Για επιχειρήσεις

Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Αν θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο διαχείρισης των ψηφιακών και έντυπων εγγράφων, η Canon διαθέτει πλούσια εμπειρία και τεχνολογία που εξελίσσεται,, καλύπτοντας τόσο τις σημερινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες σας.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν από συμβουλές για τη διαχείριση πληροφοριών έως διάφορες λύσεις διαχείρισης εγγράφων για γραφεία οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους, οι οποίες μπορούν να ανατεθούν σε εμάς ή να υλοποιηθούν εσωτερικά. Ακόμη, προσφέρουμε μια σειρά σεμιναρίων και συμβουλευτικών συνεδριών σε παρόχους υπηρεσιών επαγγελματικής εκτύπωσης, προκειμένου να τους βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν πλήρως τις τάσεις της αγοράς.

Επόμενα βήματα

[MASTER] Εικόνα_Διαχείριση εγγράφων

Υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης

Εξορθολογήστε τη διαχείριση εκτυπώσεων και εγγράφων.

Διαβάστε περισσότερα

Χρειάζεστε υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο;

Διαβάστε περισσότερα

[MASTER] Εικόνα_Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Εξωτερική ανάθεση

Μεταμορφώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους πελάτες σας, διαχειριστείτε τις επαγγελματικές σας διαδικασίες και χρησιμοποιήστε νέους τρόπους εργασίας.

[MASTER] Εικόνα_ebbp

Υπηρεσίες για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης

Εργαστήρια, συμβουλευτικές υπηρεσίες και αναλυτικές πληροφορίες του κλάδου.

Υπηρεσίες για επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές

Το πρόγραμμα European Canon Professional Services είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει αποκλειστικά σε επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές με εξοπλισμό Canon πρόσβαση σε διάφορα πλεονεκτήματα, όπως υποστήριξη CPS σε σημαντικές εκδηλώσεις, επισκευή κατά προτεραιότητα και τοπική υποστήριξη CPS σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Γιατί την Canon;

Οι τρόποι μετάδοσης και κοινοποίησης των πληροφοριών αλλάζουν ολοένα και πιο γρήγορα. Η Canon διαθέτει την εμπειρία, την τεχνολογία και την παγκόσμια υποδομή για να σας βοηθήσει να παραμένετε εμπρός από τον ανταγωνισμό, να ενημερώνεστε για όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και να εργάζεστε εξυπνότερα.

Περιήγηση ανά κλάδο ή τμήμα