Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στον δημόσιο τομέα

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Βρετανική Βιβλιοθήκη

British-image1

Έχουμε εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από τις δικτυακές κάμερες υψηλής ποιότητας της Canon, που θέλουμε να αυξήσουμε τον αριθμό τους στις εγκαταστάσεις μας σε 400 κάμερες.

Bhanu Goud, Διευθυντής Συστημάτων Ασφαλείας

Συμβούλιο Ανατολικού Λόδιαν

Είχαμε μια γενική ιδέα για αυτά που θέλαμε να κάνουμε, αλλά δεν ξέραμε ακριβώς πώς θα φτάναμε εκεί. Η εμπειρία της Canon στην υλοποίηση διάφορων λύσεων για άλλους πελάτες μάς βοήθησε πραγματικά να καταλήξουμε στη σωστή λύση.

Julie Caughey, Οικονομική Διευθύντρια

Leeds City Council

DWF-logo.jpg

Η προτεραιότητα για εμάς ήταν να εφαρμόσουμε μια έξυπνη λύση που θα εξοικονομούσε χρήματα στο συμβούλιο και χρόνο για όλους εμάς.

Kirsty McCarthy, Διευθυντής MPS

Διοικητική περιφέρεια Νιούχαμ του Λονδίνου

Οι διαγνωστικοί έλεγχοι και η συντήρηση από απόσταση είναι συνηθισμένες πρακτικές στον κλάδο της πληροφορικής και πιστεύαμε ότι μια παρόμοια προσέγγιση θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικά οφέλη στις διαδικασίες παραγωγής εκτυπώσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, γνωρίζαμε επίσης ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις τάσεις στη χρήση των εκτυπώσεων, γεγονός που θα μας βοηθούσε στον σχηματισμό της μελλοντικής στρατηγικής μας για τις εκτυπώσεις.

Gary Sussex, Διευθυντής Υπηρεσιών ICT

PCS

DWF-logo.jpg

Υπάρχει συνεχής διάλογος με την Canon για να μας βοηθήσει στην προώθηση των υπηρεσιών μας.

Asad Butt, Διευθυντής Εκτυπώσεων

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα