Μελέτες περιπτώσεων

Σε αυτήν την ενότητα, οι πελάτες μας αφηγούνται τις δικές τους εμπειρίες. Από τη δημιουργία νέων ροών εσόδων για μια επιχείρηση γραφικών τεχνών έως τη μείωση του κόστους που σχετίζεται με την εκτύπωση για έναν δημόσιο οργανισμό, οι πελάτες μας εξηγούν τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη συνεργασία με την Canon.

Παρακολουθήστε και διαβάστε παρακάτω τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι λύσεις της Canon έχουν συμβάλλει στην αντιμετώπιση πραγματικών επιχειρηματικών προκλήσεων.

Όλες οι μελέτες περιπτώσεων

ABC- Hero1

ABC Imaging

"Χάρη στη ροή εργασιών Océ PRISMA και την τεχνολογία imagePRESS της Canon, βελτιστοποιήσαμε τις εργασίες και τα κέρδη μας, επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγής κατά 50% και μείωση του κόστους κατά 30%."

Ray Hawkins, Διευθύνων Σύμβουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Al-Amiriya Printing Press

"We have been a Canon client since 2007 and the best thing about Canon is their after sales and maintenance support; we have 1 copier which printed 22 million copies - this can never happen unless these 2 factors are present: the team and the staff are well trained, and the service and maintenance support are outstanding."

Emad Fawzi Farag, President Of The General Affairs

Watch the video

DWF-logo.jpg

Alfa Laval

"Το τμήμα παραγωγής εκτυπώσεων θεωρείται πλέον κερδοφόρο και πιο αποδοτικό οικονομικά συγκριτικά με εξωτερικές εναλλακτικές λύσεις εκτύπωσης."

Jørgen Beck-Jørgensen, Υπεύθυνος παραγωγής εκτυπώσεων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Antonius Hypercare

"Η εγκατάσταση των δικτυακών καμερών ασφαλείας της Canon ήταν μια εξαιρετική απόφαση, τόσο λόγω της υψηλής ποιότητάς τους όσο και για την επίδραση που έχουν στις καθημερινές εργασίες μας. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα."

René Groot, Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

AH-Hero1

Armstrong Watson

"Προτού μας υποβάλει κάποια πρόταση, η Canon ασχολήθηκε σε βάθος με τον οργανισμό μας για να καταλάβει τι έπρεπε να βελτιωθεί και ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό. Η κατανόηση των δραστηριοτήτων των πελατών μας είναι μια φιλοσοφία την οποία υιοθετούμε και εμείς οι ίδιοι, και αισθανθήκαμε πολύ σίγουροι ότι η Canon ήταν ο ιδανικός συνεργάτης για εμάς."

David Clarkson, Εμπορικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Barry Callebaut

"Η Canon μάς βοήθησε να υιοθετήσουμε μια παγκόσμια προσέγγιση στην εκτύπωση. Με μία μόνο κίνηση, η Canon συνέβαλε στον μετασχηματισμό του οργανισμού σε όλο τον κόσμο."

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

BD&H

"Αφού εξετάσαμε επιλογές από διάφορους κατασκευαστές, ήταν προφανές ότι τα μηχανήματα Océ μπορούσαν να μας προσφέρουν τις καλύτερες ταχύτητες παραγωγής και υψηλή ποιότητα εικόνας σε ανταγωνιστική τιμή. Με την τεχνική υποστήριξη της Canon, σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής της Océ, η εταιρεία μας έχει αναδειχθεί πλέον σε μια αναγνωρισμένη δημιουργική δύναμη."

James Fox, Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Beiersdorf

"Δεν εξοικονομήσαμε απλώς χρόνο, άλλαξε ο τρόπος που δουλεύουμε."

Ζήνα Παπανικολάου, Στέλεχος Μάρκετινγκ

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

BM Druck

"Μιλήσαμε με πολλούς προμηθευτές, ωστόσο ήταν δύσκολο να αγνοήσουμε την Canon – είναι ένας προμηθευτής με τον οποίο έχουμε μια πολύ θετική σχέση για πολλά χρόνια."

Rene Cassis, Διευθύνων Σύμβουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Borealis AG

"Στόχος μας ήταν η ομαλή μετάβαση σε ένα τυποποιημένο περιβάλλον εκτύπωσης με πλήρη δυνατότητα δικτύωσης. Το βασικό κίνητρο πίσω από αυτήν την προσπάθεια ήταν η παροχή υποστήριξης στους χρήστες μας από ένα πιο κεντρικό σημείο, καθώς και η εξοικονόμηση χρημάτων στους τομείς της συντήρησης και της υποστήριξης."

Jacky Cillen, Επικεφαλής Ομάδας Πληροφορικής και Συστημάτων (IT&S)

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

borealis
British-image1

Βρετανική Βιβλιοθήκη

"Έχουμε εντυπωσιαστεί τόσο πολύ από τις δικτυακές κάμερες υψηλής ποιότητας της Canon, που θέλουμε να αυξήσουμε τον αριθμό τους στις εγκαταστάσεις μας σε 400 κάμερες."

Bhanu Goud, Διευθυντής Συστημάτων Ασφαλείας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Cavelti

"Η Canon ανέλυσε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας προκειμένου να προσδιορίσει πώς θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε τη στρατηγική πολλαπλών καναλιών."

Marcel Bieri, Επικεφαλής τμήματος προ-επεξεργασίας και ψηφιακών μέσων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

Clive Booth

"Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να κρατάς μια εκτύπωση στο χέρι σου. Αν αγοράσεις ένα έργο τέχνης, συνήθως είναι σε καμβά. Το ίδιο ισχύει για τη φωτογραφία. Όταν την αγοράζεις, θέλεις να την αγοράσεις εκτυπωμένη σε χαρτί και όχι όπως εμφανίζεται σε μια οθόνη, καθώς όταν οι εκτυπώσεις δημιουργούνται στο χαρτί μπορείς να τις κρατήσεις στο χέρι σου και υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο σε αυτό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που έχω εκτυπωτή."

Clive Booth

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Colchester Institute

"Μας άρεσε η προσέγγιση των υπηρεσιών MPS που μας συνέστησε η Canon, όπως και ο επαγγελματισμός της προτεινόμενης ομάδας έργου της Canon, αλλά και το πόσο στενά σκόπευαν να συνεργαστούν με τη δική μας ομάδα έργου."

Gary Horne, Υποδιευθυντής, Τμήμα Οικονομικών και Λειτουργιών

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

ABC- Hero1

Documenteam

"Η παραγωγή εργασιών μικρού τιράζ δεν είναι οικονομικά συμφέρουσα σε συστήματα όφσετ. Παράλληλα, η παραγωγή ορισμένων τιράζ είναι πολύ ακριβή σε συστήματα που χρησιμοποιούν γραφίτη."

Thorsten Bischof

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Druck and Medien

"Ο κύριος στόχος μας στην MSP είναι η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι η μετάβαση στις ψηφιακές εκτυπώσεις inkjet μάς δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε την καινοτομία που απαιτούν οι αγορές στις οποίες κινούμαστε, σήμερα και στο μέλλον. Η Canon υπήρξε από την αρχή ένας εξαιρετικός συνεργάτης στη λήψη αποφάσεων για τη μελλοντική στρατηγική μας και την υλοποίηση της κατάλληλης λύσης. Με την Canon ως συνεργάτη, θεωρούμε ότι είμαστε καλά εξοπλισμένοι για το μέλλον!"

Markus Stricker

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DM-hero1.jpg
DWF-logo.jpg

DWF

"Η Canon αφιέρωσε χρόνο για να κατανοήσει τις μοναδικές ανάγκες και το όραμα του οργανισμού μας ως σύνολο και οι συμβουλές τους μας βοήθησαν να προσδιορίσουμε τους τομείς όπου η τεχνολογία θα μπορούσε να μας βοηθήσει να εργαστούμε πιο έξυπνα."

Janice Moores, Διευθύντρια Εξυπηρέτησης και Προμηθειών

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Συμβούλιο Ανατολικού Λόδιαν

"Είχαμε μια γενική ιδέα για αυτά που θέλαμε να κάνουμε, αλλά δεν ξέραμε ακριβώς πώς θα φτάναμε εκεί. Η εμπειρία της Canon στην υλοποίηση διάφορων λύσεων για άλλους πελάτες μάς βοήθησε πραγματικά να καταλήξουμε στη σωστή λύση."

Julie Caughey, Οικονομική Διευθύντρια

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

EH Booth & Co Ltd

"Το αποτέλεσμα της πολιτικής μας να συνεργαζόμαστε όπου είναι δυνατόν με τοπικούς προμηθευτές είναι η μεγάλη διαφοροποίηση στο εύρος και στη μορφή των τιμολογίων που υποβάλλονται στα καταστήματά μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται από χειρόγραφα έως πολυσέλιδα τιμολόγια και σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Το νέο σύστημα επεξεργασίας τιμολογίων προσφέρει στην Booths μεγαλύτερη λειτουργικότητα όσον αφορά στη διαδικασία επεξεργασίας των τιμολογίων και καλύτερη γνώση των τιμολογίων που κυκλοφορούν εντός της επιχείρησης."

Steve Sumner, Οικονομικός ελεγκτής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Elwe

"Χάρη στο Arizona 660XT μπορούμε να αποφύγουμε τους συμβιβασμούς μεταξύ της ποιότητας και του χρόνου παράδοσης. Μπορούμε να προσφέρουμε μικρότερους όγκους υλικών για σημεία πώλησης σε ανταγωνιστικές τιμές."

Kirsten van Brummen, Ειδικές προωθητικές ενέργειες Elwe

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Enfield Council

"Σε συνεργασία με την Canon, έχουμε κάνει ουσιαστικά βήματα για τη δημιουργία των θεμελίων που θα διασφαλίζουν τη θέση και τη μελλοντική ανάπτυξη του τμήματος."

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Eureco-Pharma BV

"Μέχρι πέρυσι είχα αποδεχτεί τα μειονεκτήματα της εξωτερικής εκτύπωσης φυλλαδίων και δεν είχα αναζητήσει ποτέ εναλλακτικές δυνατότητες. Ωστόσο, αφού συζήτησα με κάποιον εκπρόσωπο της Canon, άρχισα να κατανοώ τα πιθανά πλεονεκτήματα."

Jan de Kreij, Γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

Evercore

"Ως εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, η εταιρική μας ταυτότητα πρέπει να είναι απολύτως ακέραια προκειμένου να εμπνέουμε εμπιστοσύνη εντός και εκτός του οργανισμού. Η Canon έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση αυτής της ακεραιότητας."

Vanessa O’Reilly, Διευθύντρια μάρκετινγκ

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Eyes on Media

"Η ποιότητα εικόνας και οι δυνατότητες των εφαρμογών που προσφέρουν τα μηχανήματα Arizona έχουν βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες εκτύπωσης φωτογραφιών που παρέχουμε, ενώ μας έχουν βοηθήσει να αναλάβουμε νέα έργα. Ενθουσιαστήκαμε πραγματικά όταν το World Press Photo επικοινώνησε μαζί μας, καθώς θαυμάζαμε τη δουλειά τους για πολλά χρόνια. Γνωρίζαμε ότι, με την υποστήριξη της Canon και των μηχανημάτων Arizona, μπορούσαμε να χειριστούμε όλες τις απαιτήσεις του έργου."

Martin Minoli, Ιδιοκτήτης επιχείρησης

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Falquon

"Η Canon παρείχε στην εταιρεία μας σημαντική υποστήριξη προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την οικογένεια λογισμικού ροής εργασίας ONYX στον τομέα της προηγμένης διαχείρισης χρωμάτων. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό τομέα της ροής εργασιών για εμάς και η σταθερότητα της παραγωγής του Océ Arizona είναι πλέον εκπληκτική."

Martin Prager, Διευθυντής, Falquon

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

FC Dordrecht

"Θέλαμε να καταγράφουμε εικόνες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ανά πάσα στιγμή, ιδίως σε σημεία του σταδίου με ελάχιστο φωτισμό. Συνειδητοποιήσαμε ότι η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή τεχνολογία ήταν ο μόνος τρόπος για να το επιτύχουμε."

Jacques de Zeeuw, Υπεύθυνος Ασφαλείας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

FC-hero1

Formara

"Από την αρχή, η Canon συνεργάστηκε στενά με τη Formara, υποστηρίζοντάς μας στον εντοπισμό της σωστής λύσης για την κάλυψη των αναγκών μας. Στη συνέχεια, μας έδωσε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση για τον τρόπο προσαρμογής της λύσης στην επιχείρησή μας και τα οφέλη που θα αποκομίσουμε από αυτήν. Στο τελικό στάδιο, μας παρείχε υπηρεσίες εγκατάστασης και εκπαίδευσης που διευκόλυναν την ομαλή μετάβαση και ενίσχυσαν την παραγωγικότητα."

Freddie Kienzler, Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Francis Combe Academy

"Η Canon ήταν ο μόνος προμηθευτής που πραγματικά εστίασε στις ανάγκες μας και πρότεινε σαφή μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν για να υλοποιήσουμε το μακροπρόθεσμο όραμά μας."

Chris Turton – Διευθυντής ηλεκτρονικού εμπορίου

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg
FT-hero1

FT Solutions

"Η επένδυση σε αυτά τα πρωτοποριακά ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για τη συνέχιση της επιτυχίας μας και έχει ήδη αποδώσει εξαιρετικά οφέλη για την FT Solutions και τους πελάτες μας, όπως η βελτιωμένη ποιότητα και η μεγαλύτερη ευελιξία."

Tom Gurd, Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Gary Knight

"Έχω τον συγκεκριμένο εκτυπωτή εδώ και έξι χρόνια και δεν σκέφτομαι να αγοράσω τίποτα άλλο. Μου προσφέρει εξαιρετικά και συνεπή αποτελέσματα κάθε φορά, για οποιαδήποτε εργασία, και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες μου στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος μαζί του – είναι το αγαπημένο μου μηχάνημα."

Gary Knight

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

GEV

"Ήθελα μια ισχυρή, εύχρηστη λύση με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες μας. Υπάρχουν πολλές καλά σχεδιασμένες λύσεις διαθέσιμες, αλλά για μια μικρή εταιρεία με επτά εργαζόμενους όπως η δική μου, ορισμένες λύσεις διαχείρισης εγγράφων δεν θα αποσβένονταν ποτέ."

Friedrich Staller, Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Hertsmere Borough Council

"Η Canon έχει επιδείξει την αφοσίωσή της στη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας, εξηγώντας λεπτομερώς πώς η ψηφιακή εκτύπωση θα μπορούσε να μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε πιο οικονομικά, με την ταχύτητα, την ευελιξία και τα υψηλά πρότυπα που απαιτούνται από το συμβούλιο."

Mark Roberts

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

hs Druck

"Η Canon διοργάνωσε μια σειρά μαθημάτων Essential Business Builder πάνω στην εξατομίκευση εκτυπώσεων εδώ στις εγκαταστάσεις μας. Η καθοδήγηση από τους ειδικούς της βοήθησε πραγματικά όλη την ομάδα να κατανοήσει τις δυνατότητες της τεχνολογίας και να αισθανθεί αυτοπεποίθηση, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και στον τρόπο εμπορικής διάθεσης αυτών των δυνατοτήτων στους πελάτες."

Helmut Hörmanseder, Ιδρυτικό μέλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Imagination

"Είμαστε κερδισμένοι από πολλές απόψεις. Το κόστος εκτύπωσης μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό κι αυτό επηρέασε σημαντικά τα κέρδη μας. Έχουμε πολύ λιγότερες συσκευές, οι οποίες είναι πιο ευέλικτες και ανθεκτικές, ενώ διαθέτουμε επίσης τα κατάλληλα μηχανήματα στις κατάλληλες θέσεις. Μπορούμε πλέον να υπολογίσουμε με ακρίβεια το κόστος εκτύπωσης που οφείλει κάθε πελάτης και να παρέχουμε έγχρωμο υλικό υψηλής ποιότητας σε κάθε περίσταση"

Sue Chick, Υπεύθυνη έργων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

ipack-logo

I-Pack

"Στόχος μας είναι η αύξηση του όγκου κατά 25% έως το τέλος του 2015 και κατά επιπλέον 15% μέχρι το 2016. Χάρη στην υποστήριξη και την τεχνολογία της Canon, είμαστε σε καλό δρόμο για να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς στόχους μας."

Atle Andreassen, Ιδρυτής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Jetsign

"Χάρη στη συνεργασία της Canon, είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα τμήμα παραγωγής σημάτων και πινακίδων που αναπτύσσεται με σχετικά γρήγορους ρυθμούς."

Adrie Hoogeveen, Διευθυντής εταιρείας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Sarab-LOGO.jpg
DWF-logo.jpg

Kahle

"Παρόλο που η τεχνολογία είναι, προφανώς, σημαντική, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που επέλεξα την Canon. Το πακέτο των υπηρεσιών που συνοδεύει τα συστήματά της, το οποίο περιλαμβάνει υπηρεσίες μετά την πώληση, εκπαίδευση και υποστήριξη, ήταν αυτό που μάς έπεισε να κλείσουμε τη συμφωνία. Με βάση την προηγούμενη εμπειρία μας, ήξερα ότι θα συνεργάζονταν μαζί μας για να μας προσφέρουν μια λύση εκτύπωσης που θα άλλαζε την επιχείρησή μας."

Dan Batek, Τεχνολογία και Οικονομικά, KAHLE

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Πανεπιστήμιο KEPLER

"Συνεργαστήκαμε με την Canon για να βρούμε μια λύση που θα εξυπηρετούσε αμέσως τους φοιτητές μας, με τις ελάχιστες δυνατές αναταραχές."

Alexander Freischlager, Επικεφαλής Διευθυντής Λειτουργιών

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

kepler-logo

Kuttab Publishing

"Over time, the Workflow Portal provided us with the business intelligence to take decisions on areas where we should focus investments and resources, and areas that we should outsource. I believe that for a company of our size and nature, speed and agility is a deciding factor of success, and without Canon’s enabling solutions, we would not have been able to build such an encouraging and culturally-relevant offering for the UAE"

Jamal Alshehhi, Founder

Read the full story

KnowledgePoint

"Η προσέγγιση της Canon στο να μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις επιχειρηματικές προκλήσεις μας αντικατοπτρίζει τη δική μας μεθοδολογία και αυτό είναι πάντα εκτιμητέο. Αυτή η σχέση θα είναι το κλειδί για τις μελλοντικές μας επενδύσεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με την Canon μέχρι τώρα και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και στο μέλλον."

Andre Philpot, Διευθυντής Λειτουργιών

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

KP-Hero1

Kyas Photography

"Το imagePROGRAF υποστηρίζει την ανάπτυξη του στούντιό μας. Αναλαμβάνουμε μεγαλύτερες, καλύτερες εργασίες και, το σπουδαιότερο, ασχολούμαστε με έργα που μας ενθουσιάζουν. Με τον επιπλέον χρόνο που μας παρέχει το μηχάνημα, μπορούμε πλέον να επικεντρωθούμε σε εξειδικευμένα χαρτοφυλάκια για κάθε έργο των πελατών, φροντίζοντας να δημιουργούμε, να διορθώνουμε και να βελτιώνουμε τις φωτογραφίες μας, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα."

Jörg Kyas, Kyas Photography

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Διοικητική περιφέρεια Νιούχαμ του Λονδίνου

"Οι διαγνωστικοί έλεγχοι και η συντήρηση από απόσταση είναι συνηθισμένες πρακτικές στον κλάδο της πληροφορικής και πιστεύαμε ότι μια παρόμοια προσέγγιση θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικά οφέλη στις διαδικασίες παραγωγής εκτυπώσεων της εταιρείας μας. Επιπλέον, γνωρίζαμε επίσης ότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις τάσεις στη χρήση των εκτυπώσεων, γεγονός που θα μας βοηθούσε στον σχηματισμό της μελλοντικής στρατηγικής μας για τις εκτυπώσεις."

Gary Sussex, Διευθυντής Υπηρεσιών ICT

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

Leeds City Council

"Η προτεραιότητα για εμάς ήταν να εφαρμόσουμε μια έξυπνη λύση που θα εξοικονομούσε χρήματα στο συμβούλιο και χρόνο για όλους εμάς."

Kirsty McCarthy, Διευθυντής MPS

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

LO Media

"Εφαρμόζοντας στην πράξη τις γνώσεις που αποκομίσαμε από την Canon και από την επιμέρους εκπαίδευση, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Πλέον, έχουμε το όραμα και την υπομονή να σκεφτόμαστε με πιο στρατηγικό τρόπο."

Lars Langbo, Διευθυντής παραγωγής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

Mailing Andalucia

"Η επένδυση στο ασπρόμαυρο πιεστήριο παραγωγής imagePRESS 1135 της Canon και στη μονάδα συγκέντρωσης υψηλής χωρητικότητας είχε άμεσο αντίκτυπο στην παραγωγικότητα"

Daniel Sánchez, Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Marne Drukkers

"Η χειροκίνητη διαδικασία ταξινόμησης των πόστερ μεγάλου μεγέθους απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα, έτσι αποφασίσαμε να αναζητήσουμε μια καλύτερη λύση."

Guus Sligter, Διευθυντής εταιρείας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Parr-Hero1

Martin Parr

"Είτε στο στούντιό μας στο Λονδίνο είτε σε προσωρινές επιδείξεις παγκοσμίως, με την υποστήριξη της Canon έχουμε τη δυνατότητα να ζωντανεύουμε τις φωτογραφίες του Martin με συναρπαστικούς τρόπους και να εξασφαλίζουμε ότι η δουλειά του αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου."

Louis Little, Διευθυντής Παραγωγής Εκτυπώσεων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Maya Vik

"Η επιτυχία μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο εκπληκτικό επίπεδο επαγγελματισμού και υποστήριξης που παρέχει η Canon. Η ποιότητα παραγωγής όλων των προϊόντων της Canon ήταν πραγματικά υψηλή και το γεγονός ότι έχουμε έναν συνεργάτη που μπόρεσε να καλύψει όλες μας τις ανάγκες στα διάφορα υλικά εκτύπωσης για αυτό το έργο εναλλακτικών καναλιών ήταν εκπληκτικό."

Pål Laukli, Επαγγελματίας φωτογράφος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

nama-hero1

Nama d.d. Λιουμπλιάνα

"Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με το νέο σύστημα παρακολούθησης. Από τότε που το εγκαταστήσαμε έχουν μειωθεί σημαντικά οι κλοπές στο κατάστημα και πλέον έχουμε θέσει έναν νέο στόχο, να τις μειώσουμε ακόμα περισσότερο. Το σύστημα είναι εύχρηστο και μας βοήθησε να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και πουλάμε τα προϊόντα μας στους πελάτες."

Branka Jerala, Διευθύντρια Μάρκετινγκ

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ

"Το πανεπιστήμιό μας εξερευνά τις νεότερες τεχνολογίες, όπως η εκτύπωση 3D. Η λύση της Canon είναι φανταστική, καθώς μπορούμε να παράγουμε τα εξαιρετικά, λεπτοδουλεμένα μοντέλα που απαιτούν οι φοιτητές της αρχιτεκτονικής."

John Morgan, Επίκουρος καθηγητής αρχιτεκτονικής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

online-repro-hero1

Online Reprographics

"Η Canon μάς εμπιστεύτηκε από την αρχή. Κι εμείς, με τη σειρά μας, προσπαθούμε να εμπνεύσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας."

John Foy, Ιδρυτής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Orange Business Services

"Η Canon δεν είχε μόνο τη δοκιμασμένη τεχνογνωσία στον τομέα της εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών που αναζητούσαμε, αλλά ως παγκόσμια εταιρεία, γνωρίζαμε επίσης ότι η Canon είχε το κατάλληλο μέγεθος ώστε να μας υποστηρίξει και εκτός Η.Β."

Nick Jones, Επικεφαλής τμήματος Διαχείρισης ακινήτων και εγκαταστάσεων, Βόρεια και Δυτική Ευρώπη

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

PCS

"Υπάρχει συνεχής διάλογος με την Canon για να μας βοηθήσει στην προώθηση των υπηρεσιών μας."

Asad Butt, Διευθυντής Εκτυπώσεων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Polomnis

"Η αλλαγή από τον παλιό εκτυπωτή στο σύστημα Arizona προτάθηκε καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα με την πρόσφυση του μελανιού."

Job ten Doeschate, Διευθυντής εταιρείας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Printondemand-worldwide

"Η αποτελεσματικότητα είναι φυσικά σημαντική, αλλά η αξιοπιστία έχει επίσης ζωτική σημασία. Μπορεί ο εξοπλισμός που διαθέτεις να είναι εξαιρετικός, αλλά αν είναι εκτός λειτουργίας σε ποσοστό 10% του χρόνου εργασίας, τότε έχεις πρόβλημα. Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ αυτό το πρόβλημα με την Canon. Ακόμη και στην περίπτωση που ένα μηχάνημα έχει βλάβη, ο χρόνος αναμονής είναι ελάχιστος επειδή το προσωπικό του τεχνικού τμήματος έρχεται στις εγκαταστάσεις μας και αποκαθιστά τα πάντα σε λιγότερο από δύο ώρες."

Andy Cork, Γενικός Διευθυντής της Printondemand-worldwide

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Pulp Grafisk

"Με την υποστήριξη της Canon, η Pulp Grafisk διπλασίασε την παραγωγή εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και εξάλειψε την εξάρτηση της εταιρείας από εξωτερικούς συνεργάτες για τη διεκπεραίωση των εργασιών εκτύπωσης."

Terje Gulbrandsen

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg
DWF-logo.jpg

RDaSH

"Η Canon είχε μια πολύ ειλικρινή προσέγγιση και μας είπε ακριβώς τι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε με το DSF, καθώς και τα προσδοκώμενα οφέλη."

Lisa Grandcourt, Επικεφαλής Εγκαταστάσεων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Replay Studio

"Η Canon είναι πάντα σημαντικός υποστηρικτής μας, προτείνοντας ιδέες και παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές όταν χρειάζονται. Μας άκουσαν προσεκτικά και ήξεραν ακριβώς τι ήταν αυτό που θα έδινε το πλεονέκτημα στην εταιρεία μας."

Andy Halasz, Διοικητικό στέλεχος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Replay-logo
DWF-logo.jpg

Ritz

"Οι συμβουλές της Canon, τόσο μέσω του προγράμματος Business & Innovation Scan όσο και στο πλαίσιο των προτάσεων πώλησης, μας κατηύθυναν προς μια πιο στρατηγική προσέγγιση για την επανίδρυση της επιχείρησής μας."

Kurt Habersatter, Διευθύνων Σύμβουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Rohner Spiller

"Μετά τη συνεργασία μας με την Canon, τα εναλλακτικά κανάλια κατέχουν σημαντικό ρόλο στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ενώ οι καμπάνιες των πελατών μας είναι περισσότερο μετρήσιμες."

Remo Martin, Διευθύνων σύμβουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

Sanders Group

"Τα μηχανήματα της σειράς Océ Arizona άλλαξαν την εταιρεία μου. Στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, πολλές άλλες εταιρείες δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν, αλλά αυτά τα μηχανήματα μάς επέτρεψαν να έχουμε μεγαλύτερη κερδοφορία με μικρότερο κύκλο εργασιών. Ουσιαστικά, ενώ ο κύκλος εργασιών μας μειώθηκε, το περιθώριο κέρδους μας αυξήθηκε, καθώς αλλάξαμε το υλικό που εμπορευόμασταν στο παρελθόν με κάτι άλλο υψηλότερης αξίας. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στη ζήτηση της αγοράς για μειωμένους χρόνους παράδοσης, εξειδικευμένες εφαρμογές και δημιουργικές λύσεις."

Marco de Wert, Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Sarab Entreprenad AB

"Άλλαξε τον τρόπο εργασίας μας. Τα εισερχόμενα τιμολόγια ταξινομούνται με τρόπο που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε στο παρελθόν. Έτσι, μπορώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στο ίδιο το έργο με τους υπαλλήλους και τους πελάτες μου."

Johan Selenius Rosengren, Διευθυντής εταιρείας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Sarab-Entreprenad

Screentec

"Εάν μπορούσα να συνοψίσω σε μία λέξη το πώς είναι να είσαι πελάτης της Canon, θα έλεγα "ξένοιαστος". Από την αξιοπιστία και την ευελιξία των μηχανημάτων έως την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που παρέχεται από το προσωπικό και τους μηχανικούς, είναι δύσκολο να εντοπίσω κάτι λάθος."

Darren James, Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Spazio81

"Εξαιτίας του εύρους των υπηρεσιών που προσφέρουμε, έχουμε δημιουργήσει μια μεγάλη και διαφοροποιημένη βάση πολύ αφοσιωμένων πελατών που είναι ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μαζί μας. Αυτό ενισχύει την παγκόσμια φήμη μας και πλέον έχουμε παραγγελίες που προέρχονται από πολύ μακρινές χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Κίνα."

Alessandro Locatelli, Διευθύνων Σύμβουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Staples

"Χρειαζόμασταν μια συμβουλευτική προσέγγιση για να κατανοήσουμε τους τομείς ενδιαφέροντος των πελατών μας. Αυτό που θέλαμε ήταν μια πρόταση και μια στρατηγική, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαινόταν να υπάρχει έως ότου χρησιμοποιήσουμε τις Υπηρεσίες Canon για μεγάλες επιχειρήσεις."

Richard Houppermans, Διευθυντής Επιχειρηματικών Υπηρεσιών

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Stralfors UK

"Οι περισσότεροι πελάτες μας χρησιμοποιούν πλέον παραγωγή ενός περάσματος. Οι δυνατότητες του συστήματος ColorStream τους επιτρέπουν πλέον να κάνουν περισσότερα, όπως η προσθήκη ψηφιακών εικόνων για την υποστήριξη των δυναμικών μηνυμάτων τους. Στόχος είναι η βελτίωση και η μεγαλύτερη συνάφεια των πληροφοριών που παρέχουν στους πελάτες τους."

Tony Plummer, Γενικός Διευθυντής ΗΒ

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Stralfors-Hero1

The Print Foundry

"Η Canon είναι εξαιρετικός συνεργάτης. Παίρνουμε συχνά ιδέες από τα στελέχη της, συζητάμε νέες ιδέες για προϊόντα, αλλά και τους καλύτερους τρόπους για την αξιοποίηση των συστημάτων imagePROGRAF. Επιπλέον, βρίσκονται δίπλα μας σε ελάχιστο χρόνο αν χρειαστούμε οτιδήποτε."

Renato Tavares, Ιδρυτής

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

The Student Hotel

"Η Canon μας υποστήριξε με πολλούς τρόπους – όχι μόνο με τις κάμερες υψηλής ποιότητας, αλλά και με τα εξαιρετικά επίπεδα υποστήριξης που παρέχει πριν την πώληση. Μπορέσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση εύκολη στη χρήση για την ομάδα μας, που ταιριάζει τέλεια με τις ανάγκες μας."

Jan-Pieter Muis, Διαχειριστής Ενεργητικού

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

student-hero1
TJI-hero1

TJ International

"Ο αντίκτυπος της τεχνολογίας και της ροής εργασιών στην παραγωγικότητα είναι αξιοσημείωτος. Πλέον, μπορούμε να παράγουμε χαρτόδετα βιβλία σε μόλις 24 ώρες και βιβλία με σκληρό εξώφυλλο σε 48. Χωρίς τις ικανότητες, την εξειδίκευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Canon, αυτό θα ήταν αδύνατο."

Angus Clark, Διευθύνων Σύμβουλος

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

UKE

"Σήμερα, η υποστήριξη των εκτυπωτών και των συστημάτων πολλαπλών λειτουργιών είναι πολύ καλύτερη, καθώς πραγματοποιείται από τους ειδικούς της Canon. Το αποτέλεσμα για εμάς, ως τμήμα Πληροφορικής, είναι ότι μπορούμε να επικεντρωθούμε στις βασικές εργασίες μας. Επιπλέον, το κόστος της εκτύπωσης είναι χαμηλότερο από ποτέ."

Florian Benthin, Επικεφαλής Υπηρεσιών Επιτραπέζιων Υπολογιστών

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

DWF-logo.jpg

Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης

"Στη διάρκεια του 5ετούς σχεδίου θα εξοικονομηθούν πάνω από 5,5 εκατ. λίρες Αγγλίας, γεγονός που αποτελεί σημαντικό επίτευγμα."

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Van Dillewijn Group

"Ελέγχουμε πλέον πολύ καλύτερα το σύστημα των πληρωτέων λογαριασμών μας και επεξεργαζόμαστε τα τιμολόγια 40% ταχύτερα από πριν. Συνυπολογίζοντας τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από τη μείωση των προστίμων, η λύση της Canon έχει οδηγήσει σε συνολική εξοικονόμηση κόστους 30%."

Bert Rijkmans, Υπεύθυνος Πληροφοριών και Επικοινωνίας

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Volkswagen

"Τα δύο συστήματα imagePRESS της Canon έχουν αποδειχθεί ιδανικό συμπλήρωμα στον υπάρχοντα εξοπλισμό μας, που αποτελείται από πιεστήρια όφσετ και ψηφιακά μηχανήματα. Προσφέρουν εξαιρετική ισορροπία μεταξύ παραγωγικότητας και ποιότητας, που είναι ιδανική για ένα μεγάλο μέρος των εργασιών μας, καθώς αυξάνεται η ζήτηση εργασιών μικρού τιράζ με μικρό χρόνο παράδοσης από τους πελάτες μας."

Helmuth Oschmann, Διευθυντής Τμήματος Εκτυπώσεων

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

Von Hagen

"Το Océ Arizona προσφέρει τα πάντα: μέγεθος, παραγωγικότητα και ευελιξία χειρισμού μιας μεγάλης γκάμας εύκαμπτων και άκαμπτων υλικών εκτύπωσης. Ο συνδυασμός όλων αυτών των δυνατοτήτων σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν πολύ πιο αποδοτικό τρόπο όσον αφορά το κόστος και το χρόνο για τη δημιουργία των εκθεσιακών περιπτέρων τους. Χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης σε οποιοδήποτε υπόστρωμα, μπορούμε πλέον να υλοποιήσουμε σχεδόν κάθε δημιουργική ιδέα."

Von Hagen

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία