Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στην επαγγελματική φωτογραφία

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Clive Booth

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να κρατάς μια εκτύπωση στο χέρι σου. Αν αγοράσεις ένα έργο τέχνης, συνήθως είναι σε καμβά. Το ίδιο ισχύει για τη φωτογραφία. Όταν την αγοράζεις, θέλεις να την αγοράσεις εκτυπωμένη σε χαρτί και όχι όπως εμφανίζεται σε μια οθόνη, καθώς όταν οι εκτυπώσεις δημιουργούνται στο χαρτί μπορείς να τις κρατήσεις στο χέρι σου και υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχω εκτυπωτή.

Clive Booth

Gary Knight

Έχω τον συγκεκριμένο εκτυπωτή εδώ και έξι χρόνια και δεν σκέφτομαι να αγοράσω τίποτα άλλο. Μου προσφέρει εξαιρετικά και συνεπή αποτελέσματα κάθε φορά, για οποιαδήποτε εργασία, και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες μου στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος μαζί του – είναι το αγαπημένο μου μηχάνημα.

Gary Knight

Kyas Photography

Το imagePROGRAF υποστηρίζει την ανάπτυξη του στούντιό μας. Αναλαμβάνουμε μεγαλύτερες, καλύτερες εργασίες και, το σπουδαιότερο, ασχολούμαστε με έργα που μας ενθουσιάζουν. Με τον επιπλέον χρόνο που μας παρέχει το μηχάνημα, μπορούμε πλέον να επικεντρωθούμε σε εξειδικευμένα χαρτοφυλάκια για κάθε έργο των πελατών, φροντίζοντας να δημιουργούμε, να διορθώνουμε και να βελτιώνουμε τις φωτογραφίες μας, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Jörg Kyas, Kyas Photography

Martin Parr

Parr-Hero1

Είτε στο στούντιό μας στο Λονδίνο είτε σε προσωρινές επιδείξεις παγκοσμίως, με την υποστήριξη της Canon έχουμε τη δυνατότητα να ζωντανεύουμε τις φωτογραφίες του Martin με συναρπαστικούς τρόπους και να εξασφαλίζουμε ότι η δουλειά του αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

Louis Little, Διευθυντής Παραγωγής Εκτυπώσεων

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα