Οικιακά γραφεία

Μικρά γραφεία

Εν κινήσει

Έξυπνες και απλές λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης για το οικιακό γραφείο, που προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη, σταθερή απόδοση, ενώ ταιριάζουν σε κάθε χώρο.

Οι εκτυπωτές και σαρωτές Canon για μικρά γραφεία προσφέρουν αξιόπιστα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική παραγωγικότητα με χαμηλό κόστος. Οι πολλές επιλογές συνδεσιμότητας επιτρέπουν την απρόσκοπτη κοινή χρήση των λειτουργιών από όλο το γραφείο.

Διατηρήστε την παραγωγικότητά σας εν κινήσει με τις λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης μικρού μεγέθους της Canon, που χρησιμοποιούν τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB και μπαταρίας. Εκτυπώστε και σαρώστε έγγραφα από/σε υπηρεσίες cloud, υπολογιστές και έξυπνες συσκευές, όπου κι αν βρίσκεστε.

Γιατί την Canon;

Perform

Απόδοση

Οι λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης της Canon προσφέρουν ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία, για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας κάθε μικρής επιχείρησης – στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει.

Connect

Σύνδεση

Απολαύστε εύκολη πρόσβαση και κοινή χρήση των λειτουργιών εκτύπωσης και σάρωσης με μια σειρά ευέλικτων επιλογών συνδεσιμότητας που ταιριάζουν σε κάθε είδους μικρή επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εργασίας στο cloud ή σε φορητές συσκευές.

Save

Εξοικονόμηση

Διάφορες ενσωματωμένες τεχνολογίες, όπως η αυτόματη ενεργοποίηση και η εκτύπωση διπλής όψης, σε συνδυασμό με τις λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης για φορητές συσκευές, σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια, αλλά και να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα, ώστε η επιχείρησή σας να είναι πιο επικερδής.

Sustain

Βιώσιμη ανάπτυξη

Μειώστε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον χάρη στις ενεργειακά αποδοτικές λύσεις μας που εξοικονομούν χαρτί και μελάνι. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να ανακυκλώσετε τις κασέτες μελανιού και γραφίτη.

Εξυπηρέτηση

Βασιστείτε στην εκτεταμένη υποστήριξη μετά την πώληση και τις επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει η Canon για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

    Αναλώσιμα

    Προστατεύστε την επένδυσή σας χρησιμοποιώντας μόνο αυθεντικά, ποιοτικά αναλώσιμα Canon, που προσφέρουν εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης, ευελιξία και απόλυτη σιγουριά.

    Χρειάζεστε βοήθεια στην εύρεση εκτυπωτή;

    Βρείτε τον καλύτερο εκτυπωτή για το σπίτι ή το γραφείο σας, με τη λειτουργία επιλογής εκτυπωτή. Συγκρίνετε επιτραπέζιους φωτογραφικούς εκτυπωτές λέιζερ και inkjet, και πολυμηχανήματα.