Η Stralfors προσθέτει χρώμα στην επικοινωνία του μέλλοντος με πελάτες, με τη βοήθεια της Canon

Η Stralfors, μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών για τη διαχείριση της επικοινωνίας με πελάτες, είναι μια επιχείρηση με μεγάλη παράδοση στον κλάδο των εκτυπώσεων. Από την ίδρυσή της ως τυπογραφείο στη σουηδική πόλη Ljungby το 1919, η εταιρεία έχει μεγαλώσει και αναπτυχθεί σημαντικά, με παρουσία σήμερα σε επτά χώρες: Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο χώρο της επικοινωνίας, η εταιρεία υπερηφανεύεται για την ανάπτυξη και πώληση καινοτόμων λύσεων επικοινωνίας που παρέχουν στις εταιρείες νέες ευκαιρίες για τη δημιουργία πιο ισχυρών και πιο εξατομικευμένων σχέσεων με τους πελάτες τους. Ένας σημαντικός πυλώνας αυτής της υπηρεσίας είναι η λύση που η εταιρεία ονομάζει "λευκό χαρτί", καθώς δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να παράγουν στοχευμένο και προσαρμοσμένο έντυπο επικοινωνιακό υλικό πιο οικονομικά και δυναμικά, εκτυπώνοντας τις πληροφορίες που χρειάζονται για κάθε επικοινωνία με ένα πέρασμα.

Stralfors-image1
Stralfors-image2

"Οι περισσότεροι πελάτες μας χρησιμοποιούν πλέον παραγωγή ενός περάσματος. Οι δυνατότητες του συστήματος ColorStream τους επιτρέπουν πλέον να κάνουν περισσότερα, όπως η προσθήκη ψηφιακών εικόνων για την υποστήριξη των δυναμικών μηνυμάτων τους. Στόχος είναι η βελτίωση και η μεγαλύτερη συνάφεια των πληροφοριών που παρέχουν στους πελάτες τους."  Tony Plummer, Γενικός Διευθυντής ΗΒ, Stralfors