Η Sanders Group προσελκύει μια νέα κατηγορία πελατών με τους επίπεδους εκτυπωτές UV της Canon

Μια εταιρεία που στο ξεκίνημά της το 1985 ασχολούνταν αποκλειστικά με την εισαγωγή και την πώληση μαγνητικών υποστρωμάτων σε τυπογράφους, σχεδιαστές και διαφημιστικές εταιρείες, εξελίχθηκε σύντομα σε μια παγκόσμια ηγετική δύναμη στην κατασκευή και τη διανομή εύκαμπτων μαγνητικών υλικών σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής και στην αγορά των προϊόντων σήμανσης.

Η εξαγορά το 1998 από τον σημερινό Γενικό Διευθυντή Marco de Wert, σε συνδυασμό με τη ριζική μεταμόρφωση του επιχειρηματικού μοντέλου το 2009 και την υιοθέτηση της νέας τεχνολογίας των επίπεδων εκτυπωτών UV της Canon, επέτρεψαν στη Sanders Group να κινηθεί σε εντελώς νέα κατεύθυνση, διασφαλίζοντας το μέλλον της εταιρείας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για την προσέλκυση εργασιών με υψηλά περιθώρια κέρδους και αλλάζοντας ουσιαστικά τη διαδικασία παραγωγής εκτυπωμένων μαγνητικών προϊόντων.

Sanders-image1
Sanders-image2

"Τα μηχανήματα της σειράς Océ Arizona άλλαξαν την εταιρεία μου. Στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, πολλές άλλες εταιρείες δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν, αλλά αυτά τα μηχανήματα μάς επέτρεψαν να έχουμε μεγαλύτερη κερδοφορία με μικρότερο κύκλο εργασιών. Ουσιαστικά, ενώ ο κύκλος εργασιών μας μειώθηκε, το περιθώριο κέρδους μας αυξήθηκε, καθώς αλλάξαμε το υλικό που εμπορευόμασταν στο παρελθόν με κάτι άλλο υψηλότερης αξίας. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στη ζήτηση της αγοράς για μειωμένους χρόνους παράδοσης, εξειδικευμένες εφαρμογές και δημιουργικές λύσεις."

Marco de Wert, Γενικός Διευθυντής