Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων σε εσωτερικά τμήματα εκτύπωσης

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Το τμήμα παραγωγής εκτυπώσεων θεωρείται πλέον κερδοφόρο και πιο αποδοτικό οικονομικά συγκριτικά με εξωτερικές εναλλακτικές λύσεις εκτύπωσης.

Jørgen Beck-Jørgensen, Υπεύθυνος παραγωγής εκτυπώσεων

Enfield Council

DWF-logo.jpg

Σε συνεργασία με την Canon, έχουμε κάνει ουσιαστικά βήματα για τη δημιουργία των θεμελίων που θα διασφαλίζουν τη θέση και τη μελλοντική ανάπτυξη του τμήματος.

Eureco-Pharma BV

Μέχρι πέρυσι είχα αποδεχτεί τα μειονεκτήματα της εξωτερικής εκτύπωσης φυλλαδίων και δεν είχα αναζητήσει ποτέ εναλλακτικές δυνατότητες. Ωστόσο, αφού συζήτησα με κάποιον εκπρόσωπο της Canon, άρχισα να κατανοώ τα πιθανά πλεονεκτήματα.

Jan de Kreij, Γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα