Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στον κλάδο της υγείας

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Η εγκατάσταση των δικτυακών καμερών ασφαλείας της Canon ήταν μια εξαιρετική απόφαση, τόσο λόγω της υψηλής ποιότητάς τους όσο και για την επίδραση που έχουν στις καθημερινές εργασίες μας. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα.

René Groot, Γενικός Διευθυντής

RDaSH

DWF-logo.jpg

Η Canon είχε μια πολύ ειλικρινή προσέγγιση και μας είπε ακριβώς τι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε με το DSF, καθώς και τα προσδοκώμενα οφέλη.

Lisa Grandcourt, Επικεφαλής Εγκαταστάσεων

UKE

Σήμερα, η υποστήριξη των εκτυπωτών και των συστημάτων πολλαπλών λειτουργιών είναι πολύ καλύτερη, καθώς πραγματοποιείται από τους ειδικούς της Canon. Το αποτέλεσμα για εμάς, ως τμήμα Πληροφορικής, είναι ότι μπορούμε να επικεντρωθούμε στις βασικές εργασίες μας. Επιπλέον, το κόστος της εκτύπωσης είναι χαμηλότερο από ποτέ.

Florian Benthin, Επικεφαλής Υπηρεσιών Επιτραπέζιων Υπολογιστών

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα