Η Print Foundry αναπτύσσεται γρήγορα στον κλάδο των καλών τεχνών και της φωτογραφίας με την Canon

Με έτος ίδρυσης το 2008, η εταιρεία The Print Foundry ξεκίνησε ως υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης φωτογραφιών με το όνομα Creative Wall Art, παράγοντας φωτογραφικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, όπως καμβάδες και εκτυπώσεις σε κορνίζα. Με την αλλαγή του ονόματός της σε The Print Foundry, ξεκίνησε την αναβάθμιση της ψηφιακής τεχνολογίας εκτύπωσης που διέθετε, ώστε να μπορεί να παράγει το απαιτούμενο υψηλό επίπεδο ποιότητας εικόνας.

Ο ξεκάθαρος νικητής, ο εκτυπωτής imagePROGRAF της Canon με τεχνολογία συστήματος 12 μελανιών, επιλέχθηκε για την ποιότητα της εικόνας σε διάφορα υλικά αλλά και τις κορυφαίες δυνατότητές του στη βαθμονόμηση χρώματος. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ταχεία ανάπτυξη της The Print Foundry στις αγορές-στόχους της σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, με εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πελατών στους οποίους περιλαμβάνονται μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και ένας κατάλογος αξιοσέβαστων καλλιτεχνών και φωτογράφων.

TPF-image1

"Η Canon είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Παίρνουμε συχνά ιδέες από τα στελέχη της, συζητάμε νέες ιδέες για προϊόντα, αλλά και τους καλύτερους τρόπους για την αξιοποίηση των συστημάτων imagePROGRAF. Επιπλέον, βρίσκονται δίπλα μας σε ελάχιστο χρόνο αν χρειαστούμε οτιδήποτε."

Renato Tavares, Ιδρυτής