Για επιχειρήσεις

Έκδοση τιμολογίων

Μειώστε τον χρόνο που χρειάζεται για την έκδοση τιμολογίων προς τους πελάτες σας και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα ηλεκτρονικής διανομής, την καλύτερη σχεδίαση των τιμολογίων και τη μείωση του διαχειριστικού φόρτου. Η λύση Έκδοσης τιμολογίων της Canon εξασφαλίζει ταχύτερη, πλήρως αυτοματοποιημένη δημιουργία τιμολογίων και διανομή σε ψηφιακή και έντυπη μορφή.

Με την Έκδοση τιμολογίων της Canon, η συλλογή των σχετιζόμενων πληροφοριών και ο έλεγχος των λεπτομερειών γίνονται γρήγορα και μπορείτε να τις ελέγξετε με εξαιρετικά απλό τρόπο. Μπορείτε να κάνετε εύκολα τροποποιήσεις στη διάταξη και στη μορφή, ενώ για τη διανομή απαιτείται απλώς το πάτημα ενός κουμπιού. Εμπιστευθείτε την Canon για να μην χάσετε ποτέ κανένα έγγραφο, χάρη στην ψηφιακή πρόσβαση σε όλα τα τιμολόγια και προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας με τη δημιουργία αναφορών κατάστασης.

Το γνωρίζατε;

Το 70% των οργανισμών αντιμετωπίζουν δυσκολία στην εύρεση σχετικών εγγράφων – AIIM 2012

Ο χρόνος που καταναλώνουν οι εταιρίες για τη χειροκίνητη έκδοση τιμολογίων εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 30 ώρεςCanon / KAE 2013

49% των πληρωμών καθυστερούν από την πλειοψηφία των εταιρειών – RS Consulting / Canon Europe 2011

Γιατί να επιλέξετε τη λύση Έκδοσης τιμολογίων της Canon;

Μειώστε το κόστος

Ελαχιστοποιώντας τη συντήρηση του εξοπλισμού, το κόστος αποθήκευσης των εγγράφων και τον αριθμό των τιμολογίων που πρέπει να σταλούν ταχυδρομικά, η λύση Έκδοσης τιμολογίων της Canon μπορεί να μετατρέψει τις υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης της εταιρείας σας σε κέντρο κέρδους.

Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο

Με προσαρμοσμένη σχεδίαση τιμολογίων και πλήρη ορατότητα των διαδικασιών σας, μπορείτε να λάβετε ακόμη πιο εμπεριστατωμένες αποφάσεις διαχείρισης. Οι βελτιωμένες δυνατότητες δημιουργίας αναφορών, προγραμματισμένης υποβολής και παρακολούθησης σάς επιτρέπουν να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Εργαστείτε ταχύτερα και εξυπνότερα

Το λογισμικό μας για την αυτοματοποιημένη έκδοση τιμολογίων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τιμολόγια πιο γρήγορα από ποτέ στο παρελθόν, με παράλληλη αυτοματοποίηση της ηλεκτρονικής διανομής και μείωση των σφαλμάτων χρέωσης. Το αποτέλεσμα είναι η επιτάχυνση και βελτίωση των εισπράξεων, καθώς και η μείωση των επισφαλών απαιτήσεων.

Τήρηση των προτύπων κανονιστικής συμμόρφωσης

Η τεχνολογία Έκδοσης τιμολογίων της Canon προσφέρει ένα ασφαλές ψηφιακό αποθετήριο για όλα τα τιμολόγιά σας. Χάρη στις μορφές τιμολογίων που παρέχουν απόλυτη συμβατότητα με τις πολιτικές συμμόρφωσης και την ιχνηλασιμότητα των ροών εργασιών, ο οργανισμός σας θα έχει στη διάθεσή του μια λύση που εξασφαλίζει πλήρη διαφάνεια.

Μπορούμε πλέον να στέλνουμε τα τιμολόγιά μας ταχύτερα, με πιο βιώσιμο και οικονομικό τρόπο, ενώ έχουμε επίσης ένα εργαλείο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με ευελιξία για διάφορες ροές εργασιών εγγράφων. Με τον τρόπο αυτό, είμαστε έτοιμοι για το μέλλον.

Ανώτερος υπεύθυνος έργων πελατών σε μια τοπική εταιρεία κοινής ωφέλειας

Επόμενα βήματα