Υπηρεσίες MPS προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας

Προκειμένου η επιχείρησή σας να αξιοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματα που υπόσχεται μια λύση MPS, θα πρέπει να έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Οι ειδικοί μας στις υπηρεσίες MPS βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και τη μακρόχρονη ηγετική παρουσία μας στον κλάδο για να σας προσφέρουν μια κλιμακούμενη, προσαρμοσμένη λύση διαχείρισης της παραγωγής εκτυπώσεων με εξωτερική ανάθεση, η οποία σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο των διαδικασιών εκτύπωσης, από τη σχεδίαση και την υλοποίηση έως τη διαρκή υποστήριξη και διαχείριση.

Με την εξειδικευμένη λύση διαχείρισης εκτύπωσης που παρέχουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εταιρεία σας θα επωφεληθεί από το υψηλότερο δυνατό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, με τεχνολογίες παγκόσμιας κλάσης και επιχειρηματική αξία μεγάλης διάρκειας.

Γιατί να επιλέξετε την Canon;

Συνεργαζόμαστε με όλους τους πελάτες μας για την παροχή μιας λύσης MPS που προσφέρει υψηλή αξία και εξαιρετικό έλεγχο. Συνδυάζουμε τα κατάλληλα άτομα, την τεχνολογία και τις διεργασίες για να παρέχουμε μια υπηρεσία που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό, ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό περιβάλλον εκτύπωσης.

Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένη βοήθεια για την ομαλή υλοποίηση και μετάπτωση στη λύση. Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς: διαθέτουμε το μέγεθος, τις δυνατότητες και την εξειδίκευση στον τομέα που απαιτείται για την υλοποίηση του έργου.
Ωστόσο, οι παροχές μας δεν σταματούν εδώ. Μέσω της συνεχούς βελτίωσης, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον οργανισμό σας μπορούν να μειώσουν το κόστος και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, ακόμη και καθώς οι δραστηριότητές σας επεκτείνονται και αλλάζουν οι ανάγκες σας.

Συμβούλιο Ανατολικού Λόδιαν, Σκωτία

Η προσέγγισή μας

Επωφεληθείτε από ταχύτερες διεργασίες εκτύπωσης, πιο αποτελεσματικές ροές εργασιών και χαμηλότερες δαπάνες σε πέντε βήματα.