Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στις γραφικές τέχνες

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

ABC Imaging

ABC- Hero1

Χάρη στη ροή εργασιών Océ PRISMA και την τεχνολογία imagePRESS της Canon, βελτιστοποιήσαμε τις εργασίες και τα κέρδη μας, επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγής κατά 50% και μείωση του κόστους κατά 30%.

Ray Hawkins, Διευθύνων Σύμβουλος

BM Druck

DWF-logo.jpg

Μιλήσαμε με πολλούς προμηθευτές, ωστόσο ήταν δύσκολο να αγνοήσουμε την Canon – είναι ένας προμηθευτής με τον οποίο έχουμε μια πολύ θετική σχέση για πολλά χρόνια.

Rene Cassis, Διευθύνων Σύμβουλος

Cavelti

DWF-logo.jpg

Η Canon ανέλυσε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας προκειμένου να προσδιορίσει πώς θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε τη στρατηγική πολλαπλών καναλιών.

Marcel Bieri, Επικεφαλής τμήματος προ-επεξεργασίας και ψηφιακών μέσων

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Χάρη στο Arizona 660XT μπορούμε να αποφύγουμε τους συμβιβασμούς μεταξύ της ποιότητας και του χρόνου παράδοσης. Μπορούμε να προσφέρουμε μικρότερους όγκους υλικών για σημεία πώλησης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Kirsten van Brummen, Ειδικές προωθητικές ενέργειες Elwe

Eyes on Media

Η ποιότητα εικόνας και οι δυνατότητες των εφαρμογών που προσφέρουν τα μηχανήματα Arizona έχουν βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών που παρέχουμε, ενώ μας έχουν βοηθήσει να αναλάβουμε νέα έργα. Ενθουσιαστήκαμε πραγματικά όταν το World Press Photo επικοινώνησε μαζί μας, καθώς θαυμάζαμε τη δουλειά τους για πολλά χρόνια. Γνωρίζαμε ότι, με την υποστήριξη της Canon και των μηχανημάτων Arizona, μπορούσαμε να χειριστούμε όλες τις απαιτήσεις του έργου.

Martin Minoli, Ιδιοκτήτης επιχείρησης

Formara

Από την αρχή, η Canon συνεργάστηκε στενά με τη Formara, υποστηρίζοντάς μας στον εντοπισμό της σωστής λύσης για την κάλυψη των αναγκών μας. Στη συνέχεια, μας έδωσε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση για τον τρόπο προσαρμογής της λύσης στην επιχείρησή μας και τα οφέλη που θα αποκομίσουμε από αυτήν. Στο τελικό στάδιο, μας παρείχε υπηρεσίες εγκατάστασης και εκπαίδευσης που διευκόλυναν την ομαλή μετάβαση και ενίσχυσαν την παραγωγικότητα.

Freddie Kienzler, Γενικός Διευθυντής

FT Solutions

FT-hero1

Η επένδυση σε αυτά τα πρωτοποριακά ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για τη συνέχιση της επιτυχίας μας και έχει ήδη αποδώσει εξαιρετικά οφέλη για την FT Solutions και τους πελάτες μας, όπως η βελτιωμένη ποιότητα και η μεγαλύτερη ευελιξία.

Tom Gurd, Γενικός Διευθυντής

Hertsmere Borough Council

DWF-logo.jpg

Η Canon έχει επιδείξει την αφοσίωσή της στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας, εξηγώντας λεπτομερώς πώς η ψηφιακή εκτύπωση θα μπορούσε να μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε πιο οικονομικά, με την ταχύτητα, την ευελιξία και τα υψηλά πρότυπα που απαιτούνται από το συμβούλιο.

Mark Roberts

hs Druck

Η Canon διοργάνωσε μια σειρά μαθημάτων Essential Business Builder πάνω στην εξατομίκευση εκτυπώσεων εδώ στις εγκαταστάσεις μας. Η καθοδήγηση από τους ειδικούς της βοήθησε πραγματικά όλη την ομάδα να κατανοήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας και να αισθανθεί αυτοπεποίθηση, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και στον τρόπο εμπορικής διάθεσης αυτών των δυνατοτήτων στους πελάτες.

Helmut Hörmanseder, Ιδρυτικό μέλος

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Χάρη στη συνεργασία της Canon, είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα τμήμα παραγωγής σημάτων και πινακίδων που αναπτύσσεται με σχετικά γρήγορους ρυθμούς.

