Για επιχειρήσεις

Εξωτερική ανάθεση και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Canon Business Services

Με περισσότερους από 500 πελάτες και 3.000 εργαζόμενους σε 18 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, η Canon Business Services αποτελεί το εξειδικευμένο τμήμα της Canon στους τομείς εξωτερικής ανάθεσης εργασιών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για έντυπα ή ψηφιακά έγγραφα, παρέχουμε υπηρεσίες για τη βελτίωση της χρήσης των πληροφοριών και του χειρισμού των εγγράφων στην επιχείρησή σας, προκειμένου να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με τους πελάτες σας, να σας βοηθήσουμε στη διαχείριση των επιχειρηματικών διαδικασιών σας και να σας παρουσιάσουμε νέους τρόπους εργασίας.

Αξιοποιώντας μια πληθώρα κορυφαίων τεχνολογιών και το πρωτοποριακό μας πρόγραμμα που επενδύει στο μέλλον των επικοινωνιών και της απεικόνισης, η Canon Business Services στοχεύει στη δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων, στο πλαίσιο της επιδίωξής μας για συνεχή καινοτομία και ανάπτυξη.

Γιατί να επιλέξετε την εξωτερική ανάθεση εργασιών;

Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν διαπιστώσει ότι η εξωτερική ανάθεση εργασιών τους έχει βοηθήσει στα ακόλουθα:

  • Να μεταμορφώσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες τους προκειμένου να γίνουν πιο ισχυρές και αποτελεσματικές
  • Να βελτιώσουν τις πρακτικές συμμόρφωσης σε κλάδους που διέπονται από αυστηρούς κανονισμούς
  • Να μειώσουν τον χρόνο διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά και να βελτιώσουν την επικοινωνία και την επαφή με τους πελάτες τους
  • Να μειώσουν σημαντικά το κόστος διεργασιών που σχετίζονται με μεγάλους όγκους πληροφοριών και εγγράφων

Επόμενα βήματα

Γιατί να επιλέξτε την Canon Business Services;

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε προσφέρουν βελτιώσεις στα εξής:

Ο πελάτης σας

Δημιουργήστε ένα νέο επίπεδο δέσμευσης με τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες σας, και βελτιώστε τη ροή εσόδων και την κερδοφορία της εταιρείας σας.

Η επιχείρησή σας

Μεταμορφώστε τις διαδικασίες διαχείρισης των πληροφοριών και των εγγράφων σας για να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και να επιτύχετε καλύτερη συμμόρφωση με τα ρυθμιστικά πλαίσια από ποτέ άλλοτε.

Οι υπάλληλοί σας

Επιτρέψτε στους υπαλλήλους σας να χειρίζονται τις πληροφορίες και τα δεδομένα τους με ευέλικτο τρόπο, ενισχύοντας τη συνεργασία, ανεξάρτητα από τοποθεσίες και διεργασίες.