Για επιχειρήσεις

Επεξεργασία τιμολογίων

Αποφύγετε τη σπατάλη του χρόνου που απαιτείται για τη μη αυτόματη παραλαβή, επικύρωση, έγκριση και διεκπεραίωση των τιμολογίων. Με την αυτοματοποιημένη λύση επεξεργασίας τιμολογίων της Canon μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 50% του χρόνου σας.

Η διεκπεραίωση των τιμολογίων γίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά – από τη σάρωση των εγγράφων έως την αρχειοθέτηση. Οι έξυπνες επιλογές αναφορών πληρωμών σάς δίνουν τον έλεγχο, ενώ όλα τα σφάλματα επισημαίνονται προς διερεύνηση. Τα τιμολόγια μπορούν να συνδεθούν αυτόματα με τις εντολές αγοράς ή τα δελτία αποστολής πριν από την αποστολή τους, για έγκριση μέσω κινητού. Όλα αυτά απελευθερώνουν χρόνο για να εστιάσετε στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες σας.

Το γνωρίζατε;

Το 75% των οικονομικών τμημάτων καταχωρίζουν χειροκίνητα τα στοιχεία των τιμολογίων στο σύστημα ERP – RS Consulting / Canon Europe 2011

Για την επεξεργασία των 2/3 των τιμολογίων των προμηθευτών χρειάζονται 10 ημέρες ή περισσότερο – RS Consulting / Canon Europe 2011

Γιατί να επιλέξετε τη λύση Επεξεργασίας τιμολογίων της Canon;

Μειώστε το κόστος

Η λύση επεξεργασίας τιμολογίων της Canon μπορεί να ελαττώσει τον χρόνο επεξεργασίας των τιμολογίων, να μειώσει τα πρόστιμα που προκύπτουν από την καθυστέρηση των πληρωμών και να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις δαπανηρές διαφωνίες σχετικά με τα τιμολόγια. Χάρη στην ευκολότερη πρόσβαση στις πληροφορίες πληρωμών, μπορείτε να ελέγχετε ότι εφαρμόζονται οι συμφωνημένες εκπτώσεις για τις πρόωρες πληρωμές και να μετατρέψετε το τμήμα πληρωτέων λογαριασμών της επιχείρησής σας σε κέντρο κέρδους.

Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο

Είτε χρειάζεστε δυνατότητες ταχύτερης επεξεργασίας με μεγαλύτερη ακρίβεια ή απλώς γρήγορη δημιουργία αναφορών με σαφήνεια, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε τον απόλυτο έλεγχο των ταμειακών ροών σας. Η λύση που προσφέρουμε σάς επιτρέπει να αποκτήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε γρήγορα και με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ στον παρελθόν, χάρη στα έξυπνα εργαλεία δημιουργίας αναφορών.

Εργαστείτε ταχύτερα και εξυπνότερα

Η αυτοματοποιημένη λύση επεξεργασίας τιμολογίων της Canon μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για τη χειροκίνητη καταχώριση δεδομένων και βελτιώνει αμέσως την ακρίβεια των καταχωρίσεων. Χάρη στην εύκολη διεκπεραίωση των εγκρίσεων πληρωμής από φορητές συσκευές και την παροχή άμεσης ορατότητας για την κατάσταση των τιμολογίων, μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία εσόδων και στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Τήρηση των προτύπων κανονιστικής συμμόρφωσης

Η ενοποίηση της λύσης μας με τις υπάρχουσες πολιτικές διατήρησης και κανονιστικής συμμόρφωσης είναι απλή υπόθεση. Τα βήματα έγκρισης και η κυριότητα των εγγράφων προσδιορίζονται εύκολα, ενώ η ανάκτηση των ψηφιακών τιμολογίων για σκοπούς ελέγχου είναι γρήγορη και απλή.

Sarab-Entreprenad

Άλλαξε τον τρόπο εργασίας μας. Τα εισερχόμενα τιμολόγια ταξινομούνται με τρόπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε στο παρελθόν. Έτσι, μπορώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο ίδιο το έργο με τους υπαλλήλους και τους πελάτες μου.

Sarab Entreprenad AB, Σουηδία

Ελέγχουμε πλέον πολύ καλύτερα το σύστημα των πληρωτέων λογαριασμών μας και επεξεργαζόμαστε τα τιμολόγια 40% ταχύτερα από πριν. Συνυπολογίζοντας τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από τη μείωση των προστίμων, η λύση της Canon έχει οδηγήσει σε συνολική εξοικονόμηση κόστους 30%.

Όμιλος Van Dillewijn, Ολλανδία

    Επόμενα βήματα