Για επιχειρήσεις

Επεξεργασία δελτίων αποστολής

Όταν χρειάζεστε έναν πιο γρήγορο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για την επεξεργασία των δελτίων αποστολής, μπορείτε να βασιστείτε στην Canon για όλα όσα χρειάζεστε. Η λύση μας για την ψηφιακή επεξεργασία δελτίων αποστολής παρέχει μια κεντρική πλατφόρμα, αλλά και ευελιξία προσαρμογής στις απαιτήσεις των πελατών σε τοπικό επίπεδο.

Η πρόσβαση στις πληροφορίες είναι εύκολη, επιτρέποντας τη χρήση τους για τη δημιουργία σαφέστερων και πιο ευανάγνωστων δελτίων αποστολής, με δυνατότητα εκτύπωσης κατ' απαίτηση. Η τεχνολογία ηλεκτρονικής υπογραφής μέσω φορητών συσκευών επιταχύνει τη παράδοση και παρέχει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ενώ η πλήρης διαφάνεια της διαδικασίας παράδοσης βελτιώνει τη διαχείριση των αποθεμάτων. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι η μείωση του κόστους διαχείρισης, η επίσπευση του χρόνου έκδοσης τιμολογίων και η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Το γνωρίζατε;

4 στους 5 οργανισμούς θεωρούν τη μείωση του κόστους ως τη σημαντικότερη προτεραιότητά τους στην αλυσίδα εφοδιασμού – IDC 2012

Το 76% των οργανισμών δεν διαθέτουν επιχειρηματικές διεργασίες που υποστηρίζουν φορητές συσκευές – AIIM 2012

Γιατί να επιλέξετε την Επεξεργασία δελτίων αποστολής της Canon;

Μειώστε το κόστος

Με τη λύση μας για την ψηφιακή Επεξεργασία δελτίων αποστολής, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος αποθήκευσης εγγράφων, να ελαττώσετε τις ανάγκες για προεκτυπωμένες φόρμες και να μειώσετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Τα πιο σαφή και ευανάγνωστα δελτία αποστολής μειώνουν επίσης τον αριθμό των σφαλμάτων και των λανθασμένων παραδόσεων.

Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο

Με τις λύσεις της Canon μπορείτε να βελτιώσετε την παρακολούθηση της κατάστασης των παραδόσεων, ώστε να αποκτήσετε καλύτερη ορατότητα σε ολόκληρη τη διαδικασία. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των πολλαπλών παραδόσεων και η βελτιωμένη διαχείριση των υπηρεσιών ταχυδιανομής ή του στόλου των οχημάτων σας.

Εργαστείτε ταχύτερα και εξυπνότερα

Οι δυνατότητες επιτάχυνσης των παραδόσεων και ελαχιστοποίησης του χρόνου που απαιτείται για την έκδοση τιμολογίων προσφέρουν νέους τρόπους αύξησης της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας του οργανισμού σας. Με τη λύση Επεξεργασίας δελτίων αποστολής της Canon μπορείτε να βελτιώσετε τη διαχείριση των αποθεμάτων σας σε επίπεδα που επηρεάζουν άμεσα την εμπειρία των πελατών σας.

Τήρηση των προτύπων κανονιστικής συμμόρφωσης

Η ψηφιακή αρχειοθέτηση όλων των δελτίων αποστολής προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες λογιστικού ελέγχου και εξασφαλίζει έναν ταχύτερο και πιο ασφαλή τρόπο ανάκτησης των δεδομένων των παραγγελιών σας. Με πλήρη ιχνηλασιμότητα της ροής εργασιών των εγγράφων, μπορείτε πλέον να βελτιώσετε την πρόσβαση ολόκληρου του οργανισμού σας στις πληροφορίες για τις αποστολές στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Η αποστολή 5.000 πακέτων κάθε μήνα δημιουργεί έναν τεράστιο όγκο δελτίων αποστολής. Τώρα έχουμε πλέον τη δυνατότητα να εξαλείψουμε αυτό το πρόβλημα και, έτσι, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο ουτοπικό όραμα ενός γραφείου χωρίς χαρτιά.

GEV, Αυστρία

    Επόμενα βήματα