Για επιχειρήσεις

Η Canon για τα εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων

Ενίσχυση των επιχειρηματικών επιδόσεων

Υψηλή ποιότητα με υψηλές ταχύτητες

Η Canon βοηθά την Volkswagen να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για ταχύτερους χρόνους παράδοσης

Think Digital

Το περιοδικό της Canon για την κοινότητα της εκτύπωσης.

Διεκπεραίωση των έργων των πελατών με χαμηλότερο κόστος

Η Canon βοηθά την ομάδα του εσωτερικού τμήματος εκτύπωσης της RHI να παρέχει ευέλικτες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες

Διεκπεραίωση των έργων των πελατών με χαμηλότερο κόστος

Η Canon βοηθά την ομάδα του εσωτερικού τμήματος εκτύπωσης της RHI να παρέχει ευέλικτες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες

Εννέα στους δέκα οργανισμούς αξιολογούν την εκτύπωση ως "ζωτικής σημασίας" για τη λειτουργία τους*. Ωστόσο, σε μια εποχή που τα ψηφιακά μέσα επιτρέπουν στα στελέχη να υπολογίζουν την απόδοση των παγίων με ευκολία, τα εσωτερικά κέντρα παραγωγής εκτυπώσεων πρέπει να αποδείξουν την προστιθέμενη αξία που προσφέρουν στους οργανισμούς τους, καθώς και να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια της επιχείρησης.

Ως ηγετική εταιρεία στην παροχή επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης, στην Canon είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε. Από αναλυτικές πληροφορίες για τον κλάδο και υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης έως εφαρμογές λογισμικού και υποστήριξη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσφέρετε υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης με υψηλή ποιότητα, παρέχοντας πρόσθετη αξία στους πελάτες σας.

*Εταιρικά τμήματα αναπαραγωγής εγγράφων: Τάσεις και ευκαιρίες (αναλυτική έκθεση με τη χορηγία της Canon σχετικά με τα εσωτερικά κέντρα εκτυπώσεων από το Ινστιτούτο τεχνολογίας του Rochester)

Αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση

Δουλεύοντας μαζί από την αρχή, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις διεργασίες παραγωγής εκτυπώσεων. Συνδυάζοντας την εκτεταμένη έρευνα στον τομέα των εκτυπώσεων και τις απευθείας συζητήσεις με τους πελάτες μας, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των εσωτερικών κέντρων εκτύπωσης:

 • Ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση της αξίας των επενδύσεων
 • Παροχή υπηρεσιών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με την εκτύπωση
 • Αύξηση του όγκου παραγωγής,, παραμένοντας μπροστά από τον ανταγωνισμό
 • Ανάπτυξη βιώσιμων πρακτικών που συμβαδίζουν με τις πολιτικές του οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Canon.

Επόμενα βήματα

Απαραίτητα στοιχεία για τη βελτίωση της απόδοσης κεντρικών τμημάτων αναπαραγωγής εγγράφων (CRD)

Δωρεάν υλικό με οδηγούς που παρέχουν στρατηγικές συμβουλές και τακτικές για βασικούς τομείς διαχείρισης των σύγχρονων τμημάτων CRD.

  Αναλυτικές πληροφορίες του κλάδου

  Η πιο πρόσφατη αναφορά της Canon με τίτλο "Δείτε την ευρύτερη εικόνα" επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους οι αγοραστές διαφημιστικού χώρου και χρόνου σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν την εκτύπωση και ποιες υπηρεσίες ζητούν από τον πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης που χρησιμοποιούν.

  Think Digital

  Το περιοδικό της Canon για την κοινότητα της εκτύπωσης.

  Μελέτες περιπτώσεων

  Δείτε τι λένε αυτές οι εταιρείες για τη συνεργασία τους με την Canon.

  Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με την Canon

  Για να αναβαθμίσετε τις εκτυπωτικές δραστηριότητές σας, πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις νέες δυνατότητες της αγοράς για να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες. Το πρόγραμμα Canon Essential Business Builder έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο οικογένεια εργαλείων και εργαστηρίων εκπαίδευσης, καθώς και οικονομικά προσιτές συμβουλευτικές υπηρεσίες από ειδικούς, με σκοπό την αυξημένη επιτυχία των εκτυπωτικών δραστηριοτήτων σας.

  Αξιοποιώντας την υπάρχουσα εξειδίκευσή σας σε συνδυασμό με τη γνώση και τις δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε από το πρόγραμμα Essential Business Builder, θα ατενίζετε το μέλλον με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση.

  Διαχείριση κόστους με την Canon

  Η μεταφορά της παραγωγής εκτυπώσεων σε ένα εσωτερικό, καλά οργανωμένο κέντρο εκτύπωσης προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε έναν οργανισμό. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών μας, η εξοικονόμηση αυτή μπορεί να ανέρχεται σε 10% έως 20% συγκριτικά με το κόστος της χρήσης εξωτερικών προμηθευτών. Ωστόσο, έως και τα δύο τρίτα των εσωτερικών τμημάτων παραγωγής εκτυπώσεων επιτυγχάνουν εξοικονόμηση μικρότερη από 10%.

  Στην Canon είμαστε στη μοναδική θέση να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε και να διαχειριστείτε το κόστος σας – προσφέροντας έρευνα αγοράς που προσδιορίζει τις τάσεις και τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και ανεξάρτητες συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση των επιχειρηματικών επιδόσεών σας. Το πρόγραμμα Essential Business Builder παρέχει επίσης υποστήριξη στην αξιολόγηση αυτών των επιδόσεων, βελτιστοποιώντας τη δυναμικότητα του κέντρου εκτύπωσης και αναπτύσσοντας λεπτομερή επιχειρηματικά σχέδια, ενώ παράλληλα προωθεί τις υπηρεσίες σας με νέες προσεγγίσεις στους τομείς των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.

   Ανταπόκριση στις προσδοκίες των πελατών με την Canon

   Οι μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σε βασικά τμήματα μιας επιχείρησης, όπως οι Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ ή η Διανομή, σημαίνουν ότι τα εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων πρέπει να επικοινωνούν τακτικά με αυτά, ως "πελάτες" τους, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν με τις κατάλληλες υπηρεσίες.

   Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών μας, τα εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων που χρησιμοποιούν μια υπηρεσία εκτύπωσης μέσω Web, για παράδειγμα, παρουσιάζουν ποσοστό ικανοποίησης πελατών 94%. Χάρη στη συνεργασία με την Canon για την παροχή των πιο πρόσφατων καινοτομιών, όπως οι εκστρατείες προώθησης μέσω πολλαπλών καναλιών και το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι πελάτες σας θα απολαύσουν σημαντικά οφέλη. Χρησιμοποιώντας πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές επικοινωνίες, μπορείτε να τους βοηθήσετε να επιτύχουν βασικούς επιχειρηματικούς στόχους και να αυξήσετε την αξία σας μέσα στον οργανισμό.

   Βασικά στοιχεία

   Το 87% των αγοραστών διαφημιστικού χώρου και χρόνου θεωρούν την εκτύπωση ως σημαντικό μέρος του συνόλου των μέσων επικοινωνίας που χρησιμοποιούν
   Το 47% των αγοραστών διαφημιστικού χώρου και χρόνου θεωρούν την "άριστη σχέση μεταξύ αξίας και κόστους" ως το πιο σημαντικό κριτήριο κατά την επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών εκτύπωσης
   Το 36% των αγοραστών διαφημιστικού χώρου και χρόνου δεν γνωρίζουν την εκτύπωση κατ' απαίτηση

   Πηγή: "Δείτε την ευρύτερη εικόνα", Αναλυτική έκθεση 2012

   Ενίσχυση της παραγωγικότητας με την Canon

   Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, οι πελάτες των εσωτερικών τμημάτων εκτύπωσης αναμένουν τα ίδια αποτελέσματα υψηλής ποιότητας από εργασίες μικρότερου τιράζ με μικρότερος χρόνους διεκπεραίωσης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών μας, στο 57% των εργασιών η εκτύπωση πρέπει να ολοκληρωθεί εντός της ίδιας ημέρας ή νωρίτερα.

   Σε συνεργασία με τις ομάδες σας, θα σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε τους τομείς όπου μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις. Επιπλέον, θα προτείνουμε τον βέλτιστο συνδυασμό τεχνολογιών και υποστήριξης που θα συμβάλουν στην ενίσχυση τις παραγωγικότητας σε όλες τις διαδικασίες εκτύπωσης. Από την παροχή συστημάτων καταγραφής εικόνας και παραγωγής εκτυπώσεων έως πρωτοποριακά προγράμματα ροής εργασιών και συμβάσεις συντήρησης, θα σας βοηθήσουμε να προσφέρετε υπηρεσίες με μεγαλύτερη αξιοπιστία και παραγωγικότητα.

   Βελτίωση της βιωσιμότητας με την Canon

   Τα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια είναι σημαντικά για τους περισσότερους οργανισμούς. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ σημαντική τη δυνατότητα των κέντρων εκτύπωσης να συμβάλουν στην περιβαλλοντική στρατηγική της εταιρείας.

   Ακόμη και αν η εταιρεία σας δεν διαθέτει ένα πιστοποιημένο Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, όπως το ISO 14001, μπορείτε να εφαρμόσετε πολιτικές για τη χρήση ανακυκλωμένου και πιστοποιημένου χαρτιού, καθώς και για τη διαχείριση και τη μείωση των αποβλήτων.

   Με την πιο αποτελεσματική προώθηση των περιβαλλοντικών διαπιστευτηρίων σας, μπορείτε να επιδείξετε στον οργανισμό τον τρόπο με τον οποίο το κέντρο εκτύπωσης υποστηρίζει το σύνολο των στόχων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφέρει προστιθέμενη αξία, μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της μείωσης των αποβλήτων.