Η Projectcolor βρίσκει τον δρόμο για την επιτυχία χάρη στην καινοτομία και την ποικιλία στα γραφικά απεικόνισης

Η Projectcolor BV ιδρύθηκε αρχικά το 1978 ως εταιρεία αναπαραγωγής έγχρωμων εγγράφων και σήμερα αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας για ορισμένες από τις ηγετικές εταιρείες στον κόσμο. Η Projectcolor παράγει εκτυπώσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε μεγάλη γκάμα ψηφιακών εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους και υλικών εκτύπωσης, με εξαιρετικά πιεστικές προθεσμίες και με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Συνεργαζόμενη στενά με τους ειδικούς της Canon στις ροές εργασίας, η Projectcolor έχει βρει ως απάντηση μια δικτυακή λύση ροής εργασιών, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση το λογισμικό Onyx Thrive και αποτελεί μια πραγματικά ολοκληρωμένη ροή αρχείων PDF που περιλαμβάνει όλα τα στάδια, από την υποβολή των ψηφιακών αρχείων έως τη διαχείριση των χρωμάτων, την εκτύπωση και την κοπή.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

"Οι χειριστές δεν χρειάζονται πλέον να καλύπτουν πολλούς ανεξάρτητους σταθμούς εργασίας RIP και εκτυπωτές για τη διαχείριση της παραγωγής. Επιπλέον, επειδή το λογισμικό Onyx Thrive βασίζεται στο Adobe PDF Print Engine, εμείς –αλλά και οι πελάτες μας– αισθανόμαστε απόλυτη σιγουριά για τη διαδικασία μετατροπής σε ράστερ των εφέ στα πολύπλοκα γραφικά, όπως τα επίπεδα διαφάνειας, οι μίξεις χώρων χρωμάτων και ο χειρισμός των πλακάτων χρωμάτων."

Norman Scheffer, Διευθυντής