Για επιχειρήσεις

RHI

Σήμερα, δεν χρησιμοποιούμε πλέον διαφημιστικά γραφεία για τη δημιουργία εικαστικών και την προετοιμασία των δεδομένων. Ο χειρισμός των εργασιών αυτών γίνεται από έναν εξωτερικό πάροχο υπηρεσιών εκτύπωσης, ενώ όλες οι εκτυπώσεις εκτελούνται στις εγκαταστάσεις μας από εμάς, παρέχοντας ποιότητα με εμφάνιση και αίσθηση παρόμοια με τις εκτυπώσεις όφσετ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, το αποτέλεσμα είναι η μείωση του κόστους μας κατά περίπου 50% σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Christoph Brandner, Επικεφαλής τμήματος

Η RHI AG είναι μια εταιρεία με κορυφαία εξειδίκευση στην τεχνολογία και την κατασκευή πυρίμαχων προϊόντων στον κόσμο, τα οποία είναι απαραίτητα σε ένα ευρύ φάσμα της βαριάς βιομηχανίας. Η διατήρηση αυτής της ηγετικής θέσης εξαρτάται από τη συνεχή επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη (R&D). Η τεκμηρίωση της παραγωγής από τους ειδικούς του R&D που διαθέτει είναι επίσης σημαντική και στηρίζεται στο εσωτερικό τμήμα γραφιστικής και σχεδίασης της RHI. Ο επικεφαλής του τμήματος, Christoph Brandner, είχε το όραμα να δημιουργήσει ένα ισχυρό τμήμα, ικανό να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων μάρκετινγκ με ευελιξία και ταχύτητα. Με τη βοήθεια της Canon, η RHI έχει πλέον έναν πόρο στον οποίο μπορεί να βασίζεται για το έντυπο υλικό υψηλής ποιότητας που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρεί τους πελάτες ενημερωμένους σχετικά με τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας.

Διαβάστε την ιστορία τους και μάθετε πώς η Canon έπαιξε σημαντικό ρόλο βοηθώντας τον Christoph Brandner να κάνει το όραμά του πραγματικότητα.

Λήψη μελέτης περίπτωσης

Ποια προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιούν;

Έγχρωμοι εκτυπωτές τροφοδοσίας μεμονωμένων φύλλων

Σχεδιασμένοι για τυπογραφικές επιχειρήσεις και εσωτερικά τμήματα, οι έγχρωμοι εκτυπωτές τροφοδοσίας μεμονωμένων φύλλων παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, νέες λύσεις ροών εργασίας και εκτεταμένες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας in-line, διασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση της επένδυσης.

Επόμενα βήματα