Για επιχειρήσεις

Γραφικές τέχνες

Βελτιώστε την κερδοφορία της δικής σας επιχείρησης παραγωγής εκτυπώσεων

Think Digital

Το περιοδικό της Canon για την κοινότητα της εκτύπωσης.

Ανεξάρτητα από τον τύπο των εφαρμογών που υλοποιείτε, γνωρίζουμε ότι αυτό που μετράει είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών σας.

Ως εφευρέτης της τεχνολογίας inkjet και του πρώτου έγχρωμου φωτοαντιγραφικού μηχανήματος λέιζερ στην ιστορία, η Canon διαθέτει τεράστια εμπειρία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Κάθε χρόνο, επενδύουμε το 9% των ετήσιων εσόδων μας παγκοσμίως σε Ε&Α, προκειμένου να διασφαλίσουμε το προβάδισμα στην τεχνολογία του αύριο.

Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης, αναλυτικές πληροφορίες για τον κλάδο και υποστήριξη επιχειρηματικής ανάπτυξης, ώστε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας. Η συνεργασία με την Canon θα σας επιτρέψει να προσφέρετε νέες ιδέες και εφαρμογές που θα εμπνεύσουν τους πελάτες σας.

Αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση

Η συνεργασία με την Canon μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αξιοποιήσει νέες αγορές, νέες τεχνολογίες και νέες ευκαιρίες μέσω της εκτεταμένης σειράς εξοπλισμού, λογισμικού, υπηρεσιών και υποστήριξης για την επιχειρηματική ανάπτυξη. Στην Canon κατανοούμε τον κλάδο των γραφικών τεχνών, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του:

  • Κατανόηση των τάσεων της αγοράς και σχεδιασμός για τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών
  • Παροχή αναλυτικών πληροφοριών σχετικά με τη ζήτηση και τις απαιτήσεις των αγοραστών προϊόντων εκτύπωσης και διαφημιστικού χώρου και χρόνου
  • Ανάλυση των δραστηριοτήτων σας για τη δημιουργία ενός μελλοντικού σχεδίου ανάπτυξης
  • Εύρεση νέων τρόπων για τη βελτίωση των περιθωρίων και τη διατήρηση της κερδοφορίας

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Canon.

Επόμενα βήματα

Αναλυτικές πληροφορίες του κλάδου

Η πιο πρόσφατη αναφορά της Canon με τίτλο "Δείτε την ευρύτερη εικόνα" επισημαίνει τους τρόπους με τους οποίους οι αγοραστές διαφημιστικού χώρου και χρόνου σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν την εκτύπωση και ποιες υπηρεσίες ζητούν από τον πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης που χρησιμοποιούν.

Think Digital

Το περιοδικό της Canon για την κοινότητα της εκτύπωσης.

Μελέτες περιπτώσεων

Δείτε τι λένε αυτές οι εταιρείες για τη συνεργασία τους με την Canon.

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με την Canon

Για να αναβαθμίσετε την επιχείρηση γραφικών τεχνών που διαθέτετε, πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις νέες δυνατότητες της αγοράς για να αξιοποιήσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το πρόγραμμα Canon Essential Business Builder έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο οικογένεια εργαλείων και εργαστηρίων εκπαίδευσης, καθώς και οικονομικά προσιτές συμβουλευτικές υπηρεσίες από ειδικούς, με σκοπό την αυξημένη επιτυχία της επιχείρησής σας.

Αξιοποιώντας την υπάρχουσα εξειδίκευσή σας σε συνδυασμό με τη γνώση και τις δεξιότητες που μπορείτε να αποκτήσετε από το πρόγραμμα Essential Business Builder, θα ατενίζετε το μέλλον με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση.

Αυξήστε την παραγωγικότητα, την ευελιξία και την καινοτομία με την Canon

Οι επιχειρήσεις γραφικών τεχνών πρέπει να εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών τους. Οι πιο πρόσφατες και εξελιγμένες τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την ποιότητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε για την υποστήριξη των όγκων εργασίας που απαιτούνται σήμερα και να αυξήσετε τις μελλοντικές ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων.

Τα συστήματα Canon εξασφαλίζουν ασυναγώνιστη ποιότητα εκτύπωσης. Μικρού ή μεγάλου μεγέθους, με συνεχή τροφοδοσία ή τροφοδοσία μεμονωμένων φύλλων, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας περιλαμβάνει εξοπλισμό για την καταγραφή εικόνας και την παραγωγή εκτυπώσεων με υψηλή ποιότητα, καθώς και τις λύσεις που χρειάζεστε για να παραμένετε εμπρός από τον ανταγωνισμό.

Βασικά στοιχεία

Το 87% των αγοραστών διαφημιστικού χώρου και χρόνου θεωρούν την εκτύπωση ως σημαντικό μέρος του συνόλου των μέσων επικοινωνίας που χρησιμοποιούν
Το 47% των αγοραστών διαφημιστικού χώρου και χρόνου θεωρούν την "άριστη σχέση μεταξύ αξίας και κόστους" ως το πιο σημαντικό κριτήριο κατά την επιλογή ενός παρόχου υπηρεσιών εκτύπωσης
Το 36% των αγοραστών διαφημιστικού χώρου και χρόνου δεν γνωρίζουν την εκτύπωση κατ' απαίτηση

Πηγή: "Δείτε την ευρύτερη εικόνα", Αναλυτική έκθεση 2012

Αύξηση κερδοφορίας και αποτελεσματικότητας με την Canon

Η ανταπόκριση στις απαιτήσεις των σύγχρονων αγοραστών προϊόντων εκτύπωσης είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Η κερδοφορία επιτυγχάνεται από τη δυνατότητα παροχής περισσότερων υπηρεσιών με μεγαλύτερο περιθώριο σε περισσότερους πελάτες.

Το Πρόγραμμα ροής εργασιών της Canon προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων που επικεντρώνονται στην αγορά των γραφικών τεχνών και περιλαμβάνουν από υβριδικές ροές εργασιών έως εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων, προώθηση μέσω εναλλακτικών καναλιών, διαχείριση χρώματος, παραγωγή εκτυπώσεων μέσω Web και λογισμικό εκτύπωσης φωτογραφιών, μεταξύ άλλων. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να παρέχουμε στην επιχείρησή σας νέες ροές εσόδων, αλλά και τη δυνατότητα να προσφέρει πρωτοποριακές εφαρμογές και παραγωγή υψηλής ποιότητας.

Αύξηση του χρόνου λειτουργίας με την Canon

Η απόρριψη εργασιών εκτύπωσης λόγω χαμηλής ποιότητας ή οι διακοπές λειτουργίας των συστημάτων σάς κοστίζουν χρήματα και πόρους.

Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης που προσφέρουμε, μπορείτε να βασίζεστε στην Canon όχι μόνο για την προστασία των διαδικασιών παραγωγής αλλά και για την παροχή πλεονεκτημάτων έναντι του ανταγωνισμού.

Οι εξειδικευμένες ομάδες μας παρέχουν υπηρεσίες και υποστήριξη στις εγκαταστάσεις σας ή εκτός αυτών, εντός ή εκτός των εργάσιμων ωρών, ώστε να μπορείτε να τηρείτε τα χρονοδιαγράμματα της παραγωγής σας. Επιλέξτε ανάμεσα στα προγράμματα Προηγμένης συντήρησης για χειριστές, e-Συντήρησης ή Υπηρεσιών από απόσταση, ανάλογα με τις ανάγκες σας, και επωφεληθείτε από τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης, τη μεγιστοποίηση της διαθεσιμότητας των συστημάτων και τη βελτιωμένη ποιότητα εικόνας.