Παρουσίαση της συμβολής της Canon στην έναρξη της σόλο καριέρας μιας μουσικού, με τις ολοκληρωμένες δυνατότητές της "από την καταγραφή της εικόνας έως την παραγωγή"

Από τότε που η Maya Vik απέκτησε φήμη στη Νορβηγία ως μπασίστρια της βραβευμένης με Grammy ποπ μπάντας Montée, έχει γίνει ένα από τα πιο γνωστά είδωλα για τη μουσική και τη μόδα στη Νορβηγία. Όταν ο επαγγελματίας φωτογράφος Pål Laukli και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Gary Swindell τη βοηθήσουν να ξεκινήσει σόλο καριέρα με το πρώτο άλμπουμ της, ήξεραν ότι έπρεπε να διοργανώσουν την εκδήλωση παρουσίασης της χρονιάς. Συνέλαβαν την ιδέα μιας οπτικοακουστικής υπερπαραγωγής, που περιλάμβανε βίντεο, άλμπουμ φωτογραφιών με εικόνες της Maya και προβολή αυτών των εικόνων σε μεγάλο μέγεθος. "Η Canon έμοιαζε να είναι ο μοναδικός προμηθευτής που είχε τη δυνατότητα να παρέχει όλα όσα χρειαζόμασταν από μία μόνο πηγή".

Maya-image1
maya-image2

"Η επιτυχία μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εκπληκτικό επίπεδο επαγγελματισμού και υποστήριξης που παρέχει η Canon. Η ποιότητα παραγωγής όλων των παραδοτέων της Canon ήταν πραγματικά υψηλή και το γεγονός ότι έχουμε έναν συνεργάτη που μπόρεσε να καλύψει όλες μας τις ανάγκες στα διάφορα υλικά εκτύπωσης για αυτό το έργο εναλλακτικών καναλιών ήταν εκπληκτικό."

Pål Laukli, Επαγγελματίας φωτογράφος