Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων για γραφικά απεικόνισης

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.


Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Επόμενα βήματα

BD&H

Αφού εξετάσαμε επιλογές από διάφορους κατασκευαστές, ήταν προφανές ότι τα μηχανήματα Océ μπορούσαν να μας προσφέρουν τις καλύτερες ταχύτητες παραγωγής και υψηλή ποιότητα εικόνας σε ανταγωνιστική τιμή. Με την τεχνική υποστήριξη της Canon, σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής της Océ, η εταιρεία μας έχει αναδειχθεί πλέον σε μια αναγνωρισμένη δημιουργική δύναμη.

James Fox, Διευθυντής

Polomnis

Η αλλαγή από τον παλιό εκτυπωτή στο σύστημα Arizona προτάθηκε καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με την πρόσφυση του μελανιού.

Job ten Doeschate, Διευθυντής εταιρείας

Sanders Group

Τα μηχανήματα της σειράς Océ Arizona άλλαξαν την εταιρεία μου. Στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, πολλές άλλες εταιρείες δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν, αλλά αυτά τα μηχανήματα μάς επέτρεψαν να έχουμε μεγαλύτερη κερδοφορία με μικρότερο κύκλο εργασιών. Ουσιαστικά, ενώ ο κύκλος εργασιών μας μειώθηκε, το περιθώριο κέρδους μας αυξήθηκε, καθώς αλλάξαμε το υλικό που εμπορευόμασταν στο παρελθόν με κάτι άλλο υψηλότερης αξίας. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στη ζήτηση της αγοράς για μειωμένους χρόνους παράδοσης, εξειδικευμένες εφαρμογές και δημιουργικές λύσεις.

Marco de Wert, Γενικός Διευθυντής

Screentec

Εάν μπορούσα να συνοψίσω σε μία λέξη το πώς είναι να είσαι πελάτης της Canon, θα έλεγα "ξένοιαστος". Από την αξιοπιστία και την ευελιξία των μηχανημάτων έως την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που παρέχεται από το προσωπικό και τους μηχανικούς, είναι δύσκολο να εντοπίσω κάτι λάθος.

Darren James, Γενικός Διευθυντής

Von Hagen

Το Océ Arizona προσφέρει τα πάντα: μέγεθος, παραγωγικότητα και ευελιξία χειρισμού μιας μεγάλης γκάμας εύκαμπτων και άκαμπτων υλικών εκτύπωσης. Ο συνδυασμός όλων αυτών των δυνατοτήτων σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν πολύ πιο αποδοτικό τρόπο όσον αφορά το κόστος και το χρόνο για τη δημιουργία των εκθεσιακών περιπτέρων τους. Χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, μπορούμε πλέον να υλοποιήσουμε σχεδόν κάθε δημιουργική ιδέα.

Von Hagen

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα