Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων σε εκτυπώσεις

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Documenteam

ABC- Hero1

Η παραγωγή εργασιών μικρού τιράζ δεν είναι οικονομικά συμφέρουσα σε συστήματα όφσετ. Παράλληλα, η παραγωγή ορισμένων τιράζ είναι πολύ ακριβή σε συστήματα που χρησιμοποιούν γραφίτη.

Thorsten Bischof

Evercore

DWF-logo.jpg

Ως εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, η εταιρική μας ταυτότητα πρέπει να είναι απολύτως ακέραια προκειμένου να εμπνέουμε εμπιστοσύνη εντός και εκτός του οργανισμού. Η Canon έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση αυτής της ακεραιότητας.

Vanessa O’Reilly, Διευθύντρια μάρκετινγκ

I-Pack

ipack-logo

Στόχος μας είναι η αύξηση του όγκου κατά 25% έως το τέλος του 2015 και κατά επιπλέον 15% μέχρι το 2016. Χάρη στην υποστήριξη και την τεχνολογία της Canon, είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς στόχους μας.

Atle Andreassen, Ιδρυτής

LO Media

DWF-logo.jpg

Εφαρμόζοντας στην πράξη τις γνώσεις που αποκομίσαμε από την Canon και από την επιμέρους εκπαίδευση, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πλέον, έχουμε το όραμα και την υπομονή να σκεφτόμαστε με πιο στρατηγικό τρόπο.

Lars Langbo, Διευθυντής παραγωγής

Replay Studio

Replay-logo

Η Canon είναι πάντα σημαντικός υποστηρικτής μας, προτείνοντας ιδέες και παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές όταν χρειάζονται. Μας άκουσαν προσεκτικά και ήξεραν ακριβώς τι ήταν αυτό που θα έδινε το πλεονέκτημα στην εταιρεία μας.

Andy Halasz, Διοικητικό στέλεχος

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα