Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στον κλάδο της ασφάλειας

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Η εγκατάσταση των δικτυακών καμερών ασφαλείας της Canon ήταν μια εξαιρετική απόφαση, τόσο λόγω της υψηλής ποιότητάς τους όσο και για την επίδραση που έχουν στις καθημερινές εργασίες μας. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα.

René Groot, Γενικός Διευθυντής

Βρετανική Βιβλιοθήκη

British-image1

Έχουμε εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από τις δικτυακές κάμερες υψηλής ποιότητας της Canon, που θέλουμε να αυξήσουμε τον αριθμό τους στις εγκαταστάσεις μας σε 400 κάμερες.

Bhanu Goud, Διευθυντής Συστημάτων Ασφαλείας

FC Dordrecht

FC-hero1

Θέλαμε να καταγράφουμε εικόνες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ανά πάσα στιγμή, ιδίως σε σημεία του σταδίου με ελάχιστο φωτισμό. Συνειδητοποιήσαμε ότι η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία ήταν ο μόνος τρόπος για να το επιτύχουμε.

Jacques de Zeeuw, Υπεύθυνος Ασφαλείας

Nama d.d. Λιουμπλιάνα

nama-hero1

Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το νέο σύστημα παρακολούθησης. Από τότε που το εγκαταστήσαμε έχουν μειωθεί σημαντικά οι κλοπές στο κατάστημα και πλέον έχουμε θέσει έναν νέο στόχο, να τις μειώσουμε ακόμα περισσότερο. Το σύστημα είναι εύχρηστο και μας βοήθησε να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και πουλάμε τα προϊόντα μας στους πελάτες.

Branka Jerala, Διευθύντρια Μάρκετινγκ

The Student Hotel

student-hero1

Η Canon μας υποστήριξε με πολλούς τρόπους – όχι μόνο με τις κάμερες υψηλής ποιότητας, αλλά και με τα εξαιρετικά επίπεδα υποστήριξης που παρέχει πριν την πώληση. Μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση εύκολη στη χρήση για την ομάδα μας, που ταιριάζει τέλεια με τις ανάγκες μας.

Jan-Pieter Muis, Διαχειριστής Ενεργητικού

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα