Η συνεργασία μεταξύ της Eyes On Media και της Canon σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το World Press Photo

Η εταιρεία εδρεύει στο Άμστερνταμ και παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε επαγγελματίες φωτογράφους, βοηθώντας τους να καταγράφουν, να επεξεργάζονται και να εκτυπώνουν εικόνες υψηλής ποιότητας για τα ανώτερα τμήματα της αγοράς – ειδικά για τους τομείς των εκθέσεων, των μουσείων, της αρχιτεκτονικής, των καλών τεχνών και του λιανικού εμπορίου. Σε στενή συνεργασία με το World Press Photo και την Canon για την επιλογή της καλύτερης δυνατής λύσης, η Eyes On Media χρησιμοποίησε τον επίπεδο εκτυπωτή Océ Arizona 480 GT και το ψηφιακό τραπέζι κοπής Océ Procut της Canon για την απευθείας εκτύπωση πάνω σε πάνελ forex 1mm και φύλλα Dibond, προκειμένου να επιτύχει εξαιρετικά ακριβές και επαγγελματικό φινίρισμα.

Το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο παρείχε στο World Press Photo μια ανθεκτική λύση που μείωσε σημαντικά την πιθανότητα ζημιών κατά τη μεταφορά, αλλά επίσης ζωντάνεψε τις φωτογραφίες με ένα νέο τρόπο, δημιουργώντας ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα το οποίο ο οργανισμός πιστεύει ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της έκθεσης.

EOM-image1

"Η ποιότητα εικόνας και οι δυνατότητες των εφαρμογών που προσφέρουν τα μηχανήματα Arizona έχουν βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών που παρέχουμε, ενώ μας έχουν βοηθήσει να αναλάβουμε νέα έργα. Ενθουσιαστήκαμε πραγματικά όταν το World Press Photo επικοινώνησε μαζί μας, καθώς θαυμάζαμε τη δουλειά τους για πολλά χρόνια. Γνωρίζαμε ότι, με την υποστήριξη της Canon και των μηχανημάτων Arizona, μπορούσαμε να χειριστούμε όλες τις απαιτήσεις του έργου."

Martin Minoli, Ιδιοκτήτης επιχείρησης