Για επιχειρήσεις

Η Canon για την υγεία

Συνεργασία

Ανταπόκριση στις αλλαγές

Διαβάστε το Healthcare Vision για αναλυτικές πληροφορίες και απόψεις από όλη την Ευρώπη

Θέτοντας υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο της υγείας

Η Canon μπορεί να σας βοηθήσει στην κάλυψη των πιο πρόσφατων απαιτήσεων του κλάδου

Οι επαγγελματίες του κλάδου της υγείας βρίσκονται υπό συνεχή πίεση για τη βελτίωσης της ποιότητας φροντίδας των ασθενών. Ωστόσο, η ανταπόκριση σε αυτή την πρόκληση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Όπως οι επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, οι οργανισμοί του κλάδου της υγείας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της συνεχούς μείωσης των προϋπολογισμών. Τα τμήματα IT πρέπει να χειρίζονται και να φροντίζουν την ενοποίηση περισσότερων συστημάτων από ποτέ στο παρελθόν. Παράλληλα, μια τεράστια ποσότητα δεδομένων πρέπει να αποθηκευτεί με ασφάλεια για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με αυστηρότερους κανονισμούς όσον αφορά στην εμπιστευτικότητα των δεδομένων των ασθενών.

Ως λύση σε όλα αυτά θεωρείται η στρατηγική για την Ηλεκτρονική υγεία (eHealth), η οποία φέρει την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως ηγετική εταιρεία του κλάδου, η Canon προσφέρει στους οργανισμούς κάθε μεγέθους του κλάδου της υγείας τις ασφαλείς λύσεις που χρειάζονται για τη βελτίωση των ροών εργασιών και τον μετασχηματισμό της φροντίδας των ασθενών.

Αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση

Στην Canon πιστεύουμε ότι η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για τη φροντίδα των ασθενών. Για τον λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε στενά με ιδρύματα του κλάδου της υγείας για πάνω από 70 χρόνια, προκειμένου να αναπτύξουμε πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις πιο πρόσφατες προκλήσεις των επαγγελματιών του κλάδου, όπως οι εξής:

 • Ανταπόκριση στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του κλάδου της υγείας
 • Βελτίωση των ροών εργασίας και των διεργασιών που σχετίζονται με τους φακέλους ασθενών
 • Κάλυψη ρυθμιστικών υποχρεώσεων και προστασία δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Canon.

Επόμενα βήματα

Μάθετε περισσότερα

  Μελέτες περιπτώσεων

  Δείτε τι λένε αυτές οι εταιρείες για τη συνεργασία τους με την Canon.

  Ανταπόκριση στις αλλαγές

  Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα*, το 50% των επαγγελματιών του κλάδου της υγείας στην Ευρώπη πιστεύουν ότι οι κυβερνητικοί φορείς σε εθνικό επίπεδο θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών. Ωστόσο, 58% από αυτούς πιστεύουν επίσης ότι οι υπεύθυνοι ανάπτυξης πολιτικών θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους πολίτες να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες όσον αφορά την υγεία τους.

  Σε έναν κόσμο με κυμαινόμενες ευθύνες και μεταβαλλόμενες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές απαιτήσεις στον κλάδο της υγείας, οι εργαζόμενοι σε αυτόν πρέπει να ξέρουν ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τη φροντίδα των ασθενών.

  Από τον υγειονομικό εξοπλισμό πρώτης γραμμής έως τα εργαλεία για τη διαχείριση των φακέλων των ασθενών, μάθετε πώς οι σύγχρονες ιδέες και τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες προκλήσεις της παροχής υπηρεσιών υγείας.

  Βελτίωση της παραγωγικότητας

  Έχοντας αποδείξει ήδη σημαντική δέσμευση στην τεχνολογία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επενδύει έως 100 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην έρευνα για τις ηλεκτρονικές διεργασίες και την επικοινωνία. Στόχος είναι η ευρεία χρήση της Ηλεκτρονικής υγείας (eHealth) και της ψηφιοποίησης των φακέλων των ασθενών έως το 2020.

  Ορισμένοι από τους πελάτες μας επωφελούνται ήδη από την υλοποίηση ψηφιακών λύσεων ροής εργασιών, οι οποίες καθιστούν τις καθημερινές δραστηριότητες πιο αποδοτικές, βελτιώνουν τις διαδικασίες των τμημάτων υποστήριξης και βοηθούν τους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας να προσφέρουν φροντίδα υψηλής ποιότητας στους ασθενείς.

   Εκπλήρωση υποχρεώσεων σχετικά με την κανονιστική συμμόρφωση και τα δεδομένα

   Η διαχείριση και η κοινή χρήση των δεδομένων των ασθενών διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς και οι οργανισμοί του κλάδου της υγείας θα πρέπει να χρησιμοποιούν ασφαλείς λύσεις, οι οποίες να καλύπτουν αυτές τις νομικές απαιτήσεις.

   Στην Canon επενδύουμε το 8% του ετήσιου κύκλου εργασιών μας σε Ε&Α, αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένα πρότυπα του κλάδου της υγείας, όπως τα DICOM και HL7.

   Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών, το 60% των επαγγελματιών του κλάδου της υγείας στην Ευρώπη προβλέπουν ευρεία υιοθέτηση τεχνολογιών ασύρματης επικοινωνίας και φορητών συσκευών στο άμεσο μέλλον*. Αυτός είναι ο λόγος που η Canon επενδύει συνεχώς σε υπηρεσίες και λύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας, σήμερα και στο μέλλον.

   *Healthcare Vision, σύνταξη σε συνεργασία με την Economist Intelligence Unit, Ιούνιος 2012