Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στην βιομηχανική παραγωγή

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Η Canon μάς βοήθησε να υιοθετήσουμε μια παγκόσμια προσέγγιση στην εκτύπωση. Με μία μόνο κίνηση, η Canon συνέβαλε στον μετασχηματισμό του οργανισμού σε όλο τον κόσμο.

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Δεν εξοικονομήσαμε απλώς χρόνο, άλλαξε ο τρόπος που δουλεύουμε.

Ζήνα Παπανικολάου, Στέλεχος Μάρκετινγκ

Borealis AG

borealis

Στόχος μας ήταν η ομαλή μετάβαση σε ένα τυποποιημένο περιβάλλον εκτύπωσης με πλήρη δυνατότητα δικτύωσης. Το βασικό κίνητρο πίσω από αυτήν την προσπάθεια ήταν η παροχή υποστήριξης στους χρήστες μας από ένα πιο κεντρικό σημείο, καθώς και η εξοικονόμηση χρημάτων στους τομείς της συντήρησης και της υποστήριξης.

Jacky Cillen, Επικεφαλής Ομάδας Πληροφορικής και Συστημάτων (IT&S)

Falquon

Η Canon παρείχε στην εταιρεία μας σημαντική υποστήριξη προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την οικογένεια λογισμικού ροής εργασίας ONYX στον τομέα της προηγμένης διαχείρισης χρωμάτων. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό τομέα της ροής εργασιών για εμάς και η σταθερότητα της παραγωγής του Océ Arizona είναι πλέον εκπληκτική.

Martin Prager, Διευθυντής, Falquon

Volkswagen

Τα δύο συστήματα imagePRESS της Canon έχουν αποδειχθεί ιδανικό συμπλήρωμα στον υπάρχοντα εξοπλισμό μας, που αποτελείται από πιεστήρια όφσετ και ψηφιακά μηχανήματα. Προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία μεταξύ παραγωγικότητας και ποιότητας, που είναι ιδανική για ένα μεγάλο μέρος των εργασιών μας, καθώς αυξάνεται η ζήτηση εργασιών μικρού τιράζ με μικρό χρόνο παράδοσης από τους πελάτες μας.

Helmuth Oschmann, Διευθυντής Τμήματος Εκτυπώσεων

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα