Το Colchester Institute επανεπενδύει τα χρήματα που εξοικονομεί μέσω των Υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων της Canon στη διδασκαλία και την εκπαίδευση

Ως ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια ανώτερης εκπαίδευσης στην Ανατολική Αγγλία του Ηνωμένου Βασιλείου, το Colchester Institute παραδίδει μαθήματα ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης σε περισσότερους από 12.000 σπουδαστές σε δέκα διαφορετικές τοποθεσίες. Επιχειρώντας να μειώσει τα γενικά έξοδά του, το κολέγιο προσδιόρισε τη μη διαχειριζόμενη υποδομή εκτυπώσεων, που προερχόταν από πολλούς προμηθευτές και δεν διέπονταν από κάποια πολιτική για τις εκτυπώσεις ή τη διαχείρισή τους, ως σαφή στόχο για αυστηρότερη εξέταση και δυνητική εξοικονόμηση. Μετά τη διεξαγωγή ενός ελέγχου του περιβάλλοντος εκτυπώσεων του κολεγίου, η Canon συνεργάστηκε στενά με το Colchester Institute και πρότεινε μια λύση MPS που όχι μόνο μείωσε την κατανάλωση χαρτιού και τους χρόνους διαχειριστικής ανταπόκρισης, αλλά επίσης βελτίωσε σημαντικά την εμπειρία χρήσης των σπουδαστών και των άλλων χρηστών. Το πιο σημαντικό είναι ότι το κολέγιο πέτυχε εξοικονόμηση 100.000 λιρών Αγγλίας κατά τους πρώτους δεκαοκτώ μήνες μετά την εφαρμογή της λύσης, ποσό που επανεπενδύθηκε εξ ολοκλήρου στη διδασκαλία και την εκμάθηση σε άλλους τομείς του κολεγίου.

colchester-image1

"Μας άρεσε η προσέγγιση των υπηρεσιών MPS που μας συνέστησε η Canon, όπως και ο επαγγελματισμός της προτεινόμενης ομάδας έργου της Canon, αλλά και το πόσο στενά σκόπευαν να συνεργαστούν με τη δική μας ομάδα έργου."

Gary Horne, Υποδιευθυντής, Τμήμα Οικονομικών και Λειτουργιών