Η Screentec δημιουργεί έναν έγχρωμο κόσμο

Η εταιρεία Screentec, με έδρα στη Νότια Ουαλία, άρχισε να παρατηρεί μια αλλαγή στην αγορά καθώς οι πελάτες έβλεπαν πώς οι εκτυπώσεις θα μπορούσαν να υπερβούν τους περιορισμούς της παραγωγής μεγάλου όγκου και περιορισμένων χρωμάτων προς όφελος των εξατομικευμένων, μικρής παραγωγής προϊόντων σε απεριόριστες αποχρώσεις. Το κλειδί για την παραμονή στην κορυφή ήταν να αγκαλιάσει τον κόσμο της ψηφιακής εκτύπωσης και να το κάνει γρήγορα.

Σήμερα, έχοντας προσθέσει δύο εκτυπωτές μεγάλου πλάτους Océ Arizona στο οπλοστάσιό της, η Screentec αύξησε τον τζίρο της πάνω από 40 τοις εκατό, διαθέτει παράλληλη δραστηριότητα online πωλήσεων και ανέπτυξε μοναδικούς τρόπους συνδυασμού της ισχύος των ψηφιακών εκτυπώσεων, της μεταξοτυπίας και των λιθογραφικών εκτυπώσεων, για να παρέχει στους πελάτες της μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που κάποτε δεν μπορούσαν καν να φανταστούν. Το πιο σημαντικό για τη Screentec είναι ότι, με την προσθήκη των ψηφιακών συστημάτων της Canon, η εταιρεία δεν έχει χάσει ούτε μία προθεσμία πελάτη.

screentec-image1
screentec-image2

"Εάν μπορούσα να συνοψίσω σε μία λέξη το πώς είναι να είσαι πελάτης της Canon, θα έλεγα 'ξένοιαστος'. Από την αξιοπιστία και την ευελιξία των μηχανημάτων έως την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που παρέχεται από το προσωπικό και τους μηχανικούς, είναι δύσκολο να εντοπίσω κάτι λάθος."

Darren James, Γενικός Διευθυντής