Adrie Hoogeveen, Διευθυντής εταιρείας

Kahle

DWF-logo.jpg

Παρόλο που η τεχνολογία είναι, προφανώς, σημαντική, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που επέλεξα την Canon. Το πακέτο των υπηρεσιών που συνοδεύει τα συστήματά της, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες μετά την πώληση, εκπαίδευση και υποστήριξη, ήταν αυτό που μάς έπεισε να κλείσουμε τη συμφωνία. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία μας, ήξερα ότι θα συνεργάζονταν μαζί μας για να μας προσφέρουν μια λύση εκτύπωσης που θα άλλαζε την επιχείρησή μας.

Dan Batek, Τεχνολογία και Οικονομικά, KAHLE

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Η επένδυση στο ασπρόμαυρο πιεστήριο παραγωγής imagePRESS 1135 της Canon και στη μονάδα συγκέντρωσης υψηλής χωρητικότητας είχε άμεσο αντίκτυπο στην παραγωγικότητα

Daniel Sánchez, Διευθυντής

Marne Drukkers

Η χειροκίνητη διαδικασία ταξινόμησης των πόστερ μεγάλου μεγέθους απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα, έτσι αποφασίσαμε να αναζητήσουμε μια καλύτερη λύση.

Guus Sligter, Διευθυντής εταιρείας

Maya Vik

Η επιτυχία μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εκπληκτικό επίπεδο επαγγελματισμού και υποστήριξης που παρέχει η Canon. Η ποιότητα παραγωγής όλων των προϊόντων της Canon ήταν πραγματικά υψηλή και το γεγονός ότι έχουμε έναν συνεργάτη που μπόρεσε να καλύψει όλες μας τις ανάγκες στα διάφορα υλικά εκτύπωσης για αυτό το έργο εναλλακτικών καναλιών ήταν εκπληκτικό.

Pål Laukli, Επαγγελματίας φωτογράφος

Printondemand-worldwide

Η αποτελεσματικότητα είναι φυσικά σημαντική, αλλά η αξιοπιστία έχει επίσης ζωτική σημασία. Μπορεί ο εξοπλισμός που διαθέτεις να είναι εξαιρετικός, αλλά αν είναι εκτός λειτουργίας σε ποσοστό 10% του χρόνου εργασίας, τότε έχεις πρόβλημα. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ αυτό το πρόβλημα με την Canon. Ακόμη και στην περίπτωση που ένα μηχάνημα έχει βλάβη, ο χρόνος αναμονής είναι ελάχιστος επειδή το προσωπικό του τεχνικού τμήματος έρχεται στις εγκαταστάσεις μας και αποκαθιστά τα πάντα σε λιγότερο από δύο ώρες.

Andy Cork, Γενικός Διευθυντής της Printondemand-worldwide

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Με την υποστήριξη της Canon, η Pulp Grafisk διπλασίασε την παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και εξάλειψε την εξάρτηση της εταιρείας από εξωτερικούς συνεργάτες για τη διεκπεραίωση των εργασιών εκτύπωσης.

Terje Gulbrandsen

Ritz

DWF-logo.jpg

Οι συμβουλές της Canon, τόσο μέσω του προγράμματος Business & Innovation Scan όσο και στο πλαίσιο των προτάσεων πώλησης, μας κατηύθυναν προς μια πιο στρατηγική προσέγγιση για την επανίδρυση της επιχείρησής μας.

Kurt Habersatter, Διευθύνων Σύμβουλος

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Μετά τη συνεργασία μας με την Canon, τα εναλλακτικά κανάλια κατέχουν σημαντικό ρόλο στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ενώ οι καμπάνιες των πελατών μας είναι περισσότερο μετρήσιμες.

Remo Martin, Διευθύνων σύμβουλος

Spazio81

Εξαιτίας του εύρους των υπηρεσιών που προσφέρουμε, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη και διαφοροποιημένη βάση πολύ αφοσιωμένων πελατών που είναι ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μαζί μας. Αυτό ενισχύει την παγκόσμια φήμη μας και πλέον έχουμε παραγγελίες που προέρχονται από πολύ μακρινές χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα.

Alessandro Locatelli, Διευθύνων Σύμβουλος

The Print Foundry

Η Canon είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Παίρνουμε συχνά ιδέες από τα στελέχη της, συζητάμε νέες ιδέες για προϊόντα, αλλά και τους καλύτερους τρόπους για την αξιοποίηση των συστημάτων imagePROGRAF. Επιπλέον, βρίσκονται δίπλα μας σε ελάχιστο χρόνο αν χρειαστούμε οτιδήποτε.

Renato Tavares, Ιδρυτής

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα