Για επιχειρήσεις

Ψηφιακό γραφείο αλληλογραφίας

Σε οποιαδήποτε μορφή ή τοποθεσία λαμβάνετε την αλληλογραφία σας, η λύση Ψηφιακού γραφείου αλληλογραφίας της Canon σάς βοηθά να μειώσετε τους χρόνους απόκρισης προς τους πελάτες σας, καθώς και τις επιπτώσεις από τις ανεπάρκειες αναφορικά με τη διαχείριση των πληροφοριών και την κανονιστική συμμόρφωση. Επιταχύνετε τις διαδικασίες επεξεργασίας και εξασφαλίστε την κανονιστική συμμόρφωση του γραφείου αλληλογραφίας με μία, ενοποιημένη ψηφιακή λύση.

Το Ψηφιακό γραφείο αλληλογραφίας της Canon προσφέρει μια ενιαία λύση για την επεξεργασία της αλληλογραφίας από ένα κεντρικό σημείο. Θα σας βοηθήσει στην καταγραφή και την ταξινόμηση των δεδομένων αλληλογραφίας με πιο αποτελεσματικό τρόπο και στην αυτοματοποίηση της διανομής της αλληλογραφίας εντός του οργανισμού σας, παρέχοντας πλήρη ιχνηλασιμότητα. Η ολοκληρωμένη λύση διευκολύνει την αναζήτηση δεδομένων, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν με ασφάλεια σε ψηφιακή αρχειοθήκη, και προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε ολόκληρη την έκταση του οργανισμού σας.

Το γνωρίζατε;

4 στους 5 οργανισμούς δεν σαρώνουν το 50% της εισερχόμενης αλληλογραφίας τους – AIIM 2012

370.000€ δαπανώνται ετησίως για την αποστολή εγγράφων μέσω υπηρεσιών ταχυδιανομής και φαξ (επί εσόδων 7,5 εκατ. €) – All Associates Group 2010

Το 50% των εταιρειών πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους με εργαλεία ψηφιακής τεκμηρίωσης – AIIM 2012

Γιατί να επιλέξετε το Ψηφιακό γραφείο αλληλογραφίας της Canon;

Μειώστε το κόστος

Χάρη στην ταχύτερη ταξινόμηση της αλληλογραφίας και στη μείωση των έντυπων αντιγράφων, η λύση Ψηφιακού γραφείου αλληλογραφίας της Canon μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον χώρο αρχειοθέτησης και να μειώσει σημαντικά το κόστος λειτουργίας και επεξεργασίας.

Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο

Το Ψηφιακό γραφείο αλληλογραφίας της Canon παρέχει σαφέστερη εικόνα των διαδικασιών του γραφείου αλληλογραφίας και εξασφαλίζει την παράδοση μόνο της σχετικής αλληλογραφίας στους τελικούς χρήστες, προσφέροντάς σας καλύτερη ορατότητα σε κάθε βήμα των σχετικών διαδικασιών, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά τις απώλειες εγγράφων.

Εργαστείτε ταχύτερα και εξυπνότερα

Επιτυγχάνοντας παράδοση της αλληλογραφίας στους παραλήπτες ταχύτερα από ποτέ στο παρελθόν, η λύση Ψηφιακού γραφείου αλληλογραφίας της Canon θα βελτιώσει την απόκρισή σας προς τους πελάτες. Το λογισμικό καταγραφής δεδομένων διευκολύνει την κοινή χρήση και την επεξεργασία εγγράφων για αποστολή, ενώ προσφέρει στους χρήστες πρόσβαση ακόμη και από φορητές συσκευές, ώστε να παραμένουν παραγωγικοί ακόμη και κατά τις μετακινήσεις τους.

Τήρηση των προτύπων κανονιστικής συμμόρφωσης

Η λύση Ψηφιακού γραφείου αλληλογραφίας της Canon προσφέρει επίσης έναν πιο ασφαλή τρόπο για την παρακολούθηση και την αποθήκευση των πληροφοριών που στέλνει και λαμβάνει ο οργανισμός σας. Χάρη στην πλήρη ιχνηλασιμότητα των ροών εργασιών και την ελεγχόμενη πρόσβαση στην εμπιστευτική αλληλογραφία, έχετε στη διάθεσή σας έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο κάλυψης των απαιτήσεων κανονιστικής συμμόρφωσης.

Με απαιτήσεις χειρισμού 120.000 εισερχόμενων αλληλογραφίας το χρόνο από περισσότερους από 150 διαφορετικούς πελάτες, αντιμετωπίζαμε πολύ ισχυρές προκλήσεις λόγω της χειροκίνητης ταξινόμησης, γεγονός το οποίο είχε εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις τόσο στις σχέσεις μας με τους μετόχους όσο και στο κόστος εργασίας. Η λύση του Ψηφιακού γραφείου αλληλογραφίας της Canon μάς επέτρεψε να επιτύχουμε πολύ ταχύτερη και ομαλότερη επεξεργασία της αλληλογραφίας, με ετήσια εξοικονόμηση που εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 120.000€ το χρόνο.

Μια ευρωπαϊκή επιχείρηση παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών

Επόμενα βήματα