Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων στην εκπαίδευση

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

Colchester Institute

Μας άρεσε η προσέγγιση των υπηρεσιών MPS που μας συνέστησε η Canon, όπως και ο επαγγελματισμός της προτεινόμενης ομάδας έργου της Canon, αλλά και το πόσο στενά σκόπευαν να συνεργαστούν με τη δική μας ομάδα έργου.

Gary Horne, Υποδιευθυντής, Τμήμα Οικονομικών και Λειτουργιών

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Η Canon ήταν ο μόνος προμηθευτής που πραγματικά εστίασε στις ανάγκες μας και πρότεινε σαφή μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν για να υλοποιήσουμε το μακροπρόθεσμο όραμά μας.

Chris Turton – Διευθυντής ηλεκτρονικού εμπορίου

Πανεπιστήμιο KEPLER

kepler-logo

Συνεργαστήκαμε με την Canon για να βρούμε μια λύση που θα εξυπηρετούσε αμέσως τους φοιτητές μας, με τις ελάχιστες δυνατές αναταραχές.

Alexander Freischlager, Επικεφαλής Διευθυντής Λειτουργιών

Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ

Το πανεπιστήμιό μας εξερευνά τις νεότερες τεχνολογίες, όπως η εκτύπωση 3D. Η λύση της Canon είναι φανταστική, καθώς μπορούμε να παράγουμε τα εξαιρετικά, λεπτοδουλεμένα μοντέλα που απαιτούν οι φοιτητές της αρχιτεκτονικής.

John Morgan, Επίκουρος καθηγητής αρχιτεκτονικής

Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης

DWF-logo.jpg

Στη διάρκεια του 5ετούς σχεδίου θα εξοικονομηθούν πάνω από 5,5 εκατ. λίρες Αγγλίας, γεγονός που αποτελεί σημαντικό επίτευγμα.

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα