Για επιχειρήσεις

Οι υπάλληλοί σας

Εξωτερική ανάθεση εργασιών και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών εργασίας

Υπηρεσίες ψηφιακού χώρου εργασίας

Πρόσβαση σε διαθεσιμότητα των εγγράφων ανεξάρτητα από τον χρόνο, τον τόπο και τη συσκευή

Ενοποιημένες υπηρεσίες εγγράφων

Ανάληψη ελέγχου και διαχείριση λειτουργιών/τμημάτων για τον χειρισμό των εγγράφων της επιχείρησης

Ευέλικτες επιλογές για τα έγγραφα και τους υπαλλήλους σας

Οι υπάλληλοί σας δεν είχαν ποτέ τόσες πολλές επιλογές για τον χειρισμό πληροφοριών και δεδομένων. Η ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας έχει επιφέρει σημαντική αλλαγή στον σύγχρονο τρόπο εργασίας. Η ζήτηση μέσων εργασίας που επιτρέπουν στους υπαλλήλους σας να εργάζονται από απόσταση αυξάνεται συνεχώς, καθώς αυξάνονται οι ανάγκες τους για συνεργασία διαμέσου πολλών τοποθεσιών, διεργασιών ή ακόμη και κανονιστικών πλαισίων.

Αυτό σημαίνει ότι τα έγγραφά σας θα πρέπει να είναι συνεχώς διαθέσιμα, προσαρμόσιμα και ασφαλή, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί πραγματική πρόκληση. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τη λειτουργική σας ευελιξία και να ενθαρρύνετε τη συνεργασία μεταξύ ομάδων και τμημάτων, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς;

Με την εξωτερική ανάθεση των υπηρεσιών γραφείου σε εμάς, μπορείτε να μεταφέρετε το σχετικό προσωπικό σας στην Canon Business Services, όπου θα συναντήσουν χιλιάδες επαγγελματίες και ειδικούς σε θέματα εγγράφων της Canon ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Σε συνεργασία μαζί τους, θα φέρουν τις βέλτιστες πρακτικές στον οργανισμό σας, βελτιώνοντας το καθημερινό περιβάλλον εργασίας σε επίπεδο διεργασιών.

Με τις υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων που βασίζονται στο cloud και σε φορητές συσκευές, καλύπτουμε με ακρίβεια τις απαιτήσεις σας για γρήγορες και ευέλικτες πρακτικές εργασίας και καθημερινής συνεργασίας.

Επόμενα βήματα

Περισσότερες πληροφορίες