Για επιχειρήσεις

Μελέτες περιπτώσεων σε εφαρμογές εμπορικής παραγωγής εκτυπώσεων

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.

Επόμενα βήματα

KnowledgePoint

KP-Hero1

Η προσέγγιση της Canon στο να μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις επιχειρηματικές προκλήσεις μας αντικατοπτρίζει τη δική μας μεθοδολογία και αυτό είναι πάντα εκτιμητέο. Αυτή η σχέση θα είναι το κλειδί για τις μελλοντικές μας επενδύσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την Canon μέχρι τώρα και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και στο μέλλον.

Andre Philpot, Διευθυντής Λειτουργιών

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Οι περισσότεροι πελάτες μας χρησιμοποιούν πλέον παραγωγή ενός περάσματος. Οι δυνατότητες του συστήματος ColorStream τους επιτρέπουν πλέον να κάνουν περισσότερα, όπως η προσθήκη ψηφιακών εικόνων για την υποστήριξη των δυναμικών μηνυμάτων τους. Στόχος είναι η βελτίωση και η μεγαλύτερη συνάφεια των πληροφοριών που παρέχουν στους πελάτες τους.

Tony Plummer, Γενικός Διευθυντής ΗΒ

TJ International

TJI-hero1

Ο αντίκτυπος της τεχνολογίας και της ροής εργασιών στην παραγωγικότητα είναι αξιοσημείωτος. Πλέον, μπορούμε να παράγουμε χαρτόδετα βιβλία σε μόλις 24 ώρες και βιβλία με σκληρό εξώφυλλο σε 48. Χωρίς τις ικανότητες, την εξειδίκευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Canon, αυτό θα ήταν αδύνατο.

Angus Clark, Διευθύνων Σύμβουλος

Κλάδοι

Εξετάστε τους βιομηχανικούς κλάδους και επιλέξτε έναν τύπο από την αναπτυσσόμενη λίστα για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις Canon στον συγκεκριμένο τομέα